Ortak Kariyer YASpmak İsteyen warsa her gün müsaitim E:mail:[email protected]
Ortak Kariyer YASpmak İsteyen warsa her gün müsaitim E:mail:[email protected]
16.03.2012 tarihinde 12.2 versiyonunda ortak kariyer yapmak için arkadaş arıyorum.türkiye ligi.laptop garantide olmasa bugün başlayalım diyeceğim ama anca o zaman gelir.
24 saat açığımdır.saat farketmez.ama sık sık online olacak arkadaşlar olursa sevinirim.
biz 4 kişiyiz kalabalık bir şekilde ingiltere premier ligine başlamak istiyoruz.cok online olabilecek arkadaşlar arıyoruz.versiyon 12.0.4 olacak.ilgilenen arkadaşlar [email protected] eklesinler
şimdi oynuyoruz gel istersen sen de.manu ve liverpool boşta.
Akşamları 21.00 - 24.00 aarası arakdaşları ortak kariyer yapabilcek fm 2012 V12.2.0
Ortak kariyer için birini hala arıyorum.Oyun orjinaldir.Son sürümdür.Online süresi fazla olanlar tercihimdir.Takım farketmez yeterki uzun soluklu olsun.
ortak kariyer isteyen takım farketmez saat gün farketmez 7-24 açığım
ortak kariyer isteyen versiyon 12.0.4 olsun lig farketmez
12.0.4 versiyonuyla oynuyorum öğlen 3 den sonra gece 11-12 ye kadar oynayabileceğim biri arıyorum isteyen pm atabilir
12.2.2 de oynamak isteyen msj atsın... Lig farketmez...
fdsghjmhwed
Last edited by lappino : 06.Mayıs.2012 at 01:13
Şu okullar bir bitsin yeni bir PC almayı düşünüyorum ve yazın saat sıkıntım da olmayacak o zaman bir ortak kariyer açacağım.
12.0.0 gibi geri kalmış da oynamak isteyen gece saatleri uygunsa açarız![]()
12.2.2'de ortak kariyer yapmak istiyorum...
lig farketmez...
gece 12 de online oluyorum...
12.0.4 ortak karıyer karıyer yapmak isteyenler özelden ulaşsın. max 3 kişi. lig fark etmez.
Kardeşler hamachi olmadan da oynanabilir mi online
...
Oyunum orjinaldir.Son sürümde ortak kariyer yapmak istiyorum.Günde ortalama 12 saat açığım.İsterseniz site de yayınlarız farketmez.
Lig de farketmez fakat fransa ligi öncelikli tercihimdir.
12.0.4 te lig farketmez onlıne suresı az olmasın anlaşa anlaşa gideriz![]()
Okullar kapandı ve bir kişi bile ortak kariyer yapmıyor?
hepiniz zengin oldunuzda tatile mi gittiniz? madem o kadar zengindiniz neden orjinal oyun edinmediniz???
OYUNU YARIDA BIRAKMAYACAK,cok online olabilen arkadaşlar aranıyor.biz kalabalık sayılırız.güzel bir ortam var.katılmak isteyen olursa ozel mesaj atsın ya da msn eklesin. [email protected]
Hangi lig ve versiyon ben gelebilirim?
version 12.0.4. ortak kariyer arayan _?
12.2 de yapmak isteyen???
Bence ingiltere veya ispanya liginden birini anket ile seçip komple takımları dolduralım ve forumda paylaşalım ilk olur