Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gerçekten güzel bir kariyer.Ebedi dosta bir de bizden başarılar

Lig ve kupayı rahat almışsın.Avrupa Ligi ise yenilmediğin bir takıma elenmek gerçekten talihsizce olmuş deplasman kuralı işte yapacak bir şey yok.Üstelik iki maçta da iyi oynayan taraf olmuşsun.Genel olarak gayet başarılı bir sezon olmuş.

Tekrar tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Gerçekten güzel bir kariyer.Ebedi dosta bir de bizden başarılar

Lig ve kupayı rahat almışsın.Avrupa Ligi ise yenilmediğin bir takıma elenmek gerçekten talihsizce olmuş deplasman kuralı işte yapacak bir şey yok.Üstelik iki maçta da iyi oynayan taraf olmuşsun.Genel olarak gayet başarılı bir sezon olmuş.

Tekrar tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum.
    Ezeli rakip demediğini farkettim kupalardan girip bir dokundurma da ben yapardım ama tabi işin takılma kısmı o teşekkür ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ezeli rakip demediğini farkettim kupalardan girip bir dokundurma da ben yapardım ama tabi işin takılma kısmı o teşekkür ediyorum.
    Her sezon 180 dakika ezeli rakibiz , eh bir de maç öncesi 5 gün + sonrası 2-3 gün desek en fazla 10 gün rakibiz onun dışında ebedi dost . Takıl hocam kızmam ben , dolu tarafından bakarım futbolda bardağa

Zaten bizi madara etmişsin kariyerinde ben sana birşey diyor muyum
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Her sezon 180 dakika ezeli rakibiz , eh bir de maç öncesi 5 gün + sonrası 2-3 gün desek en fazla 10 gün rakibiz onun dışında ebedi dost . Takıl hocam kızmam ben , dolu tarafından bakarım futbolda bardağa

Zaten bizi madara etmişsin kariyerinde ben sana birşey diyor muyum
    Kariyerdeki lig maçları için söyleyemem ama kupanın rövanşında Fenerbahçe daha iyiydi. Ancak şans benden yana olunca kupada da saf dışı bıraktım. Keşke bu şans Marsilya maçında yanımda olsaydı.

İçerde Lille 4 CCC yakalamış ama 5-0 yenilmiş Başarılar abi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kariyerdeki lig maçları için söyleyemem ama kupanın rövanşında Fenerbahçe daha iyiydi. Ancak şans benden yana olunca kupada da saf dışı bıraktım. Keşke bu şans Marsilya maçında yanımda olsaydı.
    Keşke..Ama olsun hocam , seneye Şampiyonlar Ligi için birşeyler düşünürsün bakalım.Tekrar başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avrupa gerçekten çok talihsiz olmuş, fakat bu sezon yaptığın takviyelerle ileri gideceğine inanıyorum. Giresun'a da feci yazık olmuş Transferleri bekliyoruz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazırlık dönemini çok iyi bir şekilde tamamladım. Hem skor olarak hem tüm oyuncuları deneme anlamında güzel oldu. Yine Fenerbahçe ile ortak davet edildiğimiz bir turnuvada finalde üstün gelerek şampiyon olduk.

Avrupa'nın çok ciddi ekipleri karşısında önemli galibiyetler aldık. Rakiplerin tam kadro maçlara çıkması ve aldığımız iyi skorlar Şampiyonlar ligi için hazır olduğumuzu gösteriyor.

Transferde Benfica'dan F. Coentrao'yu ve Fenerbahçe'den Gökhan Gönül için çok uğraştım. Bu iki oyuncuyu alıp transferi sonlandıracaktım ancak sözleşme imzalamaya yanaşmamaları elimi kolumu bağladı.

13 M transfer ücreti vardı. Yine taksitlendirme yoluyla 3 bölgeye takviye yaptım. Orta alanı güçlendirmek amacıyla P. Henrique aldım. Defansa gelecek vaadeden bir Türk oyuncu almam lazımdı. İlerleyen süreçte Brezilya'lılardan birini satacağım. Yine gelecek vaadeden bir sağ bek lazımdı. Cornel Rapa uzun yıllar bu bölgedeki sorunumuzu çözecektir. Belki son bir transfer daha yapabilirim.

Sezona 4 kupa hedefiyle çıktım. İlkini almayı başardım. Kalan 3 kupayıda mutlaka almak istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun'uma helal olsun F.Bahçe'yi elemişti TR Kupasında ve finale çıkmış. 7 tane yemiş ama olsun. Avrupa'ya katılacak inşallah

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Giresun'uma helal olsun F.Bahçe'yi elemişti TR Kupasında ve finale çıkmış. 7 tane yemiş ama olsun. Avrupa'ya katılacak inşallah
    İBB'yi eleyip finale çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lige kaldığımız yerden devam ediyorum. Yine ciddi bir rakibiz olan Fenerbahçe'yi deplasmanda bol gollü bir skorla geçtim. Çok çok anormal işler olmazsa şampiyonluğu erken ilan edeceğim gibi görünüyor.

Kolay bir gruba düştüğümü düşünüyorum. Grupları geçtik sayılır.

Andres Beck alarak transferi noktaladım. Eldeki mevcut kadro ve iyi oyun birleşimi ile Avrupa'da çok iddialı konumdayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok kolay bir gruba düşmüşsün Burak rahat çıkarsın oradan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Takım kalitesi ligin çok çok üstünde. Avrupa'da da zirvedeki takımlara ezilmeden mücadele edebilecek düzeyde. Bu sene en kötü yarı final diyorum. Başarılar.
    TariboWest

Ben bu sene en kötü 3 kupa bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Avrupa'da iyi giderken ligde tökezlemeye başladım. Bu sezon Manisaspor'da büyük bir yükseliş var ve liderliğe oturdurlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kadron gerçekten çok kaliteli, 3 kupa garanti bence. Şampiyonlar Ligi'nde de en önemli favorilerden birisin. Başarılar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yarıştığım tüm kulvarları domine ediyorum. Yabancı sınırlaması olmasaydı çok sağlam bir takım vardı. Ancak kısıtlama nedeniyle oyuncuları aynı anda oynatamıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Çok iyi gidiyoruz başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gerçekten takım kalitesini gösteriyor. Hedeflediğin kupalara ulaşacağını düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazırlık maçlarında büyük takımlarla kafa kafaya mücadele ettim ama Şampiyonlar Ligi farklı bri ortam ve orada finali zor görüyorum. Sadece ilerleyebildiğim kadar ilerleyip kazanabileceğim maksimum parayı kazanmak istiyorum. Şuan katılım ücreti ve galibiyetlerle 10M yakın gelir elde ettim. Tv gelirleride eklenince yaptığım transferlerin ücretleri göze batmayacaktır. Tabi daha lig ve kupa gelirlerini saymadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sanki daha az gol yiyorum ama attığım gollerde de bir azalma oldu.

Roma'yı devirmek deplasmandaki galibiyetin tesadüf olmadığını gösterdi.

Klasik her kariyerde görmeye alıştığımız oyuncuları almışsın... Biraz daha yenile kendini tanınmamış isimlere yönel. Benden sana öneri. Adam Hlousek bu kadro da cok iş yapar. Asist ve Frikik bakımından 0 sıkıntı cekersin. Andreas Beck ise bu oyunda gördüğüm en iyi sağ bek. Sol da bile kullanabilirsin ve her lig'e adapte olabiliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Klasik her kariyerde görmeye alıştığımız oyuncuları almışsın... Biraz daha yenile kendini tanınmamış isimlere yönel. Benden sana öneri. Adam Hlousek bu kadro da cok iş yapar. Asist ve Frikik bakımından 0 sıkıntı cekersin. Andreas Beck ise bu oyunda gördüğüm en iyi sağ bek. Sol da bile kullanabilirsin ve her lig'e adapte olabiliyor...
    Genç ve gelecek vaadeden oyuncularla Şampiyonlar ligini kısa sürede almak mümkün değildir. Bunun haricinde örnek olarak Galatasaray'a F. Torres'i, D. Villa'yı bu dönemlerde almak yine mümkün değildir. O zaman malesef oyunun bize sunduğu mevcut oyuncuları alarak ilerlemek zorundayız. Bunun yanında dışardan gençleri almak yerine takımın kendi gençlerini kullanmaya çalışıyorum. Maç detaylarına bakanlar bunu rahatlıkla görebilirler. İlerde Hakan Yollu, Emre Çolak, Berkin Arslan, Erhan Şentürk gibi oyuncularla devam edeceğim. Yine dışardan aldığım Erdi Kasapoğlu gibi anlaşmaya vardığım 16'lık gençleri bu kadroya monte edeceğim.

Genç ve gelecek vaadeden oyuncularla Şampiyonlar ligini kısa sürede almak mümkün değildir. Bunun haricinde örnek olarak Galatasaray'a F. Torres'i, D. Villa'yı bu dönemlerde almak yine mümkün değildir. O zaman malesef oyunun bize sunduğu mevcut oyuncuları alarak ilerlemek zorundayız. Bunun yanında dışardan gençleri almak yerine takımın kendi gençlerini kullanmaya çalışıyorum. Maç detaylarına bakanlar bunu rahatlıkla görebilirler. İlerde Hakan Yollu, Emre Çolak, Berkin Arslan, Erhan Şentürk gibi oyuncularla devam edeceğim. Yine dışardan aldığım Erdi Kasapoğlu gibi anlaşmaya vardığım 16'lık gençleri bu kadroya monte edeceğim.

Sen beni yanlış anladın. Transfer ettiğin oyuncuların yerine onlar kadar iyi,daha az tercih edilen ( belkide bilinmeyen ) ucuz transfer ücretleriyle ve galatasaray'a rahatlıkla gelebilecek oyuncular sölerim.benim anlatmak istediğim şu. Herkez Ahmet'i alıyo diye sende onu alma. Mehmet'i dene. Yada Araştır Hasan'ı bul Hüseyin'i bul... Bi hata/kusur işlediysem affola. Sadece fikirlerim bunlar...

çok iyi gidiosun euro cup gelir inşalllah

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Sen beni yanlış anladın. Transfer ettiğin oyuncuların yerine onlar kadar iyi,daha az tercih edilen ( belkide bilinmeyen ) ucuz transfer ücretleriyle ve galatasaray'a rahatlıkla gelebilecek oyuncular sölerim.benim anlatmak istediğim şu. Herkez Ahmet'i alıyo diye sende onu alma. Mehmet'i dene. Yada Araştır Hasan'ı bul Hüseyin'i bul... Bi hata/kusur işlediysem affola. Sadece fikirlerim bunlar...
    Hatalık, kusurluk bir durum olmadı. Transfer noktasına farklı bir bakış açısı getirdin. Mesela Kayserispor kariyeri yaparken Hector Güelmo diye bir oyuncu vardı. Leblebi gibi gol atıyor denir ya o şekilde gol atıyordu. Kayserispor ile neredeyse Uefa'yı alıyordum. Sen bu tarz ucuz ama iş yapan isimlerin getirilmesinden yanasın. Benim bu kariyerdeki amacım ise daha farklıdır. Ucuz ama tutacak oyuncuların riskini almadan bilindik ve bana para kazandıran oyuncuları tercih ettim. İlerleyen dönemde bu adamları satıp mali yönden çok iyi yerlere gelmeyi düşünüyorum. Şuan bile Tottenham, Milan gibi takımları geride bıraktım.

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    çok iyi gidiosun euro cup gelir inşalllah
    Almayı çok istiyorum. Çünkü (Galatasaray ve benzeri takımlarda) 20 yıl üst üste şampiyon olduğum 20 yılda 15 defa yerel kupa kazandığım olmuştur ama ilk sezonlarda hiç Avrupa kupası alamadım. 2010'da başladıysam 2020'lerde Avrupa kupası kazanmışımdır. Bu kariyerde inşallah 2 sezon içinde alacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Hector Güelmo Fm 11'de olan bir oyuncu mudur?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlerleyen dönemlerde oyunun çıkardığı bir isim sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligi yine erken kopardım. Tabi bu kadro ile ligde başarı yakalamam normaldir. Avrupa'da son maçı farklı kazanmak güzel oldu.

Rakibimiz Chelsea oldu. Turu geçerim umarım.

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri