Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında kendi evinde Kartalspor'u konuk etti. Maçı 6 bin kadar seyirci izledi. Sıcaklar nedeniyle hakemin maç boyunca 4 kere su molası verdiği maç, iki takımın da gol bulamaması ile 0-0 sona erdi. İlk yarı yedek ağırlıklı sahaya çıkan Beşiktaş, ikinci yarı as oyuncularını sahaya sürse de skoru kendi lehine çeviremedi. Maç boyunca etkili taraf Siyah Beyazlı ekipti.
Beşiktaş sahaya şu 11 ile çıktı:
Maçın istatistikleri ise şu şekilde:
FM Gazetesi
Transferler nerede hocam?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Burak Kaplan'ı Sağ Kanatta AMR Olarak Oynatırsan Daha Çok Verim Alabilirsin ..
Ayrıca Sağ ve Sol Beke Takviye Yaparsan İyi Olur ..
Cristiano Zanetti: Cristiano Zanetti 14 Nisan 1977 yılında Carrara'da doğmuştur.İtalyan futbolcu defansif ortasaha mevkisinde oynamaktadır. Futbol hayatına Fiorentina altyapısında başlayıp, sırasıyla Reggiana, İnter, Cagliari, Roma, tekrar İnter, Juventus'da oynamış ve sonra tekrar yuvaya yani Fiorentina'ya dönmüştür. 2 sene orada oynadıktan sonra Brescia'ya transfer olmuş ve 1 sene oynamıştır.Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah Beyazlılar, borsaya bildirdiği yazıda futbolcu Cristiano Zanetti ve Iván Hurtado ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladılar. Borsaya gönderilen yazıda
"Yeni transferlerimizden Cristiano Zanetti, yıllık 165 bin Euro ve maç başı 1.300 Euro alacaktır. Yeni transferlerimizden Iván Hurtado yıllık 130 bin ve maç başı 1.100 Euro alacaktır"
şeklinde açıklandı.
Ayrıca borsaya gönderilen bir diğer yazıda;
"Futbolcularımızdan Escude ile 600 bin Euro'ya sözleşmemizi karşılıklı fesh etmiş bulunmaktayız, ayrıca yine futbolcularımızdan Uğur Boral ile 900 bin Euro karşılığında sözleşmemizi karşılıklı olarak fesh etmiş bulunmaktayız"
şeklinde yazı gönderildi.
Böylece Beşiktaş maddi anlamda çok hafiflemiş oldu zira Escude ve Uğur Boral'ın aldığı yıllık para toplam 2 milyon Euro iken, alınan bu iki futbolcunun yıllık toplam değeri 300 bin Euro ediyor.
Şimdi Beşiktaş'ın yeni transferlerini tanıyalım:
Iván Hurtado: 37 yaşında, Ekvador'lu tecrübeli defans oyuncusu Hurtado, futbol hayatına Esmeraldas takımında başlamıştır. Şu ana kadar Avrupa'da herhangi bir takımda oynamayan tecrübeli defans, bu deneyimi ilk defa Beşiktaş'ta yaşayacak.
FM Gazetesi
Abi 37 yaşında adamı ne yapacaksın![]()
FM Gazetesi
37 yaşında ama profili fena değilmiş
Sol back Drenthe olmalı bence![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
quintero,wilfried gibi oyunun bug'lu oyuncularına bakabilirsinAlmeida'nın yerine,tabi para yeterse![]()
Demo'da Türkiye ligi olmadığı için oynama şansım olmadı;Beşiktaş'ın durumu o kadar kötü mü yahuu![]()
cok renkli bi kariyerle devam ediyorsun tebrikler ve basarılarkadro olarak kısıtlı olan besiktasımızda tatik olarak en uygun olan nedir bu konu hakkında düsüncelerin ve taktigin hakkında bilgilerini almak isteriz ???
Transferlerini hiç beğenmedim, Quaresma falan da fasa fiso, bizimle diyılsın.
Şaka şaka, transferler yaşlı başlı ama takım olmak önemli. Başarılar hocam.![]()
Hazırlık maçlarının 3. evresini de tamamlayan Beşiktaş, kendi evinde Boluspor'u rahat bir oyunla 3-0 yenmeyi başardı. Goller Mehmet Akyüz, Mustafa ve Toraman'dan geldi. İlk yarı yine yedek ve genç ağırlıklı kadro sahaya sürek teknik direktör Görkem, ikinci yarı as oyuncuları sahaya sürdü ve farklarını ortaya koydular.
FM Gazetesi
Şu an oyunda değilim sakatlığını unuttum ama ligin ikinci devresinde dönecek. Ben dün site kitlenince bu ss leri atamamıştıkm, şimdi atayım dedim
O kadar içler acısı değil aslında.
TeşekkürlerHazırlık maçları bittikten sonra taktiği açıklamayı düşünüyorum.
Yaşlı kurt onlar
FM Gazetesi
Transferler yerinde,keşke U.Boral ile yollar ayrılmasaydı vardır bir bildiğin![]()
Kariyerin hayırlı olsun. Başarılar
Başarılar dilerim, yeni gördüm. Bütçe bayağı yetersiz ama yerinde olsam Quaresma'yı satardım. Onun parasıyla hem sol bek hem de ortalama bir sol açık alabilirdin.
Uğur Boral ile Escude'yi o kadar yüksek meblaya sözleşmesini feshetmeni de anlamadım ama vardır bir bildiğin. Uğur Boral'ı 900.000 Euro'ya feshedeceğime oynatırdım.
Keşke serbest bırakmak yerine maaşının %100 + bir kaç yüz bin bonservis geliriyle kiralama yada satma yoluna gitseydin, az da olsa kasana bir meblağ girebilirdi.
Başarılar..
Kiraya vermeyi dusundum ama onceki kariyerlerden bılıyorum.kımse almaya yada kiralamaya yanasmıyor.bende bir an once kurtulmaya baktım.merak etmeyın cok daha ıyı bır kadro olacak.su anda tek sorun drentheyı elımızden kacırmıs olmamız.
FM Gazetesi
süper anlatım,
bir beşiktaşlı olarak takipteyim,
başarılar...
Gokhan Suzeni al sol beke ayrica ismaili bekleyeceksen Bridgeyi FM12de ManC kiralamaya izin veriyordu onu kiralayabilirsin.
@pele96
alternatifler arasına onuda aldım sağol
@dragunov78
tesekkurler
iki saate evde olurum.kariyere ozaman devam ederim
FM Gazetesi