Ve Dortmund penaltı atacak.![]()
Ve Dortmund penaltı atacak.![]()
Haydi Dortmundd
Penaltıyı İlkay atıyor ve ters köşe, 1-1.![]()
Golllllll işte bu İLKAY!!
İşte bu hadi be BvB![]()
Oy oy oyy! O top nasıl çıktı öyle ya?Subotic, öyle bir top çıkardı ki; Klopp, sanki gol olmuşçasına sevindi kenarda.
![]()
Ben daha TSL izlemem arakdaş futbol bu ya işte bu.
Müthiş müthiş![]()
Cizgiden cıkan topta stadda sadece o topun cıkabilecegine inanan Subotic'ti.![]()
Robben yazdı 2-1 oldu...
Dortmund'a yazık oldu, buradan dönmez artık. Bayern Münih, loseri Robben ile kupaya ulaşacak. Çok güzel gol attı yalnız.
Ben Subotic'e üzüldüm adam tarihi bir kurtarış yaptı boşa gitti.
Bitti, Bayern şeytanın bacağını kırdı sonunda. İki takımı da, harika bir final izlettikleri için tebrik ediyorum.
Maç biter bitmez de reklam girilmez ki ama!![]()
Ben daha gruplardan sonraki ilk aşamalarda Bayern şampiyon olacak diyordum beni yanıltmadılar sağ olsunlar bu günde çok güzel para kazandırdılar bana.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kötü oldu BvB adına. Keşke kazansalardı.
Attın mı diye sormayın atmadım.Ah ah gitti paralar
70 alıyoduk galiba 20 bassak
Bu arada o Subotic'in topu çıkardığı an ben bile yerimden kalktım öyle bi pozisyon yok arkadaş o pozisyondan sonra Dortmund gol atsa şimdi Subotic'i daha çok konuşur olurduk.Güzel bir final izletti Almanlar bize Bayern 2 kez kaybetmişti bu sefer kazanmalıydı bu müthiş kadrosuyla öyle oldu.
Dortmund kadrosunu seneye dağıtacakmı çok merak ediyorum. Eğer dağıtmazsa seneye yine en az final oynar diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
2013 yılında adamlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu olsun, biz ise maçın ardından reklam izleyelim![]()
![]()
![]()
Dortmund kim giderse gitsin yerini bir şekilde dolduracaktır bence.Ama bu sefer kesenin ağzını açarlar biraz diye düşünüyorum.Bu arada maçın adamları bence şüphesiz Weidenfeller ve Subotic'ti.Bayern'liler her zamanki gibi oynadılar ama bu 2'li fazla iyilerdi.
Ben olsam ne fiyat gelirse gelsin kimseyi satmam, gereksizler dışında. Bir sene daha final oynar bu takım. Hatta kupayı alır seneye.
FM Gazetesi
Ya kutlamaları izleyememek kadar üzücü ne olabilir ki bu ne reklam sevgisidir.
Harbi Star ayıp etti orada.Bu arada bence Dortmund seneye en fazla Çeyrek Final yapar.Çünkü United,Chelsea,City İngilizler bu sefer sağlam geliyor transferde de kesenin ağzını açacaklardır.
Harika bir maç izledim.Unutulmazlarım arasına girdi.İlkay'ın atmasına sevindim.Bayern'in kazanmasını istemiyordum.Kazandılar.Neyse epey iyi maç oldu.Adam akıllı bir maç izledik baya bir aradan sonra![]()
Tebrikler Bayern, tebrikler Jupp Heynckes.
Bayern'e tebrikler ancak 90 dakika boyu Robben'e sövdüm adam 1 gol 1 asist ile oynadı.Enteresan bir futbolcu.İğrenç oynadı ama o olmasa kupa Dortmund'un olurdu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son yıllarda izlediğim en kaliteli Şampiyonlar Ligi Finali olduğunu rahatlıkta söyleyebilirim. Top bir o kalede bir bu kaledeydi, tempo çok yüksekti. Müthiş keyifliydi. 2 takıma da teşekkürler. Gönlüm Dortmund'dan yanaydı ama olmadı. Tebrikler Bayern Münih.
Canım FEDA olsun sana !
robbene loser diyorsunuz ama turnuvanin en iyi oyuncusu bence. bi ara dusunmedim degil acaba hector cuperin kuzeni falanmi diye... adam en sonunda sanssizligi kirdi ve bayern sonuna kadar hak etmisti oynadiklari futbol ile.