Walcott'u alma injury prone adam yaramaz![]()
Walcott'u alma injury prone adam yaramaz![]()
Alamıyoruz zaten, o kadar paramız yokmuşFiyatı uygun olan bir forvet bulsak iyi olacak sanki.
Danny Graham'ı 5 M€'ya Wolves'a gönderdik
Royston Drenthe kiralık olarak Newcastle City'de
Vargas 500 K€'ya Blackburn'lü oldu.
Clint Dempsey Swansea City'de
Transfer için Tottenham'a 2.4M€ ödedik. Kendisi pek çok mevkide oynayabiliyor. Ortasahada daha çok ortada olmak üzere solda da oynatabilirim kendisini.
FA Cup'ta turu atlıyoruz.
Capital Cup One Yarı Final İlk Maçında Galibiz. Swansea 1 - 0 Liverpool
Gol son dakikada Sinclair'dan geldi ama çok zorlu bir 2. maç bizi bekliyor, umutsuz gibiyim![]()
Dempsey yararlı olacaktır,maçlar iyi.Graham'da iyi para bırakmış.
Kariyerin gayet iyi gidiyor. Bu sezon olmasa da önümüzde ki sezon takım şampiyonluk potasına sokarsın benden söylemesi.
Dempsey oynattığım ilk maçta sırıtmadı. Graham iyi oyuncu, Target Man olarak çok iyi olabilirdi ama tarzım değil, 5 M€'ya satmayı ben de beklemiyordum açıkçası![]()
Teşekkürler. Şu an şampiyonluk potasında sayılırız, her ne kadar lider farkı açmış olsa da
Gol Düellosunu Kuğular kazandı. Blackburn 3 - 4 Swansea
Forvet oyuncularının sakatlılkları nedeniyle Armenteros'u oynatmak zorunda kaldım ama o da gayet iyi oynadı 2 gol attı. Aferin oğluşuma.
Tsepo Masilela Swansea City'de
Kendisini Kaizer Chiefs'ten 250 K€'ya aldık. Sol bekte oynuyor, iyi bir alternatif olacaktır. Profili gayet iyi, Taylor'u yedek bırakabilir. Ucuz Transfer olması da ayrı bir güzellik.
Tsepo Masilela Profili:
![]()
Transferler gayet güzel. Benim de sol bek aradığım bir dönemde Masilela'yı alarak bana hatırlatman çok iyi oldu.![]()
TariboWest
Ne demek hocam, Masilela bende ilk maçında asist te yaptı, iyidi yani.
Evimizde rahat kazandık. Swansea 2 - 0 QPR
Clint Dempsey sezonu kapattı
Adamı daha yeni aldık adam ilk maçında iyi oynadı gol attı. Maçtan sonra da sakatlandı
5-6 Ay Futbol oynayamayacak yanisi, sezonu kapattı. Orta sahaya transfer şart oldu.
Federico Fazio kiralık olarak Swansea'de
Kendisi satılıktı, biz kiraladık. Performansından memnun kalırsam, satmaya da sıcak bakarlarsa sezon sonu Sevilla ile görüşebiliriz.
Thorgan Hazard Swansea City'de
Transfer için Chelsea'ye 800 K€ ödedik. Genç oyuncu Eden Hazard'ın kardeşi. Kendisi Dembele ile birlikte çalışacak bir süre, bakalım nasıl bir gelişim gösterecek.
Kyle Bartley kiralık olarak Stoke City'de
Fazio'nun da gelmesiyle kendisi boşa çıktı ve genç olmasına rağmen kendisini satmayı düşünüyordum. Sadece kiralık teklifleri geldi, kendisi Stoke'u tercih etti. Stoke istediği takdirde 2.3M€ ya bonservisini alabilir.
Son Dakika Golüyle Capital Cup One'a veda ediyoruz. Liverpool 4 - 2 Swansea
Çok iyi oynadık. Turu da hakettik bana sorarsanız, ama son dakikada Carroll'a engel olamadık. Vorm'dan hiç memnun kalmadım bu maç, as kalecimiz Lindegaard olmaya devam edecek.
FA Cup'ta yola devam. Swansea 3 - 0 Watford
Hazard bu maçta forma giydi, fena değildi ama, fiziki olarak yetersiz gördüm, kendisine Strength antrenmanı yaptırmaya başladım.
Yönetim Çalışıyor: The Liberty Stadyum'unun satın alınacağı duyruldu.
Dembele şov yaptı Swans kazandı
Bu maçta sakatlanan Dembele ve Taylor 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
Premier Lig'te Puan Durumu:
Şu aralar Arsenal ligin tozunu attırıyor. Biz de üst sıralardaki süpriz takımız. Liderle aramızda 11 Puan var. Şampiyonlar Ligi biletini alabilirsek çok güzel olacak.
Maçlar ve transferler gayet iyi.
Maçlar çok iyi , bu arada Hazard soyadını görünce noluyoruz dedim bi an![]()
Sen bir de bana sor. Menajerler Hazard'ı öneriyorlar, Eden Hazard hayranı olarak ben de gazımı alamadım aldımAma umutluyum genç adamdan, en kötü ihtimalle bize birkaç milyon euro kazandıracaktır.
Bomba Transferin Son Gününde Patladı: Robben Swansea City'de (Kiralık)
Kendisini aylık 500 K€ gibi bir ücrete kiraladık. Satılık listesindeydi, satın almak isterdik ama biz biraz fakiriz![]()
Çok iyi olmuş Robbeni kiralamak
Devlerle başa çıkmak için dev oyunculara ihtiyacınız vardır. Galler Atasözü ()
Lindegaard yıldızlaştı, Swansea 3 - 0 Norwich
Lindegaard muazzam oynadı, oyuncularımız da birkaç gol atınca maçı kazandık. 3-0'a rağmen maç kolay geçmedi.
Lindegaard sen inanılmaz derecede sevimli bişeysin, QPR 0 - 2 Swansea
Lindegaard yine muhteşem oynadı, yine bu maç ta çok zor geçti ama kazandık. Scott Sinclair 2 gol attı, ilginç olan ben o adamı sezon başında yedek oyuncu olur pek çok yerde oynayabiliyor diye aldım
Chelsea The Liberty Stadium'unda diz çöktü, Swansea 1 - 0 Chelsea
Lindegaard yine iyiydi, takım olarak muhteşem savunma yaptık. Rakibi uzaktan şut atmaya zorladık. Sinclair de bir tane atıverince 3 puanı kazandık. Robben ayağına topu alınca vermiyo ama bir de güzel vursa toplara iyi olacak.
Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz de Braga. Hatırlatalım..
FA Cup'ta emin adımlarla ilerliyoruz. Sunderland 0 - 3 Swansea
Yedek oyuncular da kullanmamıza rağmen maçı rahat kazandık.
Sen Braga'can arkadaş. Swansea 8 - 2 Braga (D: 2-1, Ev: 6-1)
FA Cup'ta 6. Turdaki rakibimiz Manchester United
Avrupa Ligi'nde 2. Eleme Turundaki rakibimiz Athletic Bilbao
Capital Cup One Şampiyonu Liverpool oldu
Osasuna'dan Sürpriz Teklif
Reyizlerin yaptığı teklife gülüp geçiyorum.
Geriye kalan maçlarımız. Çok kritik bir döneme giriyoruz.
![]()
Last edited by 3842 : 03.Ocak.2013 at 02:35
Robben transferi muhteşem olmuş. Ligde de iyi gidiyorsun. Kalan maçlarda başarılar.
TariboWest
ben de öyle düşünmüştüm ama çok istikrarsız bir Robben var.
10 kişi Liverpool'u deviremedik, Swansea 1 - 1 L.pool
Avrupa Ligi'nde avantajı elde ediyoruz. Atlethic 2 - 2 Swansea
İki kere öne geçtiğimiz maçta ManU galip. ManU 3 - 2 Swansea
Çeyrek Final'deyiz. Swansea 1 - 0 Atlethic
Avrupa Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibimiz, Everton oldu.
FA Cup'a veda ettik. Swansea 1 - 3 ManU
Zor kura çekmiştik. Kupa istiyorduk ama olsun, daha Avrupa Ligi var.
Tottenham'dan puanı son dakikada kurtardık. Tottenham 1 -1 Swansea
Bu maçta kaybetmemek, Şampiyonlar Ligi yarışındaki rakibimize avantaj vermemek için çok önemliydi. Kalecimizin müthiş performansı ve Armenteros'un son dakikalarda attığı golle bunu gerçekleştirdik.
Bu maçta sakatlanan Jack Rodwell büyük ihtimalle sezonu kapattı. Büyük bir kayıp oldu bizim için.
West Ham deplasmanında 1 puanı kapıyoruz. 0-0
Avrupa Ligi'ni İSTİYORUZ. Everton 1 - 4 Swansea
Oyuncularımız Avrupa'da muazzam oynuyor. Özellikle Rochina ligde atamadığı golleri Avrupa'da ağlara gönderiyo.
Robben coştu, galibiyet geldi. Swansea 3 - 1 Newcastle
Robben en iyi performansını sergiledi, şanslı olsa 5 gol atardı heralde.
Avrupa Ligi'nde Yarı Finaldeyiz. Swansea 0 - 2 Everton
4-1'e güvenerek yedek adamlarımız oynattım, onlar da rezil olmadılar.
Yarı finaldeki rakibimiz Frankfurt.
Bu sezon Avrupa Ligi'ni istiyoruz. Ligte de Şampiyonlar Ligi ekiplerinin hemen arkasındayız.
![]()
FA Cup'ı Finalde Manchester City'yi 3-1 deviren şeytanlar kazandı
Robben Attı Swansea ilk 4'e girdi. Swansea 1 - 0 Nottm Forest
Bu sonuçla Tottenham'ı sollayarak ilk 4'e girdik. Ligte 5 maç kaldı. Bu maçlar sonunda ilk 4'te kalırsak bu sezonluk amacımıza ulaşmış olacağız.
Frankfurt'u rahat geçersin kupada zaten buraya kadar gelip Manuya yenilmen normal Avrupa Ligi'ni alırsan çok iyi olur .
malatyAdana!
Artık tek hedefimiz kaldı.
Devler ligine kalabilmek.
Joga Bonito.. Swansea 3 - 1 Fulham
Geriye kalan maçlarımız çok zor:
Bu maçlar öncesindeki puan durumu
![]()
Son 3 maç çok zorlu
Maçların hiçbirini kazanamadık, böylelikle Devler Ligi hayali de puff, yok oldu
Arsenal 3 - 0 Swansea
Swansea 1 - 1 Everton
Manchester City 5 - 1 Swansea
Bu maçı biz kazansaydık 3'lü averaja girilcekti. 3'lü averajda da avantajlı bir konumda olabilirdik çünkü Tottenham'la iki kez 1-1 berabere kalmıştık, City'yle de bir galibiyetimiz bir de 2-2'lik beraberliğimiz olacaktı. Ama City bizi sahaya gömdü ve böyle şeylere düşünmeye gerek kalmadı
Bu sezon oyuncularımızın performanslarına genel bir bakış:
![]()
Hocam başarılar kariyeri yeni okudum başarılar..Ayrıca düşecek denilen takımın Premier lig gibi herkesin herkesi yendigi ortamda asansör takım olsan başarılısın derdim sen 2 yıl üst üste kafaya oynamışın..Bu ligi bu yüzden seviyorum ne kadar puan kaybettiğinin çok önemi yok herkes herkesi yeniyor (:
Yorumların için teşekkürler hocam. Aynen senin dediğin gibi, mesela son 3 maçın 2 sinde yenemememize rağmen Manchester City de puan kaybettiği için şansımız devam etti, hiç beklemiyordum lig tablosuna bakınca farkettim.
Bu arada geçen sezonun şampiyonları şöyle:
Şampiyonlar Ligi: Chelsea
Avrupa Ligi: Frankfurt
İng. Premier Ligi: Arsenal
Almanya Bundesliga: FC Bayern
İtalya Serie A: Juventus(3 sene üst üste)
İspanya La Liga: Real Madrid
Sportoto Süper Lig: Fenerbahçe
Yeni yılda yeni transferlerle hedef büyütüyoruz. Hedefimiz ligte ilk 3 ve katıldığımız tüm kupalarda finale çıkmak ve kupayı kazanmak.
Michel Vorm Manchester Utd'da (1.7M€)
Chamakh Rennais'de (6M€)
Chico Betis'te (5M€)
Pablo Hernandez Getafe'de (4M€)
Pedro Leon Blackburn'de (8M€)
Geçen sezonlarda AS olarak forma giyen üstteki oyuncularla ve daha fazlasıyla yollarımız ayırdık. Yerlerine daha iyilerini alıyoruz. Hedef büyütmek için böyle bir riske girmek durumundayız.
Tüm Gidenler
![]()
Facundo Ferreyra Swansea'de (12.5M€)
Aaron Lennon Swansea'de (7M€)
Eduardo Swansea'de (Bedava)
Jack Rodwell'in Bonservisini aldık. (9M€)
Granero Swansea'de (3.7M€)
Jonjo Shelvey Swansea'de (8.5M€)
Tüm Gelenler
![]()