Atletico da elendi.
Olurda çeyrek finale kadar çıkarsak ...
Atletico da elendi.
Olurda çeyrek finale kadar çıkarsak ...
Yüzyılın aptallığını yaptı atletico madrid son pozisyonda kaleci rakip sahada kornere gidince 90+4 de golü yediler 2-0 rubin kazandı
Bale 2-1 Lyon Bale muhteşem bir frikik attı lyon ise yine aynı güzellikte cevap verdi şayet sol bek oyuncusu evden attı golü
Son skorlar:
VFB STUTTGART 1:1 RACİNG GENK
NEWCASTLE UNİTED 0-0 METALİST KHARKİV
INTER 2-0 CFR CLUJ
M'GLADBACH 3-3 LAZİO
BASEL 2-0 DNİPRO
ATLETİCO MADRİD 0-2 RUBİN KAZAN
SPARTA PRAG 0-1 CHELSEA
NAPOLİ 0-3 VİKTORİA PLZEN
BAYER LEVERKUSEN 0-1 BENFİCA
LEVANTE 3-0 OLYMPİAKOS
DİNAMO KİEV 1-1 BORDEAUX
BATE 0-0 FENERBAHÇE
AJAX 2-0 STEAUA BÜKREŞ
ZENİT 2-0 LİVERPOOL
ANZHİ MAKHACHKALA 3-1 HANNOVER 96
Ben , Benfica-Lazio finali izleyeceğimizi düşünüyorum bu sene.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tottenham-Ajax-Chelsea-Zenit
Bu 4 takımdan 2'sini finalde izleriz diye düşünüyorum.
Atletico teknik heyetinin yaptığı gerçekten dünyanın en amatör işiydi. Turdan oldular belki de o golle.
net kovulma sebebidir, amatör takımda olmaz böyle saçmalık. Anca Asenjo rüyasında görmüştür gol atacağını, kimseden izin almadan gitmiştir, rüyansında görüp sorsa bile izin çıkmaması gerek normal koşullarda.
Atletico turu alır siz sıkıntı yapmayın bu kadar futbol böyle şeylerle güzel.Gol olsa neler neler dönüyordu şimdi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gokdeniz ne guzel hayatini yasiyor Rusyada, cokta onemli takimlara gol atti Rubin formasi altinda. Attigi gol turu getirdi onlara bence
Plzen ve Kazan turu vermezler artık işi buraya kadar getirdiler.
Canım FEDA olsun sana !
Çek futbolu çıkışa geçmiş durumda büyük ihtimalle plzenin bu sezon sonu çoğu oyuncusu başka takımlara transfer olacaktır
Katılıyorum. Ayrıca hafife almaya da gelmez. Zaaflarını iyi bilmek, öğrenmek ve ona göre taktik hazırlamak gerek.
Canım FEDA olsun sana !
Bu sezon kupayı Tottenham kazanabilir. Boas sistemini oturttu. Bale ekstra işler yapıyor adam aştı. Daha komple bir hal aldı. En geç iki yıla kadar dünyanın en iyi üç oyuncusu arasına adını yazdırır. Tottenham'da son maçlarını oynuyor bence. Sezon bittikten sonra Real Tottenham'ın kapısına dayanır. Rekor bir fiyata transferi gerçekleşir. Daha önceki açıklamalarında da Real'de oynamak istediğini söylemişti.
Rus takımları bu sezona damga vuruyorlar. Rubin Kazan, Anzhi, Zenit'in yanı sıra Benfica'nın da şansı olduğunu düşünüyorum. Bu 4 takımdan biri kazanır. Tottenham'ın kazanacağını pek sanmıyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Biz kazanalım boşverin o gavurları![]()
![]()
Yalnız Lazio taraftarları ne kadar delirse yeridir. Adamların aleyhine 3 tane penaltı calınmıs ki birindede kırmızı kart görmüşler. Hele 2. penaltı pzosiyonunda neredeyse her duran topta yapılan sarılmaya vermiş penaltıyı.
Fenerbahçe'nin kadrosu ve kalitesi de bu kupayı kağıt üstünde kazanmaya müsait olan takımlar arasında ama
...
Bu Hafta Oynanacak Maçlar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...ra-saldirdilar
Avrupanın her yerinde ırkçılık ve şiddet tavan yapıyor. Amatör kümelerde futbolcular,hakemler öldürülüyor. Kimse tınmıyor. Biz yapınca; barbar oluruz, cani oluruz.
Bu ingilizleri kimse sevmiyor. Bende sevmiyorum açıkçası
Atletico 2-0'ın rövaşında Rubin'i 1-0 yenmesine karşın elendi. O son dakika da kalecilerini kornere göndererek yaptıkları hatayı elenerek ödediler.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Harbiden ha. O golü yemeselerdi belkide uzatmalarda tur atlayacaklardı.
Canım FEDA olsun sana !
Chesea 0-1 Sparta Prag bitti ilk ilk yarı.İstatistik olarak filanda iyi oynamıyor görünüyor Chelsea Prag elerse şaşırmamak lazım.Liverpool'da Zenit karşısında 2-1 önde kapattı ilk yarıyı ama bence onlarda elenicek.
Viktoria Plzen 1-0 öne geçti.Rakip Plezen olacak çok zorlu rakip.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Plzen attı,bay bay Napoli![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son saniye golüyle turu geçti Chelsea.
3. tur eşleşmelerini bulan varsa buraya atar mı acaba
Plzen-FB | Benfica-Bordeuax | Anzhi-N'castle | Stuttgart-Lazio | Tottenham-Inter | Levante-Rubin | Basel-Zenit | Steaua/Ajax (Penaltılarda şu anda)-Chelsea
Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Ajax/Steaua Bükreş - Chelsea