Corbett Sports Welsh Premier League 11.Hafta
Ve haftalar sonra gelen galibiyet.Biraz sancılı oldu ama sonlarda gelen penaltı golü maçı bitirdi.
Corbett Sports Welsh Premier League 11.Hafta
Ve haftalar sonra gelen galibiyet.Biraz sancılı oldu ama sonlarda gelen penaltı golü maçı bitirdi.
adını duymadım bitakımdı kariyernde başarılar dileirm![]()
Welsh Cup 3. Tur
Kupada daha baştan Galler'in en güçlü takımlarından biri olan TNS ile eşleştim.Maçın hem deplasmanda olması hem de eksiklerimin çok olması nedeniyle ev sahibi takım kesin favori görülüyordu ama 17 yaşındaki Alman yıldız adayım Lottner bu maçta attığı gollerle bizi turu getirdi.
Ligin ilk yarısı tamamlandı ve puan durumu aşağıdaki gibi oluştu
Forvetteki 2 as oyuncumun da uzun süreli sakatlığını da göz önüne alarak Almanya 19 yaşaltı milli takımında da oynayan Alper Tunga'yı kadromuza katıyoruz.Alper geçen yaz Bursaspor'dan ayrılmış ve başka kluple anlaşmamıştı.Türk vatandaşlığı da bulunan Alper Neath takımındaki ilk Türk oyuncu oluyor
Oyun bir tarafa avatar resmini güzel akıl etmişsin![]()
...
...
O elin adamı ne goller attı bu takım içinTaraftar çıldırıyo onun için(her maç ortalama 100 taraftar geliyo orası da ayrı bi muamma
) 12000 kişilik stad var seyirci gelmiyo.Celtic maçında bile 3000 seyirci geldi.3000 oturma kapasitesi var ondan heralde.Galliler işte illa oturarak maç izlicekler
![]()
Maçlar gayet güzel gidiyor.
Alper Tunga muhteşem olmuş![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 15.Hafta
Kaleye takviye yapıyoruz.Galler Ümit milli takımında da forma giyen Antel'i bedelsiz olarak kadromuza kattık.Öyle ufak göründüğüne bakmayın.Daha gelişcek o abileri
Corbett Sports Welsh Premier League 16.Hafta
...
Biraz düşüşe geçer gibi olmuşsun sonra son maç yine toparlamışsın![]()
Son maç o kadar üstün oynayarak kazanamaman kötü olmuş. Başarılar![]()
Hocam son maç rakibe top vermemişsin yine de 1-1 şanssızlık olmuş.
Nicolas Medina var forvet arıyorsan serbesttir büyük ihtimal.
Corbett Sports Welsh Premier League 22.Hafta
Duran toptan yine 2 tane gol yedim.Olmaz böyle bişey ya
Normal sezonu tamamladık.Şampiyonluk grubuna 6 puan farklı 2.sırada gidiyoruz.Puan durumu şu şekilde
Kupa maçına çıkıcaz.Takımla toplantı yaptım.Kötü gidiyoruz dedim.Herkesin moral dipte![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 1.Hafta
Anderlecht maçı öncesi yedeklerle çıktığım maçı kazanıyorum
Şampiyonlar Ligi Playoff Eleme 1.Maç
İlk yediğimiz gole kadar çok iyi oynasakta taç atışından gelen saçma penaltıyla geri düştük.Beraberliği yakaladık ama Anderlecht tecrübesini konuşturdu.Taç atışından penaltı yapan oyuncumu da tebrik ediyorum.Böyle saçma bişey olmaz
Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Maç
MUCİZE!MUCİZE!!İnanılmaz tarihi bir başarı.İspanya liginde şu anda lider olan aynı zamanda ŞL de oynadığı 3 maçta 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Sevilla , Galler'de şoka uğradı.Galler halkı maçtan sonra sokağa döküldü.Tarihi bir zafer daha kazanıyor Neath.Çook önemi bir galibiyet muhteşem
Galibiyet primi harika.Devre arasına bir forvet almıştım onun parası bu maçta çıktı