gayet iyi kura çekmişsin bu arada gözüm hemen bayern arsenal maçına kaydı çok gerçekçi![]()
gayet iyi kura çekmişsin bu arada gözüm hemen bayern arsenal maçına kaydı çok gerçekçi![]()
Kupa düşündüğümüzden biraz daha zorlayacak. Hedefimiz Fener'i iki maçta da yenip onları kupa dışına itmek.
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama:
Kulübümüz oyuncuları Ujfalusi ve Aydın Yılmaz ile yeni sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmelere göre Ujfalusi 1, Aydın Yılmaz 3 sene daha kulubümüz oyuncuları olacaklardır.Kısa bir aradan sonra devam diyoruz.Kamu Aydınlatma Platformuna Duyuru:
FC Twente oyuncusu Douglas ile resmi görüşmelere başlanmıştır, kamuoyu gelişmelerden bilgilendirilecektir.
Galatasaray SK
Barçayı yenmişsin ama lizbona elenecen ben diyim![]()
Büyü Bozuldu
Türkiye Kupası 1. Maç
Muhteşem oynadık, bulduğumuzu attık. Hakem leyhimize bir hatalı penaltı kararı verdi. Onu da attık, Emre'yi de dışarı attık, iyi oldu güzel oldu.
fener maçı olmamış![]()
Douglas ile yapılan transfer görüşmeleri başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Oyuncu Dortmund takımı ile anlaşma sağlamıştır.
Galatasaray SK
Türkiye Kupası 2. Maç
Türkiye Kupası 3. Maç
Maxwell Galatasaray'da
Brezilyalı sol bek oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladık. Şampiyonlar Ligi için yaptığımız bir transfer. Şampiyonlar Ligi'nde Maxwell ve Riera'nın önlü arkalı oynamasını düşünüyorum.
Maxwell'in Profili:
İlk ciddi transferimi yapmış bulunuyorum, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefimiz doğrultusunda bir de Sol Kanat ile sözleşme imzalayabiliriz.
Türkiye Kupası 4. MaçKulübümüz Montpellier kulübü oyuncusu Karim Ait Fana ve kulübü ile oyuncunun transferi için görüşmelere başlamıştır, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Galatasaray SK
Sen de iyi delikanlısın, mertsin. Düzenleme çıktı mertlik bozuldu zaten, adam dediğin sözünün arkasında durmalı.
Karim Ait Fana Galatasaray'da
Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Biz kulübüne 240 bin € teklif ettik kabul ettiler. Amrabat'ın vatandaşıdır, huyu benzemiyordur umarım![]()
Karim Ait Fana çilek değildir, kiwi değildir, hele hele muz hiç değildir. Bu meyvelerin mevsimi kış değildir. Siz bizi bir de yazın görün, büyük transferler yapacağız, takım meyve şöleni tadında olacak. Çilek yiyeceksiniz ama Muz tadı da verecek.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal
Türkiye Kupası 5. Maç
Burası Arena koçum hadi naş naş
meyve bahçesine çevirdinkarim ait fana iyi ama daha iyisini bekliyoduk
![]()
Türkiye Kupası 6. Maç
Puan Durumu
Fener cnm ya .s .s
[YOUTUBE="KI7_C68r9UA"]Fener Ağlama[/YOUTUBE]
Ünal Başkan'ın son açıklması çok iyi, ben kura şansıyla Şampiyonlar Ligini bekliyorum hocam senden. ''Çok mu beklerim '' onu bilmiyorum![]()
Yok ya çok büyük transferler yapmadım.Ait Fana küçük çaplı bir yatırım oldu, ucuza aldık, sol kanatta yararlanıcaz, bir iki sene içinde de güzel bir fiyata satmayı düşünüyorum.
Hocam kura şansı demişsin de Barça gelmezse yarı finalde Manchester gelir, o da gelmediyse zaten finalde ikisinden biri gelir falan, ben düşünmüyorum Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağımı![]()
Douglas'ın kaçması kötü olmuş. Çok iyi performans veriyor
Maxwell ve Ait Fana'yı bir önceki kulüplerinde hiç kıtasal maça çıkmamalarına rağmen Avrupa için kayıt ettiremiyorum. Bu bir hata mıdır ya da çözümü var mıdır yoksa başka bir olay mı var ?
18. Hafta
19. Hafta
Kıra kıra, döve döve ezeli rakibimizi mağlup ettik.
![]()
kiwi? kivi
![]()
![]()
![]()
Karı kız, spor fitness derken çok boşladım buraları![]()
Transfer geçmişimizi bir gözden geçirmekle başlayalım![]()
Bir de puan tablosuna göz atalım.
Sivas buraya kadar iyi geldi, önümüzdeki maçı onlarla yapıp liderliğimizi pekiştirmek istiyoruz.
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu'nda Benfica ile eşleştiğimizi hatırlatayım.
Türkiye'de tek lider Galatasaray'dır.
20. Hafta
Elmander ve Sneijder ne oynadı be
Karı-Kız fitnes body derken tek eksik gitar olmus![]()
Takımımızdaki Ağabey- Kardeş ilişkisi harika devam ediyor.