perşembe günü itibariyle ortak kariyer için müsait olacağım lig farketmez fakat süre konusunda sıkıntılı olmaması lazım bi gün kariyer hızlı ilerleyip ertesi gün yavaşlayabilir malesef isteyenler özel mesaj atabilir.
perşembe günü itibariyle ortak kariyer için müsait olacağım lig farketmez fakat süre konusunda sıkıntılı olmaması lazım bi gün kariyer hızlı ilerleyip ertesi gün yavaşlayabilir malesef isteyenler özel mesaj atabilir.
eto'o bitmiş.
yüksek online olabilicek arkadaş(lar) arıyorum kariyer için ve istanbul çevresinden giren arkadaşlar olursa daha iyi olur çünkü uzak mesafede lag gibi sorunlarla karşılaşıyoruz bazen
lig tercihim türkiye ya da ingilteredir. 3kişilik bi kariyer daha cok istiyorum ama eğer birini bulamazsak 2kişide oynayabiliriz.
iletişim için pm atabilirsiniz
Ortak kariyer yapabilecek arkadaş arıyorum. Lig farketmez. Kariyeri hafta içi ve hafta sonu müsait olabilecek kişilerle yapmak istiyorum.
Msn: [email protected]
ortak karier yapabilecek arkadaşlar arıyorum. ben de 3 kişi istiyorum 2 kişi de olabilir.
lig filan farketmez
[email protected]
turksportal...
çok online olabilece ortak kariyer arkadaşı arıyorum.bu aralar bütün gün online ım.lig tercihen ingiltere ligi.3 kişi olursa iyi olur.
msn: [email protected]
Beyler benimle şöyle bir ortak karier yapacak olan var mı?
Bir takım seçicez ve herkes kendi pcsinde oynayacak. Sonra maçlarımızı karier bölümünde paylaşıcaz. Bence oldukça zevkli olur rekabetli olur ve farklı olur. Bunu yapmak isteyenler bana özelden mesaj atsın
turksportal...
Ortak kariyer arkadaşı arıyorum lysleden sonra full onlineım şimdi çok degıl ama bank asya veya epl yda isp fark etmez bak asayada göztepeyim ing de tott ispnyada atletico olurum isteyen pm atsın
Bende ortak kariyer yapmak istiyorum tekliflere açığım
en az üç kişi olsun
manu çelsi liverpool arsenal man city bi kariyer yapalım
manu benim bu arada
kariyer yapacaklar en az üç sezon sürdürecekler bu taahhudu verecek olanlar iletişime geçsin
Ortak kariyer arkadaşı arıyorum lig farketmez versiyon 11.3 günün büyük bir bölümü online'yim.
2 kişilik kariyer yapacaklar eklesin [email protected]
Ortak kariyer isteyen pm atsın
Sağlam bir üçlü TSL atacaklar mesaj atsın.En az 2-3 sezon götürecekler.
Takımı kendi aramızda ayarlarız isteyenler ÖM atsın daha sonra msn den görüşrüz.
ben daha önce hiç online oynamadm önce bna nasıl oynayacamı gösterip sora ortak kariyer yapbilecek biri varsa oynayabiliriz her lig olur (sağlam oyuncuyumdur)
8 yıllık sakarya kariyerimde 2-3 yıl daha oynayıp sonra ortak kariyer yapmak istiyorum haftaya pazartesi başlayabiliriz şimdiden ilgilenen varsa haber versin.türkiye ligi olmasın ingiltere alt liglerinden olabilir yada farklı bi lig.
Edit: Kariyer arkadaşı bulundu.
Last edited by DeathLiKe : 29.Haziran.2011 at 15:15
Uzun soluklu ortak kariyer arkadaşı arıyorum, TSL daha cazip geliyor bana ama yinede size uymaya çalışırım. İletişim için Özel Mesaj atınız...
Ortak kariyer yapmak isteyen pm atsın en az 3 kişi TSL olacak .
10 Temmuz'dan sonra başlamak üzere 4lü bir süper lig kariyeri yapmak istiyorum.Gs,Bjk ve TS yi yönetecek arkadaşlar ulaşsın bana.Ben Fenerbahçe olacağım
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ortak kariyer arkadaşı arıyorum acil lig farketmez 2 yada daha fazla kişi
11.3 ortak kariyer yapabilirim msn:[email protected]
fm 11.3 türkiye ligi online kariyer yapıcaz isteyenler hamachiye gelsin
ağ:fm2011lig
şifre:fm11turkey.tr.gg
11.3 ortak kariyer yapıcak kişi arıyorum [email protected]