Bochetti affetmez süper oyuncudur.
Bochetti affetmez süper oyuncudur.
Bocchetti süper olmuş.
Transferler iyi olmuş , Bocchetti güzelİsmail en iyi yerli sol bek zaten alternatif için 1 numara olmuş
![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Avrupadaki sonuclar gayet iyi ama Besiktas napmis oyle ya![]()
Aleksandar Kolarov
Man City satılık listesine koymuştu,bende takımdeki en sıkıntılı bölgeye takviye yapayım dedim,7,5m€'yu basıp aldım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kolarov gereksiz Oğuzhan.![]()
Kolarov güzel olmuş bence ama keşke kiralasaydın.
Kolarov , Hakan Balta'dan sonra CR7 etkisi yaratmıştır
Çok severim ve beğenerek izlerim Kolarov'u İnşallah faydalı olur fakat kiralasan daha iyiydi neyse yine de uzun yıllar hizmet eder Galatasarayımıza![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Ya ayağım fişin açma kapama tuşuna geldi bilgisayar kapandı ve son oynadığım yerler gitti,ligin 17.haftasından devam edeceğim maalesef.ŞL ligi rakibimiz ve Türkiye kupası gruplar hala aynı ancak transferler kayboldu,ancak yine aynı transferleri yapacağım.Of of of ayağımın ayarı yok ki ya.
7-0 yendiğimiz Balıkesirspor maçından devam ediyoruz....
STSL 17.HAFTA
PUAN DURUMU
Edit:Yine Erman,İsmail ve Bocchetti'yi aldık.Bu sefer Kolarov'u kiraladık.
Last edited by europeanconquer : 25.Ocak.2013 at 19:17
Carlos Eduardo
Hesapta yoktu ancak Wesley Sneijder'in ayağının kırılıp 6-7 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla birlikte bizde Rubin'den sezon sonuna kadar kiraladık Eduardo'yu.
Kolarovu kiralamak güzel olmuş.Carlos Eduardo'ya ne olmyuş öyle berbat bir profili var şahsen.
![]()
Sneijder sakatlanınca onu aldık işte,zaten onu da kiraladık çok fazla maliyeti yok.Gökhan Töre'nin Brezliyalı ve pozisyonu farklı hali![]()
Sneijder'in sakatlığı kötü olmuş.
STSL 18.HAFTA
STSL 19.HAFTA
TÜRKİYE KUPASI GRUP MAÇLARI
1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
5.HAFTA
6.HAFTA
PUAN DURUMU
Gayet güzel.![]()
Türkiye Kupası'nı alırız.
STSL 20.HAFTA
STSL 21.HAFTA
STSL 22.HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.TUR İLK MAÇI
Bu alınan galibiyetler süper oldu,ligde şampiyonluk garanti gibi,Ajax'ı elemek içinde elimize çok büyük bir koz geçti.
Ajax maçı çok iyi olmuş.Muslera kalesinde devleşmiş heralde ya da adamlar çok kazmaymış penaltı atmada![]()
Hocam biraz daha bekleyip Drogba lı yamayı kullansaydın erken açtın kariyeri![]()
![]()
Bayağı güzel bir kariyer olmuş. Başarılar dilerim.
Sneijder gerçekten umutsuz vaka :/ Benim Kariyerdede 6 Ay Sakatlandı Spoiler olucak ama 20 M'ye City'e kitledim , kısaca hiç faydalanamadım![]()