Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 368 sonuç

Konu: Gerçek Futbol Seria A'da Oynanır [ Roma - Fransa - 8. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligi şampiyon olarak tamamladık.

Genel olarak bir değerlendirme yaparsak elimizdeki malzemeye göre olağan bir sezon geçirdik. ŞL'de çeyrek final görebilirdik ama şanssızlığım üstümdeydi. ZTK'yı da finalde kaybetmek kötü oldu.

Yönetim antreman ve genç tesislerinin geliştirileceğini duyurdu.

TariboWest

sakary Ali Misafir

Şampiyonluk hayırlı olsun ancak kupa kaçmış.Seneye kadroya 1-2 takviye ile bu sefer çeyrek finali göreceğini umuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Şampiyonluk hayırlı olsun ancak kupa kaçmış.Seneye kadroya 1-2 takviye ile bu sefer çeyrek finali göreceğini umuyorum.
    Sağol Ali. Kadroda küçük çaplı bir revizyon yapmayı planlıyorum. Özellikle Türk oyuncular konusunda.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Revizyon ufak çaplı olsun Ümit sonra sıkılırsın valla (:

Şampiyonluk doğal , Kupa kötü , Avrupa ilk sene olduğu için ideal..

Bu sene en az 2 kupa bekliyoruz (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Revizyon ufak çaplı olsun Ümit sonra sıkılırsın valla (:

Şampiyonluk doğal , Kupa kötü , Avrupa ilk sene olduğu için ideal..

Bu sene en az 2 kupa bekliyoruz (:
    Sıkılsam da Avrupa için kadro iyi olmazsa daha kötü oluyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni sezonu açtık. Yönetim çok iyi bir bütçe verdi. Takımın forvet dışında eksik bölgelerini çok büyük paralar harcayarak kapatmayı düşünmüyorum. Fakat forvete iyi bir isim almak için uğraşacağız.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeli Yöneticiler İngiltere'de !

Fenerbahçeli Yöneticiler Ali Yıldırım ve Cihan Kamer transfer görüşmeleri için İngiltere'ye gitti.

DHA'nın haberine göre, Fenerbahçeli yöneticilerin ilk hedefi Manchester City oyuncusu Adebayor. Fenerbahçe'nin City'nin transfer listesine koyduğu savunma oyuncusu Kolo Toure'nin yanısıra Blackburn forması giyen N'Zonzi ile de ilgilendiği belirtiliyor.
    TariboWest

adebayor fena olur ama sanırım epey maaş istiyormuş gelmek için.Adebayor olmasada bence 2 forvet yetersiz genç bir yedek almalısın bence. toure gelirse sağlam defans ama onunda maaşı fazla epey zor bu ikisi için işin 2. sezonda maaşlarında indirime gitmezlerse alamazsın.

N'Zonzi fiyatına göre çok iyi bir futbolcu fakat benim fikrim türk oyunculardanda bulabilirsin bu kalitede ceygun gülselamıda heme hemen aynı fiyata alırsın aynı verimi verir bence.

formalar için bir yıldız bekliyoruz senden

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xvyzozan View Post
    adebayor fena olur ama sanırım epey maaş istiyormuş gelmek için.Adebayor olmasada bence 2 forvet yetersiz genç bir yedek almalısın bence. toure gelirse sağlam defans ama onunda maaşı fazla epey zor bu ikisi için işin 2. sezonda maaşlarında indirime gitmezlerse alamazsın.

N'Zonzi fiyatına göre çok iyi bir futbolcu fakat benim fikrim türk oyunculardanda bulabilirsin bu kalitede ceygun gülselamıda heme hemen aynı fiyata alırsın aynı verimi verir bence.

formalar için bir yıldız bekliyoruz senden
    Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Forvete çok büyük paralara düşündüğüm birkaç isim var. Eğer bu isimlerle anlaşamazsam Adebayor ile forvet transferini tamamlayacağız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İngiltere'ye çıkartma yapan Fenerbahçeli Yöneticiler Kolo Toure İle Anlaşmaya Vardı !

Sıkı pazarlıklar sonucunda Toure'nin yüksek maaşını bir türlü düşüremeyen Fenerbahçeli yöneticiler 1 yıllık kiralık anlaşma sağladı. Kiralama bedeli olarak cüzi bir rakam ödeyecek olan Fenerbahçe, Toure'nin maaşının yarısı olan 3.500.000 € yu da ödeyecek...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kulüpten Açıklama

Fenerbahçe Futbol Takımımız'dan 3 oyuncu ile yollar ayrılmıştır. Diego Lugano sözleşmesindeki maddeden dolayı 7.750.000 € ya Lyon'a transfer olmuştur. Takımımızdan ayrılan diğer 2 oyuncu ise Emre Belözoğlu ve Mamadou Niang olmuştur. Emre 6.750.000 € ya Man. City'e, Niang ise 5.750.000 € ya Birmingham'a transfer olmuştur. Oyunculara takımımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni takımlarında başarılar dileriz. Kamuoyuna duyurulur.
    Fenerbahçe Spor Kulübü
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Toure iyi transfer hocam Adebayoruda getir kupaları götür

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Yaprak Dökümü Sürüyor !

Fenerbahçe'nin ayrıldığını açıkladığı 3 isimten sonra Uğur Boral, Özer Hurmacı, İlhan Eker ve Serkan Kırıntıl da Fenerbahçe'ye veda etti. Sabah antremanında arkadaşlarıyla vedalaşan 4 oyuncu kulüpten ayrıldı.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Forvete çok büyük paralara düşündüğüm birkaç isim var. Eğer bu isimlerle anlaşamazsam Adebayor ile forvet transferini tamamlayacağız.
    adebayor alternatifmi oluyor bu durumda???
    kimi getiriceksin forvete agüero felan değil heralde

şaka bi yana adebayoru alabileceğini sanmıyorum çünkü tourenin maaş 7.000.000 yıllık adebayorun 10.000.000 yani maaşının yarısına bile yetmeyebilir bütçen

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Toure iyi transfer hocam Adebayoruda getir kupaları götür
    Adebayor'un 4.500.000 € luk maaşı düşündürüyor beni. O cepte zaten. Ben gerçekte de sevdiğim bir oyuncu olan bir isimle görüşüyorum ama bonservisi 30.000.000 € yu bulacak gibi. O yüzden kararsızım...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

adebayor alternatifmi oluyor bu durumda???
    kimi getiriceksin forvete agüero felan değil heralde

şaka bi yana adebayoru alabileceğini sanmıyorum çünkü tourenin maaş 7.000.000 yıllık adebayorun 10.000.000 yani maaşının yarısına bile yetmeyebilir bütçen
    Adebayor biraz sorunlu bir kişilik. O yüzden takımın ambiansını bozmak istemiyorum aslında. Toure'yi kiraladığımız için maaşının yarısını ödüyoruz. ( 3.500.000 € ) Eğer Adebayor da gelirse kiralık gelecek. Onun da bizden alacağı 4.500.000 € olacak.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Adebayor biraz sorunlu bir kişilik. O yüzden takımın ambiansını bozmak istemiyorum aslında. Toure'yi kiraladığımız için maaşının yarısını ödüyoruz. ( 3.500.000 € ) Eğer Adebayor da gelirse kiralık gelecek. Onun da bizden alacağı 4.500.000 € olacak.
    doğrudur ama adebayorun çok gol attığını biliyorum yani neymardan felan daha çok verim verebilir o derece forvetini hangi görevde oynatıyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

doğrudur ama adebayorun çok gol attığını biliyorum yani neymardan felan daha çok verim verebilir o derece forvetini hangi görevde oynatıyorsun?
    Niang'ı poacher olarak kullanıyordum ve toplamda 44 gol attı. Yaşından dolayı yolları ayırdık. Eğer Niang genç olmuş olsaydı forvet aramazdım. Adebayor olursa eğer hedef santrafor oynatmayı planlıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe 2 Savaşçıyı Kadrosuna Kattı !

Wilson Palacios ve Nicolas Nkoulou

Orta sahamız değişik birşey oldu. Bunlar ısırmayı bırak adamı yerler yahu.
    Last edited by GeorgeWeah : 24.Temmuz.2011 at 19:01
    TariboWest

bence alırsan adebayoru tam forvet oynat neden dersen fiziksel özellikleri müthiş emenikenin bir gömlek üstü ki emenike 20den aşşağı atmıyor adebayoru düşünemiyorum bile.hedef için dzeko ne durumda bazı kariyerlerde 2.-3. sezonda çok ucuza alıyorlarmış onu bi kontrol ettinmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bence alırsan adebayoru tam forvet oynat neden dersen fiziksel özellikleri müthiş emenikenin bir gömlek üstü ki emenike 20den aşşağı atmıyor adebayoru düşünemiyorum bile.hedef için dzeko ne durumda bazı kariyerlerde 2.-3. sezonda çok ucuza alıyorlarmış onu bi kontrol ettinmi?
    Ettim vermiyorlar.
    TariboWest

bu aldığın adamlar kim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bu aldığın adamlar kim
    Wilson Palacios ve Nicolas Nkoulou
    TariboWest

ikiside çok iyi bakalım ama defans 2 yabancı + sol bek yabancı 3 etti orta saha forvetün 3üde yabancı 6 etti 3 tane ortasaha türk olacak bu hesapla keşke biraz daha türklerden alsaydın oyuncuları çünkü defans göbeğe türk oyuncu var orta sahayada nuriyi ilkayı felan alabilirdin ileri 3lüde şampiyonlar ligini aldırtacak kalitede türk oyuncu yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferde hem as kadromuzu güçlendirdik hem alternatif oluşturduk hem de gelecek vaadeden isimler aldık. Şu anda forvet ve defans için görüşmeleri sürdürüyoruz. Yabancı sınırlamasından dolayı defans ve forvet Türk olmalı ama birini Türk yapıp Andre Santos ve Atila Turan'ı değişmeli kullanacağım. Avrupa'da ise Andre Santos sahada olacak. İşte gelen ve gidenler... Yalnız 2 transfer daha olacak. En önemlisi de forvet transferi...

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ikiside çok iyi bakalım ama defans 2 yabancı + sol bek yabancı 3 etti orta saha forvetün 3üde yabancı 6 etti 3 tane ortasaha türk olacak bu hesapla keşke biraz daha türklerden alsaydın oyuncuları çünkü defans göbeğe türk oyuncu var orta sahayada nuriyi ilkayı felan alabilirdin ileri 3lüde şampiyonlar ligini aldırtacak kalitede türk oyuncu yok
    Onun farkındayım. Orta sahaya 2 yabancı almak hata oldu. Nuri ile neden ilgilenmedim bilmiyorum. City aldı diye düşündüm ama Dortmund'daymış.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ömer Toprak da bıktırdı artık. Bir türlü gelmek istemiyor. Oyun bazen saçmalıyor. Adam Freiburg da. Hem daha fazla para kazanacak hem de ŞL'de oynayacak gelmek istemiyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Kaptanlar Belli Oldu !

Gökhan İnler ve Volkan Demirel

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Rota Lucas Barrios !

Fenerbahçe'nin forvet transferini açıklayamasının nedeni belli oldu. Yönetimin Adebayor, Neymar, Park Chu Young, Seydou Doumbia, Mevlüt Erdinç, Hoarau isimlerini geri çeviren Ümit Boğa Lucas Barrios'u istediğini yineledi. Dortmund'un taraftar tepkisinden çekindiği için satmaya yanaşmadığı Barrios için 30.000.000 € bonservis bedeli ortalarda dolaşıyor. Bunun yanı sıra defans için Serdar Taşçı veya Ömer Toprak'tan birisini isteyen Ümit Boğa'nın 2 oyuncunun da gelmek istememesiyle Toure'nin yanında Serdar Kesimal'ı kullanacağı ve bir tane de gelecek vaadeden genç bir ismin alınmasını istediği bildirildi...
    TariboWest

Lucas Barrios çok iyi bir oyuncu geleceği düşünerek neymarıda alabilridin aşırı yüksek paralara satılabiliyor ilerde
    ama aldığın oyuncu çok iyi günü kurtarma açısından kariyerinin zirvesinde.

Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri