Şut olmamaya başladı benim maçlarda. Demin bir maç yaptım, 4 gol oldu maçta. Toplam da 8 şut vardı zaten iki takımın toplamı, kaleyi bulan gol oldu.
Şut olmamaya başladı benim maçlarda. Demin bir maç yaptım, 4 gol oldu maçta. Toplam da 8 şut vardı zaten iki takımın toplamı, kaleyi bulan gol oldu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Şutlara daha tam dikkat etmedim ama defanslar artık daha iyi pres yapıyor bariz şekilde.
FM Gazetesi
Yeni kariyer açmaya gerek var mı acaba?
arkadaşlar ben steam üzerinden oynuyorum. güncelleme geldi uyarısı falan almadım. acaba steam kendi kendine uptade mi etti? benim haberim yok.
Sonunda update'in gelmesiyle
-Daha önce 20 şut benim 20 şut rakibin attığı maçları biliyordum sonunda mantıklı birşey olmuş
-Sonunda kanat oyuncularım ortaya yapmaya başladı ki bu en iyisi
-Kaleciler toplara artık kayarak değil normal atlıyor, daha önce topa atlamadan önce sanki kayıyor gibilerdi
-Kafa vurma animasyonları değiştirilmiş sonunda
-Ceza sahası dışından atılan şutun bizim oyuncunun ayağına değmesiyle ve hakemin ofsayt vermesiyle yalan olan ataklar nihayet bitmiş
- maç motoruna hakatten hayat gelmiş artık
Bu yapılan yeniliklerden sonra, sigamesin oyunu bilerek böyle çıkardığını böylece, korsan oynayanların çıldırıp orjinal alma gereği hissetmesini istedi diye düşünmeye başladım.
Valla bende aynı tas aynı hamam...
Oyun, işte oyun budur denilecek kıvama gelmiş mi ona göre başlayacam?
Hızlı bi şekilde kariyer bitiren var mı? Acaba yine gs-fb ş.ligi yarı final maçları oluyor mu
Yeni güncelleme ile PSG'yi eledim Galatasaray ile(ilk sezon). Eskisi kadar kolay olmadı ama; 1 golle eleyebildim. Çeyrek finale çıktım bakalım neler olacak.
Not: Eski kariyere devam ediyorum. Yeni kariyer açmak gerekmiyor galiba ama belirteyim yine de.
Herkesin yakındığı orta sahada mücadele olmaması çözülmüş gibi. Belli oluyor izlerken. Bu sefer de kartlar çok çıkıyor gibi. 10 maçta 2 kırmızı gördüm direk. Sarılar da cabası.
Kaleciler öyle bir aut atışı kullanıyor ki yani neredeyse diğer kaleye gol olacak.
FM Gazetesi
-Evet şutlar dengelenmiş
-Galatasaray ile 4-4-2 oynuyorum genişlik en sonda ve baya orta yapıyor takım
-Fakat bu yama ile kaleciler penaltılarda ve gollerde şuttan evel atlıyorlar ve müdahele ediyorlar
-Saçma sapan gollerin önüne geçilmiş sanki .
Dün akşam yaklaşık 2-3 saat oynadım ve bunları gözlemledim.
Benim patch öncesi hücum anlamında gayet iyi oynayan takımım patchten sonra baya bi zorlanmakta. Ayrıca sakatlıklar artmış gibi geldi bana.
hayırlı olsun yeni güncelleme arkadaş yazmış haftaya bi güncelleme daha geliyormuş onunla birlikte daha iyi bi sonuç elde edilecektirm muhtemelen
Forvetler artık talimatlara göre defansa gelip yardım ediyor,test edip gördüm ve cidden yıllar sonra gerçekçilik adına yapılmış en büyük yenilik.
3-5 maç yaptım yeni maç motoru ile ve gayet hoşuma gitti,2d ile geçmiş serilerdeki tadı alır gibi oldum.Eminim haftaya gelecek yamayla daha da güzel bir maç motoru göreceğiz.
Oyun eskiye göre bu sürümle eklentiyle yada datayla her neyse bayagı düzenlenmiş saçma goller hatalar falan yo kartık öyle. rakip 3 sen 30 şut çekip seni yeniyordu o falan tarihe karışmışD
Bence de daha iyi olmuş ama oyuncu isimleri hala kötü gözüküyor
Tam 2 gün uğraştım defansımın ara toplarda sap gibi durmaması için taktik aradım. En sonunda buldum. Buldum derken 1 sezon boyunca taş çatlasa 1 2 gol yiyordum o şekilde. Güncelleme ile 3 maçta 4 gol yedim defansın öyle sap gibi durması sebebiyle. 2. olarak maçlarda şut namına hiçbir şeyim yok. 3. olarak çok sert fauller bile devam ettiriyor. 2012 de filan en ufak şeye faul veriyor diye isyan ederdik şimdi adamımı sahada biçiyorlar hakemin gıkı çıkmıyor. Bunlar bende güncelleme sonucunda oluşan problemler. Tek bende mi bu sıkıntılar bilmiyorum.
Savunma oyuncuları etkisiz eleman gibi. Ne yaparsan yap gol yemek çok kolay. Yediğinden fazlasını atacaksın ötesi yok.
Bende de duran toplar çok komik oluyor. Tüm oyuncular ceza sahası çizgisine toplanıyor. Çaprazdan orta gelince benim defans bekliyor rakip oyuncu altıpasa koşuyor ve rahatça tek başına kafa atıyor. Gol atıp atamaması becerisine bağlı artık. 2-3 kez yaşadım bunu çok sinir bozucu.
2 hafta daha geç çıksaydı da adam gibi test etselerdi.Bazen koskoca 1 yıl boyunca boş boş napıyorlar diye düşünüyorum.Database yapana kadar şu maç motorunu geliştirseler çok daha iyi olur.
http://g1211.hizliresim.com/13/q/g5lsv.png bu nedir yahu? Çeviri hatası mı?
çok fazla kendi kalesine gol oluyor yahu.. neredeyse olmayan maç yok..