Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Editör Hakkında Bilgi Paylaşım ve Yardım Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by xxdark View Post
    Arkadaşlar herkese merhaba. Herkesin gönlünde yatan Beşiktaşın Fenerbahçenin Galatasarayın Avrupanın dev kulüpleri olmasıdır. Aynı zamanda ligimizin de bu takımları zorlayacak kalitede olması gerekir. Bunun için Türk futbolunu oyunda laliga premier lig seviyesine çıkarmak istiyorum. Ancak bazı düzenlemeleri yapamadım. Bu konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Eklemek istediğiniz şeyleri lütfen paylaşın.

1- Ligdeki takım sayısını 20 yapmak. (Yapamadım.Editorde gözüküyor oyunda 18 takım kalıyor. )
    2- Süper ligdeki takımların tesislerinin geliştirilmesi.
    3- Ligde kulüplere verilen tv vb benzeri gelirlerin artırılması. (Yapamadım)
    4- Altyapıların muazzam sevide gelişmiş olması.
    5- Kulüplerin tamamının borçlarının silinmesi.
    6- Tüm kulüplerin ortalama 40.000 seyirci ile oynaması.
    7- Galibiyet ödüllerinin yükseltilmesi........(Yapamadım)

Bu dediklerinizin hepsi Editörden rahatlıkla yapılır ancak Türkiye Ligini bu şekilde zirveye oynatamazsınız eğer ülkedeki antrenör ve teknik direktörlere el atmadan..O muazzam bütçelerle paralar gereksiz ve kalitesiz oyunculara verilir..Bunun için şu yapılması gerekir Aynen İngilterede olduğu gibi çalışma izni yöntemini kullanarak Türkiye ligi daha kaliteli ve zirveye oynayan bir lig olur..

Default Super Lik Takım Sayısını 20 Yapmak

Arkadaşlar STSL deki takım sayısını 20 yapmak istiyorum. Editorden yapıyorum gerekli takım sayısını 20 yaptım hiçbir ligde oynamayan 2 takımı profesyonel yapım lige ekledim. Ama lig ekranında gözükmüyor. Mesela Harbokulu Ankara takını ekledim. Takıma tıkladığımda STSL de gözüküyor ama. Lig Listesinde gözükmüyor. Bilen varsa lütfen yardım etsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oyunum orjinal değil nasıl temin edicez ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kısaca; 2 farklı güncellemeyi aynı anda kullanabilir miyiz?

Sitede mevcut olan yamalardan birinin sadece yabancı kuralını uygulamak istiyorum. Aynı anda üzerinde çalıştığım kendi güncelleştirmem var.

mümkün müdür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer 2 güncellemede aynı değişkenler üzerinde oynama yapılmamışsa problem olmaz. Ancak Değişkenler çakışırsa data kabul görmeyecektir.

Örneğin; 1.de Salih Fenerbahçe'de ve seviyesi ile oynanmış 2.de Salih Roma'da.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Benim yamadan bahsediliyor sanırım, yabancı kuralı yamasını tek başınada kullanabilirsin. Muhtemelen senin güncellemede ülke kuralları olmadığı için dosyalar çakışmayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lig kurallarını test ediyorum sonuç sıkıntı vermiyor fakat Türkiye alt liglerini seçemiyorum liglerdeki takım sayılarını da kontrol ettim onlarda da bir sıkıntı yok. transferler yaptıktan sonra düşen çıkanları ayarladım diğer liglerde problem yok sadece Türkiye'de var. Nasıl çözerim?

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri