Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şut olmamaya başladı benim maçlarda. Demin bir maç yaptım, 4 gol oldu maçta. Toplam da 8 şut vardı zaten iki takımın toplamı, kaleyi bulan gol oldu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şutlara daha tam dikkat etmedim ama defanslar artık daha iyi pres yapıyor bariz şekilde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni kariyer açmaya gerek var mı acaba?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Yeni kariyer açmaya gerek var mı acaba?
    Hayır, yok.

5. Default

arkadaşlar ben steam üzerinden oynuyorum. güncelleme geldi uyarısı falan almadım. acaba steam kendi kendine uptade mi etti? benim haberim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by tgun89 View Post
    arkadaşlar ben steam üzerinden oynuyorum. güncelleme geldi uyarısı falan almadım. acaba steam kendi kendine uptade mi etti? benim haberim yok.
    Etmiştir , muhtemelen... Akıllı programdır o aferim ona

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by tgun89 View Post
    Kendi kendine güncellemiş olmalı.

Oyuna gir>Tercihler> Yukarıda yazar FM sürümün.
    <')))))>-<

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Şut olmamaya başladı benim maçlarda. Demin bir maç yaptım, 4 gol oldu maçta. Toplam da 8 şut vardı zaten iki takımın toplamı, kaleyi bulan gol oldu.
    Bu surumde sut sayilari biraz az (bir oncekinde cok fazlaydi).

Dengelemeye calisiyorlar.

Sonunda update'in gelmesiyle

-Daha önce 20 şut benim 20 şut rakibin attığı maçları biliyordum sonunda mantıklı birşey olmuş
    -Sonunda kanat oyuncularım ortaya yapmaya başladı ki bu en iyisi
    -Kaleciler toplara artık kayarak değil normal atlıyor, daha önce topa atlamadan önce sanki kayıyor gibilerdi
    -Kafa vurma animasyonları değiştirilmiş sonunda
    -Ceza sahası dışından atılan şutun bizim oyuncunun ayağına değmesiyle ve hakemin ofsayt vermesiyle yalan olan ataklar nihayet bitmiş
    - maç motoruna hakatten hayat gelmiş artık

Bu yapılan yeniliklerden sonra, sigamesin oyunu bilerek böyle çıkardığını böylece, korsan oynayanların çıldırıp orjinal alma gereği hissetmesini istedi diye düşünmeye başladım.

Valla bende aynı tas aynı hamam...

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    Valla bende aynı tas aynı hamam...
    Bu kadar bariz güncelleştirmeler varken bu tarz cümleler kullanılması bazı kişilerin sırf eleştirmek için yazdıklarını düşündürtüyor. Hala eksik denebilir ancak "aynı tas aynı hamam" denmesine de müsadenizle "yok artık!" diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Oyun, işte oyun budur denilecek kıvama gelmiş mi ona göre başlayacam?

Hızlı bi şekilde kariyer bitiren var mı? Acaba yine gs-fb ş.ligi yarı final maçları oluyor mu

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    Hızlı bi şekilde kariyer bitiren var mı? Acaba yine gs-fb ş.ligi yarı final maçları oluyor mu
    Yeni güncelleme ile PSG'yi eledim Galatasaray ile(ilk sezon). Eskisi kadar kolay olmadı ama; 1 golle eleyebildim. Çeyrek finale çıktım bakalım neler olacak.

Not: Eski kariyere devam ediyorum. Yeni kariyer açmak gerekmiyor galiba ama belirteyim yine de.

Herkesin yakındığı orta sahada mücadele olmaması çözülmüş gibi. Belli oluyor izlerken. Bu sefer de kartlar çok çıkıyor gibi. 10 maçta 2 kırmızı gördüm direk. Sarılar da cabası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleciler öyle bir aut atışı kullanıyor ki yani neredeyse diğer kaleye gol olacak.
    FM Gazetesi

-Evet şutlar dengelenmiş
    -Galatasaray ile 4-4-2 oynuyorum genişlik en sonda ve baya orta yapıyor takım
    -Fakat bu yama ile kaleciler penaltılarda ve gollerde şuttan evel atlıyorlar ve müdahele ediyorlar
    -Saçma sapan gollerin önüne geçilmiş sanki .

Dün akşam yaklaşık 2-3 saat oynadım ve bunları gözlemledim.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Yeni güncelleme ile PSG'yi eledim Galatasaray ile(ilk sezon). Eskisi kadar kolay olmadı ama; 1 golle eleyebildim. Çeyrek finale çıktım bakalım neler olacak.

Not: Eski kariyere devam ediyorum. Yeni kariyer açmak gerekmiyor galiba ama belirteyim yine de.

Herkesin yakındığı orta sahada mücadele olmaması çözülmüş gibi. Belli oluyor izlerken. Bu sefer de kartlar çok çıkıyor gibi. 10 maçta 2 kırmızı gördüm direk. Sarılar da cabası.
    Top kapmayı agresif mi yaptın? Agresif yapınca allah ne verdi giriyolar. Zaten Melo 15.dkda öfkelenmiş görünüyor diye etiket yiyo 10 maçta 2 kırmızı normal gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Benim patch öncesi hücum anlamında gayet iyi oynayan takımım patchten sonra baya bi zorlanmakta. Ayrıca sakatlıklar artmış gibi geldi bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

hayırlı olsun yeni güncelleme arkadaş yazmış haftaya bi güncelleme daha geliyormuş onunla birlikte daha iyi bi sonuç elde edilecektirm muhtemelen

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Forvetler artık talimatlara göre defansa gelip yardım ediyor,test edip gördüm ve cidden yıllar sonra gerçekçilik adına yapılmış en büyük yenilik.

3-5 maç yaptım yeni maç motoru ile ve gayet hoşuma gitti,2d ile geçmiş serilerdeki tadı alır gibi oldum.Eminim haftaya gelecek yamayla daha da güzel bir maç motoru göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Oyun eskiye göre bu sürümle eklentiyle yada datayla her neyse bayagı düzenlenmiş saçma goller hatalar falan yo kartık öyle. rakip 3 sen 30 şut çekip seni yeniyordu o falan tarihe karışmışD

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Benim patch öncesi hücum anlamında gayet iyi oynayan takımım patchten sonra baya bi zorlanmakta. Ayrıca sakatlıklar artmış gibi geldi bana.
    Aynen katılıyorum Onur abiye.Önceden faul olan pozisyonlar olmamaya ve sakatlık artmış.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Bence de daha iyi olmuş ama oyuncu isimleri hala kötü gözüküyor

Tam 2 gün uğraştım defansımın ara toplarda sap gibi durmaması için taktik aradım. En sonunda buldum. Buldum derken 1 sezon boyunca taş çatlasa 1 2 gol yiyordum o şekilde. Güncelleme ile 3 maçta 4 gol yedim defansın öyle sap gibi durması sebebiyle. 2. olarak maçlarda şut namına hiçbir şeyim yok. 3. olarak çok sert fauller bile devam ettiriyor. 2012 de filan en ufak şeye faul veriyor diye isyan ederdik şimdi adamımı sahada biçiyorlar hakemin gıkı çıkmıyor. Bunlar bende güncelleme sonucunda oluşan problemler. Tek bende mi bu sıkıntılar bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Savunma oyuncuları etkisiz eleman gibi. Ne yaparsan yap gol yemek çok kolay. Yediğinden fazlasını atacaksın ötesi yok.

Nesil
    2007

Bende de duran toplar çok komik oluyor. Tüm oyuncular ceza sahası çizgisine toplanıyor. Çaprazdan orta gelince benim defans bekliyor rakip oyuncu altıpasa koşuyor ve rahatça tek başına kafa atıyor. Gol atıp atamaması becerisine bağlı artık. 2-3 kez yaşadım bunu çok sinir bozucu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 hafta daha geç çıksaydı da adam gibi test etselerdi.Bazen koskoca 1 yıl boyunca boş boş napıyorlar diye düşünüyorum.Database yapana kadar şu maç motorunu geliştirseler çok daha iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://g1211.hizliresim.com/13/q/g5lsv.png bu nedir yahu? Çeviri hatası mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    http://g1211.hizliresim.com/13/q/g5lsv.png bu nedir yahu? Çeviri hatası mı?
    Çeviri hatası var evet düzeltildi.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

çok fazla kendi kalesine gol oluyor yahu.. neredeyse olmayan maç yok..

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri