Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 118 sonuç

Konu: Macera Ada'da Devam Ediyor |Manchester United-Türkiye| 4. Sezon

Tebrikler... Çifte Kupa İyi Olmuş... Kariyerini İncelerken Maziye Gittim ve Vfl Wolfsburg'la yaptığım o güzel kariyer geldi aklıma... Açıkçası daha erken ligi kopartmanı bekliyodum ama olmamış... Daha kaliteli/Daha yetenekli oyuncularla 2011-2012 senesinde hem lig hemde şampiyonlar liginde istediğin yerlere ulaşırsın umarım... Başarıların Devamı dileğiyle...

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Tebrikler... Çifte Kupa İyi Olmuş... Kariyerini İncelerken Maziye Gittim ve Vfl Wolfsburg'la yaptığım o güzel kariyer geldi aklıma... Açıkçası daha erken ligi kopartmanı bekliyodum ama olmamış... Daha kaliteli/Daha yetenekli oyuncularla 2011-2012 senesinde hem lig hemde şampiyonlar liginde istediğin yerlere ulaşırsın umarım... Başarıların Devamı dileğiyle...
    Teşekkürler, umarım.

Birazdan transferleri ve hazırlık maçlarını ekleyeceğim.

Quote Originally Posted by Erdi_1907 View Post
    Teşekkürler, umarım.

Birazdan transferleri ve hazırlık maçlarını ekleyeceğim.

Her Türlü Oyuncu tavisyesinde bulunabilirim. Yardım edebileceğim bi konu olursa cekinmeden danışabilirsin...

Transferlerimiz

Gonzalo Rodriguez

Villarreal'den bedelsiz olarak transfer ettik.

Sebastien Bassong

Geçen sezon kiralık olarak oynayan Sebastien Bassong'u Tottenham'dan 4,8 M karşılığında transfer ettik.

Andre Schürrle

Mainz'den 11,5 M karşılığında transfer edildi.

Gökhan İnler

Udinese'den 15 M karşılığında kadroya dahil edildi.

Transferler Genel Görünüm

Kullanmayı düşünmediğim isimlerle yolları ayırdım. İyi de para kazandık. Stoperde sıkıntı çekebileceğimden bahsetmiştim, Bassong-Rodriguez ikilisiyle bu açığı kapatabiliriz. Orta sahaya da Gökhan İnler takviyesi yapıldı. Takımın kalitesini yükselten bir oyuncu olacak. Forvete de genç Schürrle transfer edildi.

Muhtemel Kadromuz

Hazırlık Maçlarımız

Oynadığımız 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. 3 maçta da oynanan oyun, sezon öncesinde ümit vericiydi.

Almanya Kupası 1. Tur Maçı

Zayıf rakibimizi şut yağmuruna tuttuk ve 4-0 gibi farklı bir skorla kazandık. 2. turdaki rakibimiz AUE oldu.

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Her Türlü Oyuncu tavisyesinde bulunabilirim. Yardım edebileceğim bi konu olursa cekinmeden danışabilirsin...
    Sağolasın. Transferleri hallettik, sezona hazırız.

Bundesliga 1. Hafta

Basit bir penaltı kararı sonucunda yediğimiz gol nedeniyle lige mağlubiyetle başladık.

Bundesliga 2. Hafta

St. Pauli deplasmanında zorlanmadan kazandık ve ilk maçı telafi ettik.

Bundesliga 3. Hafta

Schalke karşısında üstün olan taraftık ancak 2-1'lik skorla yetinmek zorunda kaldık.

Bundesliga 4. Hafta

Frankfurt deplasmanında da zorlanmadık ve rahat bir şekilde 3 puanı hanemize yazdırdık.

Bundesliga 5. Hafta

Lige yeni yükselen Hertha Berlin'de varlık gösteremedi ve evimizde 3 puanın sahibi olduk.

Bundesliga Puan Durumu

5 hafta sonunda Dortmund'un averajla önünde lider durumdayız.

Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Real Madrid, Auxerre ve Sturm Graz'ın bulunduğu G Grubu'na düştük. Real Madrid ile birlikte ilk 2 sırada yer alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Grup iyi Auxerre ve Strum Graz'ın zorlayacağını sanmıyorum.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Grup iyi Auxerre ve Strum Graz'ın zorlayacağını sanmıyorum.
    İlk 2 maçta Sturm Graz ve Auxerre ile berabere kalarak fırsat teptik maalesef. Ama yine de ilk 2'ye gireceğimizi düşünüyorum. Birazdan ekleyeceğim ss'leri.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maçı

Öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık ve son anlara girilirken yediğimiz golle berabere kaldık.

Bundesliga 7. Hafta

Zorlu Wolfsburg deplasmanında tek golle üç puanı kaptık.

Almanya Kupası 2. Tur Maçı

Zayıf rakibimiz AUE karşısında zorlanmadan kazandık ve üst tura yükseldik. 3. turdaki rakibimiz Stuttgart oldu.

Bundesliga 7. Hafta

Hoffenheim karşısında kusursuz bir futbol sergiledik ve farklı kazandık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçı

Auxerre'in katı savunmasını aşamadık ve sahadan beraberlikle ayrıldık.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Şl'den çıkarız yenilmedin nası olsa. Lige şansız başlamışız sonrası gelmiş ama

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç olmamış ama toparlarız, onun dışında skorlar güzel.

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Şl'den çıkarız yenilmedin nası olsa. Lige şansız başlamışız sonrası gelmiş ama
    Çıkarız inşallah. Ligde maşallahımız var.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç olmamış ama toparlarız, onun dışında skorlar güzel.
    Teşekkürler.

Bundesliga 8. Hafta

Werder Bremen deplasmanında zorlandık fakat bulduğumuz tek golle 3 puanın sahibi olduk.

Bundesliga 9. Hafta

Baştan sona üstün götürdüğümüz maçı Renato Augusto'nun golleriyle kazandık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maçı

Evimizde Real Madrid ile puanları paylaştık ve oynadığımız 3. maçta da berabere kaldık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu

Bundesliga 10. Hafta

Ortada giden maçta kaliteli oyuncularımız sahne aldı ve Hamburg deplasmanından da galibiyetle dönmeyi başardık.

Bundesliga Puan Durumu

9 maçlık galibiyet serisi yakaladık ve en yakın rakibimiz Bayern Münih'in 6 puan önünde lider durumdayız.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Çok iyi durumdayız erdi

Çok iyi durumdayız erdi
    Lig hafif gelmeye başladı. Şampiyonlar Ligi'nde toparlarsak daha iyi olacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Erdi_1907 View Post
    Lig hafif gelmeye başladı. Şampiyonlar Ligi'nde toparlarsak daha iyi olacağız.
    Harbiden lig çok erken hafif gelmeye başlamış. ŞL'de performansın biraz üstüne çıkmak lazım. Fakat Avrupa Ligi'ne gidip şampiyonluk için de mücadele edebilirsin.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Harbiden lig çok erken hafif gelmeye başlamış. ŞL'de performansın biraz üstüne çıkmak lazım. Fakat Avrupa Ligi'ne gidip şampiyonluk için de mücadele edebilirsin.
    CL'de vasat kaldığımızı düşünüyorum. Oyun değil de skor anlamında. Ama ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi. 3. olursak da artık yapacak birşey yok.

Almanya Kupası 3. Tur Maçı

Stuttgart deplasmanında zorlanmadan kazandık ve tur atlayan taraf olduk. Çeyrek finaldeki rakibimiz Karlsruhe oldu.

Bundesliga 11. Hafta

Tek kale oynadığımız bir maçtı fakat farkı artıramayınca yediğimiz saçma sapan golü çıkaramadık ve beraberliğe razı olduk.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçı

İspanyol devi karşısında başa baş bir oyun sergiledik ancak Kaka'yı durduramadık ve mağlup olduk. 4 maç sonunda grupta galibiyetimiz yok ancak kalan 2 maçı kazanarak ilk 2'ye gireceğimiz kanaatindeyim.

Bundesliga 12. Hafta

Adler kendisine yakışmayacak derecede 2 gol yediği için mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Takımda tam form düşüşü belirtisi varken milli takım arası ilaç gibi gelecek. 2 haftalık süreçte iyice dinlenip, sezon başındaki ritmimizi yakalayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Kötü gitmişiz olsun toparlarız inş en kısa sürede

Kötü gitmişiz olsun toparlarız inş en kısa sürede
    Toparladık sayılır, birazdan ekliyorum ss'leri.

Bundesliga 13. Hafta

Skor 2-1'de kaldı ancak rahatlıkla 4-5'e gidebilecek pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçı

Sturm Graz karşısında zorlanmadık ve farklı bir galibiyet aldık.

Bundesliga 14. Hafta

Zorlu Stuttgart deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz.

Bundesliga 15. Hafta

Bayern Münih karşısında tek kale oynadık ve 4-0 gibi farklı bir skorla kazandık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. Maçı

Skor 2-0'dan 2-2'ye geldi fakat son sözü Eren Derdiyok söyledi ve gruptan çıkan taraf biz olduk.

Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu

Grubu 2. sırada bitirdik ve 1. tura yükselmeyi başardık. 1. turdaki rakibimiz son şampiyon İnter oldu. Şanssız bir kura çektiğimizi düşünüyorum. PSV, Rangers, Wolfsburg ve Monaco gibi takımlar varken, son şampiyonla eşleşmek şanssızlık oldu. Fakat en az onlar kadar iddialıyız.

Bundesliga 16. Hafta

Oyunda hakim olan taraf bizdik ancak tek golle kazanabildik.

Bundesliga 17. Hafta

Gladbach maçının kopyasıydı. Yine tek golle kazandık.

Bundesliga Puan Durumu

İlk yarıyı en yakın rakibimiz Bayern Münih'in 4 puan önünde lider olarak tamamladık.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Bayern maçı süper olmuş. ŞL'yi de Helmes ipten almış İnter'i deplasmandaki maçın sonucu belli eder bence

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL'de son galibiyetler gruptan çıkarmış. Gruptan çıkman gerçekten çok iyi oldu. Çünkü takım tecrübelendikçe Avrupa'da daha iyi performans gösteriyor. Bu sene elensen bile İnter'e seneye çeyrek ya da yarı finali görebilirsin.
    TariboWest

Bayern maçı süper olmuş. ŞL'yi de Helmes ipten almış İnter'i deplasmandaki maçın sonucu belli eder bence
    Bayern'e haddini bildirdik. Helmes gerçekten çok kritik goller attı. İnter maçları zor geçecek ama en az onlar kadar şansımız var.

ŞL'de son galibiyetler gruptan çıkarmış. Gruptan çıkman gerçekten çok iyi oldu. Çünkü takım tecrübelendikçe Avrupa'da daha iyi performans gösteriyor. Bu sene elensen bile İnter'e seneye çeyrek ya da yarı finali görebilirsin.
    Katılıyorum. Son şampiyon İnter bu sezon pek iyi gitmiyor, sürpriz yaparız umarım.

Bundesliga 18. Hafta

Nürnberg deplasmanında kolay bir galibiyet aldık.

Bundesliga 19. Hafta

Kaldığımız yerden devam ediyoruz. 4-0 gibi net bir skor elde ettik.

Bundesliga 20. Hafta

3 puan almaya çok yaklaşmıştık fakat penaltıdan yediğimiz golle 1 puan alabildik.

Bundesliga 21. Hafta

Frankfurt karşısında epey zorlandık. Rakip kaleci de gününde olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Almanya Kupası Çeyrek Final Maçı

Zayıf rakibimiz karşısında kolay kazandık ve tur atladık. Yarı finaldeki rakibimiz Freiburg oldu.

Bundesliga 22. Hafta

İnter maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık fakat zorlanmamıza rağmen kazandık.

Bugün internet bağlantımda oluşan problem nedeniyle kariyeri sürekli olarak güncelleyemedim. Sezonu bitirdiğim için oynanan maçların hepsini birden ekleyeceğim.

Almanya Kupası

Yarı finalde deplasmanda Freiburg'a yenildik ve elenen taraf olduk. Kupayı finalde Hoffenheim'ı yenen Freiburg kazandı.

Almanya Bundesliga

Hertha Berlin maçının ardından oynadığımız 12 maçın 6'sını kazandık ve üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaştık.

Ligi en yakın rakibimiz Bayern Münih'in 7 puan önünde bitirdik.

Şampiyonlar Ligi

1. turda İnter'i her 2 maçta da yenerek eledik fakat Real Madrid karşısında şansımız yaver gitmedi ve elendik. Şampiyonlar Ligi'ni Porto'yu yenen Barcelona kazandı.

Helmes, attığı 10 golle Şampiyonlar Ligi'nin gol kralı oldu.

Bundesliga Yılın Takımı

Bundesliga'da yılın takımına Castro, Badelj, Augusto ve Helmes seçildi.

Bundesliga Sezonun Ödülleri

Yılın Menajeri: Rubin Dutt (Freiburg)
    Yılın Kalecisi: Jose Corona (Bayern Münih)
    Yılın Defansı: Philipp Lahm (Bayern Münih)
    Yılın Orta Sahası: Arjen Robben (Bayern Münih)
    Yılın Forveti: Lukas Podolski (Köln)
    Yılın Oyuncusu: Milan Badelj (Leverkusen)
    Gol Kralı: Patrick Helmes (Leverkusen) 22 GOL

Transferleri ve hazırlık maçlarını daha sonra ekleyeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Tebrikler erdi takım çok iyi olmuş İnter maçları gayet güzel Madrid 'i elemeye yaklaşmışsın

Tebrikler erdi takım çok iyi olmuş İnter maçları gayet güzel Madrid 'i elemeye yaklaşmışsın
    Teşekkürler. İnter'i çok rahat geçtik ama Real Madrid durdurdu bizi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL'de çeyrek final süper oldu. Seneye bu başarının üstüne koyacağına eminim. Yeni sezonda başarılar.
    TariboWest

ŞL'de çeyrek final süper oldu. Seneye bu başarının üstüne koyacağına eminim. Yeni sezonda başarılar.
    Teşekkür ederim.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri