Hocam başlıkların harfini büyükmü yapsaydın.Yani şöyle Bursa Bursa Olalı Böyle Değişiklik Görmedi_ 2. Sezon
Hepsini satcaksın da, yerlerine kaliteli Türk oyuncular bulabilecek misin hocam ? Aman diyelim.![]()
Düşündüğün kadro gayet iyi ama çok zor
Çok değiştirdim takımı çook![]()
Hocam bekliyoruz SS'leri
Hocam, transferler harika olmuş da, Carlos Fierro'yu nasıl 5MN€'ya aldın? Kulübünü nasıl ikna ettin.. Büyük başarı.. Kendisi için, İstanbul BBSK kariyerimde 2. sezon başı ve 3. sezon başı uğraştım. 8MN€'ya kadar çıktım-kabul edilmedi..
Bu arada, kale için yegâne tavsiyem, Ertuğrul yada Sinan. İkisini birden alırsan harika olur.![]()
Hocam 17 oyuncu yetmez biraz daha al.
Transferler güzel .
Last edited by benzema35 : 01.Nisan.2013 at 13:29
Fierro ve Torres uçurur takımıi
Last edited by 19karabulut07 : 31.Mart.2013 at 23:21
evet hocam live kardeş kulüp
Last edited by resoag : 01.Nisan.2013 at 13:53
Dün oyunu açamadığım için paylaşamadım. İşte kardeş kulüp listem. Ben bu forumda yeni üyeyim ve bu benim ilk kariyerimdi. Ben mavi yazıyı gördüm ve istesem onu siyah yapmasını bilirdim ancak hocalarımın bana böyle davranacağını bilemedim. Bu forumda hilenin yeri olmadığı için buraya üye olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. Oyuna devam edeceğim ancak paylaşımda bulunmayacağım çünkü bu olaydan sonra en küçük detayda tekrar böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum. Belki bu hafta içinde yeni bir kariyer açarım ya da yazın başlarım ama şimdilik takip edenlere ve yorum yapanlara çok teşekkür ederim...