gidişat iyi hocam daha çok zaman var ama 1. olarak çıkarız direk lig 1 ' e
bu arada hangi programla hazırlıyorsun görselleri ?
PES ve FM'yi birbirine karıştırarak sunum hoşuma gitti cidden.Emeğine sağlık.
![]()
TariboWest
Grafik silindi.
Last edited by 19karabulut07 : 21.Ocak.2013 at 01:58 Reason: grafik içime sinmedi kaldırdım .
Fena sırıtmışsın programda hocam , yalandan gülseydin , karizma yerlerde![]()
Hocam harika bir kariyer2 gündür girmiyordum yeni gördüm konuyu başarılar
![]()
her maç dahada iyiye gidiyor hocam takım
Valla fm oynayasım yoktu hiç senin grafikleri falan görünce insana heyecan geliyor yeniden![]()
Basın toplantısında millete şekil yap ,git kadından taktikleri al iyi yere tezgah açmışsın hocam![]()
Teşekkür ediyorum , ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacak inş.
Evet takım olarak , uyum sorunu ve taktiğe genel olarak alıştık , farklı varyasyonlar bile denemeye başladık , onun haricinde kariyer benide gerçekten heyecanlandırıyor, sürekli olarakta grafik konusunda yenilemeye çalışıyorum .
Hocam hatun bildiğin dişi Mourinho
Hocam şu photoshop olayını bir türlü beceremedim , hani yapmış olsam bile pes ve fm karışımı bir şey yapmak , ne bilim twitterdan transfer duyurmak yada 30 ağustos'u çok anlamlı bir şekilde hatırlatmak her kesin aklına gelebilecek şeyler değil , yani sözün özü sadece programı kullanmak yetmiyor , birazda ortaya yaratacılık koymak gerekiyor , devamını bekliyoruz![]()
Hocam başında bişeyler düşünüyosun , sonra beğeni olunca , daha çok şeyler yapasın geliyor ,
kariyerde çok hoşuma gidiyor açıkçası , ama şu var sadece akşamları kariyeri güncelleyicem , malum çalışıyoruz , paylaşım yaptığım zamanlarda da emin ol , üzerine koyarak devam etmeye çalışıcam , teşekkürler tekrar .
Hocam çift yönlü adam arıyorsan en iyilerinden biri elinde, Leroy Fer. Gladbach kariyerimde İki Yönlü Ortasaha oynatmıştım, hem ilerde hem geride çok etkili oynuyor.
Hocam xhaka'yı getire bilir misin bilmiyorum ama , gelirse orta sahayı leroy ferle birlikte domine ederler ,en kötü lig 1 'e çıkınca al derim.
Muhtemelen transfer olmustur ama iyice piyasa yapmadan al. hiljemark diye bir oyuncu var kap getir takıma