Boşver hacı hiç bi şey olmuyoo yıkamasan da4 gün lensle yaşadığımı biliyorum bu yaz
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Öyle bi şey yok zaten ben Viyanaya gittim geldim gözümde lensle bi şey de olmadı..
Dün Antalyadan arabayla dönerken 2 saat uyudum. Sonra mola için uyanınca gözlerim rahatsız oldu. Gözümün üstünde kupkuru bir kalıp varmış gibi hissettim. 5 dakika sonra düzeldi, sonra yine yattım 2 saat. Uyanınca aynısı tekrar oldu. Tüm gece yatsam ne olacaktı acabaBundan sonra 1-2 saatlik uykularda da çıkartmak gerekecek anlaşılan.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Enteresan adamsın yahuBen hergün yardıra yardıra 2 saat uyuyorum lensle hiçbi şey yok
sen solüsyonu değiştir bak diyim ben sana
Benle ne alakası var yahuLensin markasından olabilir, dedin gibi solüsyondan olabilir. Solüsyon bir alana bir bedavaydı. Diğerine geçerim 1-2 haftaya. Diğeri de bitince bakarım diğer markalara.
Süper bi site buldum. Hangi lens hangi solüsyonla uyumlu yazıyor. %lik dilimi ne kadar düşük olursa o kadar iyi
http://www.staininggrid.com/grid.aspx
%lik rakama tıklarsanız detaylı açıklamalar yazıyor.
Benim lens markasını araştırmamışlar o ayrı![]()
Sen bi uzmanlaş bu konuda Cihan. Ben de senden tavsiye alayım sonra.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aklımdan geçiriyorum zaman zaman diyelim.
Geç lense geç. Rahatlık vallaDemin yağmurlu havada dışarı çıktım. Rahat rahat etrafı görmeyi özlemişim. Yağmur damlasız
![]()
Gözlük kullanınca halı sahada çıkarmak zorunda kalıyorum, o büyük sorun. Sırf o yüzden düşünüyorum zaten. Yoksa lensi tak-çıkar uğraşmak benim harcım değil.
Lensin süresi 1 aydı. 1 ayı geçeli 2 gün oldu hala takıyorum. Bir zararı olur mu ? Veya neden ömrü 1 ay ? Yani 3 ay taksam ne olur mesela ?
Benim gözler sağlam Allaha şükürAma lens takmak isterdim renkli , sizce bir zararı olur mu
![]()
6 aylıktan beri gözlük takıyorum. Haftaya rutin göz kontrolüne gidicem ve göz numaram büyüdü. Acaba bende lense geçsem mi ? Acaba dünya gözlüksüz nasıl bir yer, çok merak ediyorum![]()
Bence alın beyler hiç bir zorluğu yok. Sabah takıp akşam çıkartıyorsun sadece. Diş fırçalamaktan bile daha kısa sürüyor.
Aileme ileticem olumlu bakarlarsa artıK![]()
Fiyatları da söyleyeyim. Lensler ortalama 35 lira felan (3 aylık). Büyük boy solüsyonda 25 lira (Genelde kampanya oluyor bi alana bi bedava vs). Yani 3 aylık toplam 60 lira. Böl 3'e 20 yapar (Ekle 20 daha. Kırk yapar !).
Aylık 20 liraya rahatlık![]()
Olm nasıl 35Ben de alıcam haftaya ama 50-60 tl falan
![]()
Pardon 55 liraydı sanırım benimki. Net hatırlamıyorum![]()
Edit : Yok 35 sanırım bi dk
Edit 2 : Evet 35 sanırım. İnternetteki fiyatı 40 mesela
http://www.lensmarket.com/zeiss/contact-day30
Solüsyon da bu
http://www.lensmarket.com/lens-solus...i/bio-true-300
Cİhan solüsyonu mu çekiyon, napıyon? 35 mi son olarak?
Valla inanırmısın bilemem ama harbiden ağrımaya başlamıştı takıncaŞuan da hafiften ağrı var diplerde. Sabah yenisine geçerim. Zaten ilk defa kullandığım için biraz yıpranmıştır. Bundan sonrakileri daha titiz kullanıp daha uzun takarım.
Elektrikler kesikken lensi lavabonun yakınlarında düşürdüm. Tam o sırada elektrikler geldi. Yarım saat aradım ama bulamadım. Boşu boşuna gitti 1 lens. İsyanlardayım.
Ben de 5 gün önce lens kullanmaya başladım.İlk başlarda baya bi zorlandım.Bi şey olucak falan diye korkuyodum 1-2 saatte zor takmıştım ilkindeÇıkarması da en az yarım saat sürmüştü.Şimdi ise 10 dakikada takıp 10 dakikada çıkarıyorum.İlk başlarda yorucu ve uğraştırıcı geliyordu ama şu an için çok rahat oluyor.Gözümde olduğunu hiç hissetmiyorum.Herhangi bir batma falan olmadı hiçbir zaman.Gözlükten sıkılmış,gözlüksüz görmek isteyen varsa düşünmesin lens alsın
![]()
10 dk'da takıyorum ve gayet rahatım mı diyorsunOlm 3 saniyede takman lazım onu
Ben karanlıkta telefonun ışığında tak çıkar yapıyorum çoğu zaman
![]()