Gruptan çıkarız demiştim ama bu kadarını da beklemiyordum.![]()
Gruptan çıkarız demiştim ama bu kadarını da beklemiyordum.![]()
1 dk. kendi kalesine gol mu atılır nerde görülmüş böyle şeyligde ve avrupada baya fark atmışz
Gruplar güzel olmuş böyle devam.
kariyer çok iyi gidiyor.iyi başlamış.gs bende 6-7 sene üst üste şampiyon oldu ama sen dize getirmişinbaşarılar üstad
![]()
Spor Toto Süper Lig 13-14-15-16-17. Hafta
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
İlk yarı sonunda lig ilginç bir hal aldı. İlk yarıyı Galatasaray'ın 15 puan önünde lider bitirdik.
UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. Maç
Rakibi fazla küçümsedik. İlk 11 i dinlendirince ülke puanından olduk.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Braga
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip CSKA & Benfica Galibi
ZTK 4. Tur
ZTK 5. Tur
Türkiye Kupası'na erken veda ettik. Kolay geçeceğini düşündüğüm maçlarda mağlubiyet almak sinir bozucu...
İlk yarı sona erdi...
TariboWest
sow kaç tane attı lide yahuilk yarı mükemmel geçmiş avrupada ise braga yı geçip benficadan intikam almanı bekliyoruz
Fenerbahçe Camiası Şokta !
Fenerbahçe devre arası transfer döneminin başladığı gün Raul Meireles'in 15.000.000 € ya Arsenal'e, Joseph Yobo'nun ise 5.000.000 € ya Reading'e satıldığını KAP'a bildirdi !
Taraftarlar ise iki oyuncudan alınan paranın iyi olduğunu fakat kadroyu güçlendiremezlerse işlerinin çok zor olduğunu düşünüyor. Özellikle Avrupa Ligi'nde ileriyi düşünen Fenerbahçe taraftarı iki oyuncunun gönderilmesinden dolayı forumlarda üzgün olduklarını belirtiyor...
TariboWest
Kuyt'ın Sakatlık Haberi Teknik Heyeti Zora Soktu !
Lige ara verilmesinin ardından tatile çıkan futbolcular bugün ilk antremanlarını gerçekleştirdi. Oldukça neşeli başlayan Fenerbahçe antremanı Kuyt'ın sakatlanmasıyla yerini üzüntüye bıraktı. Kontrolleri yapılan Hollandalı yıldızın 2 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı...
TariboWest
yobo yu o yaşta iyi fiyata okutmuşum meireles de neredeyse geldiği fiyata gitmiş tabii yerlerine kaliteli oyuncular bekliyo taraftar
Meireles'i 15'e çok iyi satmışsın hocam, yerine daha iyisini bekliyoruz.
Fenerbahçe Transferde Bombayı Patlattı !
Chelsea ve Barcelona'nın da takip ettiği Toby Alderweireld Fenerbahçe'yi Seçti !
Ajax'a 11.250.000 € ödeneceği açıklanırken, yıllık 1.6 m € alacak olan Alderweireld ise 4.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
TariboWest
Fenerbahçe Taraftarından İlginç Mesaj !
Fenerbahçe taraftarı Sivasspor maçında Meireles'in yerine hala transfer yapmayan yönetime ilginç mesaj yolladı. Sivasspor maçında açılan pankart Fenerbahçe forum sitelerinde de avatar yapılmış durumda. Transfer sezonunun bitmesine 4 gün kala yönetimden herhangi bir açıklama yapılmaması taraftarı germiş durumda...
TariboWest
alderweild mükemmel olmuş topla arası iyi olan defansları çok severim![]()
Fenerbahçe Transferin Son Gününde Leroy Fer'i Kadrosuna Kattı !
Fenerbahçe'nin Fer'in bonservisine 10.000.000 € ödeyeceğini açıkladı. 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Leroy Fer'in ise yıllık 1.2 m € alacağı açıklandı...
TariboWest
STSL 18-19-20-21-22. Hafta
STSL Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur
2. turda CSKA ile oynayacağız.
TariboWest
Maçlar ve transflerler aşırı iyi bir UEFA kupası süpriz olmaz sanırım![]()
Tam gaz devam hocam! CSKA maçında sürpriz olmaz diye düşünüyorum.
Maçlar gayet iyi gidiyor.Transferler ise tam nokta atışı olmuş.
transferler müthiş.
Hocam alderweireld güzel transfer leroy ferde biraz tereddüt ettim ama inş iyi gelir
Birde 1 sezon sonramı 2 sezon sonramı ne yabancı sınırı 5e düşüyor çok kötü oluyor ona dikkat et hocam ona göre transfer yap![]()
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Rakip Tottenham...
İstemediğim şekilde İngiliz geldi. Galatasaray'ı toplamda 6-0 ile geçtiler. Manchester City'i de elediler. Çok formdalar ve şansımızın olmadığını düşünüyorum.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Eşleşmeleri
Atl. Madrid & Napoli galibi
TariboWest
Rakip zor ama imkansız değil sana önerim Deplasmanda kontra evinde dengeli oynaman.![]()