Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bender gol krallığına oynayacak biraz daha zorlasa
    2 ön libero oynatıyorum ikisi de harika sürekli gol atıyolar ama gonalons biraz düştü formdan :/

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    4 lü savunma önünde 3 lü defansif orta saha geriye hücum için 3 oyuncu kalır ki bu çok yetersiz kalır önde basamazsın..skoru aldığın yada çok ağır şekilde rakip favori barça vs oynuyorsan o şekil oyna kontra falan dernersin anlarımda lig ve dengin takımlara karşı hele hele signal idunada avrupa maçlarında tur geçmek istiyorsan biraz daha cesur ol..takım geriye dşerse çıkartamayabilirsin o taktikle defansif sorun yaşıyosan savunmayı 5le benim gibi 3 stoper 2 ofansif bek temiz
    Yok yanlış anlamışsın 4 lü defans önünde 2 tane ön libero var. Burası böyle duruyo kendi evimdeki maçlarda ilkay ve nuriyi ortasahanın ortasına koyuyorum deplasmanda iki ön liberonun arasına ama dmc oynatmıyorum yine oyun kurucu olarak oynuyolar gayet verim aldım sonuçlar da iyi yani Defansı geriye yaslıyorum zorlanıyolar gol bulmada. Ben de kontra oynadığım için zataen 3-4 atıyorum genelde

UEFA KUPASI BİRİNCİ ÖN ELEME 1.MAÇ

Bu kadar şut çektiğimiz bi maçı daha hatırlamıyorum pert oldular resmen 3 top da direkten döndü bu da kanıtı.

DİĞER SONUÇLAR

LİG 22.MAÇ

Ligde bir alt sıramıza bulunana Stuttgart'a 3 fark attık. Sow hat-trick yaptı İlk yarı geriye düştük devre arasında bol gaz verdim hepsi motive oldu ateşlendiler ve sonuç ortada

UEFA KUPASI BİRİNCİ ÖNELEME 2.MAÇ

İlk golü biz attık ama yenildik Yediğimiz 3 gol de kornerdendi dikkatimi çeken tek şey bu. Zaten orta falan açamadılar istediğim gibi oyunu kitledim sadece kornerler olmasa

DİĞER SONUÇLAR

İKİNCİ ELEME TURU EŞLEŞMELER

ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇLAR

LİG VERİLERİ

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

biri gomezi durdursun ajax galatasaraya fena çarpmış

biri gomezi durdursun ajax galatasaraya fena çarpmış
    Gomezi alacam seneye adsfasdf Ajaxa ben de şaşırdım

LİG 23.MAÇ

ALMANYA KUPASI ÇEYREK FİNAL

Bu kupayı almak istiyodum ama fazla da önemsemiyodum o yüzden hücum hattımı tamamen dinlendirdim defans ve ortasahayı da sadece ilk yarı oynattım.

Elendik İyi oldu ya aslında UEFA ve lige asılırsam ikisini de alabilirim çünkü. Bayernin puan kaybetmesi ve bizim Bayerni deplasmanda yenmemeiz gerekecek bakalım artık Bu arada ceza yedik diğer maçı tribünden izliycez

LİG 24.MAÇ

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Ajax resmen tecavüz etmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Skorlar düzelmeye başlamış..iyi skor takım uyumunu artırır..uyum artarsa oyuncular dediklerini daha rahat yaparlar..tüm mesele takım olabilmekte.dayanıklı ve takım ruhu olan oyunculardan kurulu bir ekipsen birde uyumun tavan yaparsa sırtın yere gelmez

Almanya kupasından elenmeseydin keşke. Güzel galibiyetler almışsın dediğim gibi ama bayern'i pek zorlayamamışsın . Sevilla'yı elemen güzel olmuş. En azından Uefa'da ilerlemeye devam

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Ajax resmen tecavüz etmiş
    Aynen öyle yapmış kardeşim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Skorlar düzelmeye başlamış..iyi skor takım uyumunu artırır..uyum artarsa oyuncular dediklerini daha rahat yaparlar..tüm mesele takım olabilmekte.dayanıklı ve takım ruhu olan oyunculardan kurulu bir ekipsen birde uyumun tavan yaparsa sırtın yere gelmez
    Uyum %85 ti en son yani o civarlardaydı. Bu kadroyla yapabileceklerimi zorlamaya çalışıyorum seneye iyi transfer hedefleri koydum inşallah başkan destek çıkarsa bi 40 milyon euro civarı taksit taksit halledicem

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Almanya kupasından elenmeseydin keşke. Güzel galibiyetler almışsın dediğim gibi ama bayern'i pek zorlayamamışsın . Sevilla'yı elemen güzel olmuş. En azından Uefa'da ilerlemeye devam
    Ben de isterdim gitmeyi ama olmadı işte oyuncuları uefa için dinlendirdim öye oldu Ya olum bayerni şişirmişler yok öyle bi takım ya Ama Madrid iteledi Şampiyonlar liginde içimin buzları eridi UEFA da ortalığı yakıp geçtim emin ol

UEFA 2.ÖNELEME 1.MAÇ

UEFA 2.ÖNELEME 2.MAÇ

Yeni Regenim

Emin adımlarla ilerliyoruz !!!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gayet güzel ligde hiç kayıp yapmaman lazım,başarılar.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Gayet güzel ligde hiç kayıp yapmaman lazım,başarılar.
    Bakalım artık Bayern hiç puan kaybetmiyor şampiyonluk zor gibi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

AL de ajax gelir inşallah

AL de ajax gelir inşallah
    Tottenham dışında kim gelirse gelsin

Evet arkadaşlar bugün bayağı ilerledim ve bi kaç maç dışında işler yolundaydı.

LİG 25.MAÇ

UEFA EŞLEŞMELERİ

Eşleşmelerimiz güzel bence finalde Arsenal ile oynarız. Arsenali de nasıl yeneceğimi biliyorum kupa bizim beyler

LİG 26.MAÇ

UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ

Kolay lokma değillermiş onu gördüm. 2maçta daha iyi hazırlanacağıma eminim. Oyunu nerden urduklarını nasıl gole geldiklerini anladım.

LİG 27.MAÇ

Şampiyonluk çok zor ama 3.olmak da zor. Sezonu 2.olarak bitiririz büyük ihtimalle

UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ

İlk golü yedik ama yılmadık 2.yarı oyunda değişiklikler yapıp maçı almasını bildik.

LİG 28.MAÇ

Kadroyu dinlendirdim biraz. Ama çok feciydi ağzımı açtım gözümü yumdum iyi kurtardık bu kadarla

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iki alman güzel olmuş yarı finalde

iki alman güzel olmuş yarı finalde
    Güzel olmuş ama bu takımı hakikaten çözemedim finale rahat çkarız inşallah zorlanmadan

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

A.L'yi alman lazım

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    A.L'yi alman lazım
    Alıcam inşallah

LİG 29.MAÇ

Reus coştu. Ama Sow iyice formdan düştü iki forvetim de iş yapmıyor diyebilirim. Sowun değeri düşmeden satmam gerek.

UEFA YARI FİNAL 1.MAÇ

Bu beraberliği hiç haketmedik defans hatasından gol yedik, beraberliği yakaladık ama olmadı işleri zora soktuk.

Adam gerekeni söylemiş

LİG 30.MAÇ

Tam da satmayı düşünüyodum Großkreutz'u En az 35e giderdi bu oyunuyla ama şans işte Allahtan 18 Temmuz gibi bi zamanda dönüyo transfer sezonu içerisinde.

Bu oyunda teknik direktöre verilen para bi işe yaramıyor nasıl olsa ben de takımın diğer kişilere daha fazla para ayırması için 400.000 € ile anlaştım. Maksat takıma yararımız dokunsun mali açıdan

LİG 31.MAÇ

LİG 32.MAÇ

LİG 33.MAÇ

Frankfurt maçında belliydi yenileceğimiz oyuncuların kondisyonları berbat durumda hepsi fazla yorgundu yine de iyi mücadele ettik. herha maçından sonra kadroyu tamamen değiştirmem gerekiyodu ama takım revire döndüğü için oyuncu yoktu ben de 18 yaş altı takımdaki oyuncuları aldım takım sadece 18 yaş altılardan oluşuyodu. Bu yüzden yenildim

UEFA YARI FİNAL 2.MAÇ

Deplasman golüyle geçtik

Birazdan girip final maçını da yapıcam ve sezonu noktalıycaz inşallah Ama Arsenal'dan biraz korkuyorum yetenekli ve genç oyuncular var o yüzden biraz hazırlık yapmayı ihmal etmiycem.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hadi bakalım ilk seneden avrupada kupa kazanmak müthiş olur

HAZIRLIK MAÇI
    Dortmund-Zenit

HAZIRLIK MAÇI

Dortmund-River Plate

ALMANYA KUPASI 1.TUR

Offenburg-Dortmund

LİG 1.HAFTA

Dortmund-Werder Bremen

Hazırlık Maçları gayet iyiydi oyun açısından, kupada ilk turu geçtik. Werder Bremen zor olmasına rağmen çok iyi oynadık golü penaltıdan bulmuş olsak da.

Milan' dağıtmışsın, Spartak Moskova'da biraz zorlanmışsın evinde 3-3 beraberlik kötü ama deplasmanda işi kopartmışsın. Leverkusen'i de geçersin diye düşünüyorum. Kupa yakın . Ligde ise şampiyonluk olmayacak gibi görünüyor.

Nesil
    2012

Vaybe Ajax'ın elenmesine üzüldüm Final'de karşılaşmanızı isterdim bu arada Milan maçları çok sükse olmuş

Milan' dağıtmışsın, Spartak Moskova'da biraz zorlanmışsın evinde 3-3 beraberlik kötü ama deplasmanda işi kopartmışsın. Leverkusen'i de geçersin diye düşünüyorum. Kupa yakın . Ligde ise şampiyonluk olmayacak gibi görünüyor.
    Hacı Sow formdan düştü 5-6 maçtır hiç yok oyunda. Diğer forvet Schieber o da tek başına yapamıyo. Ortasahamla atarsam atıyorum işte. Milan da kanatlarını bomboş bırakmıştı o maçı kanatlara yığdım belliydi zaten öyle olacağı.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Vaybe Ajax'ın elenmesine üzüldüm Final'de karşılaşmanızı isterdim bu arada Milan maçları çok sükse olmuş
    Leverkusen ve Moscova daha çok zorluyo bizi Milanın kanatlarda zayıflığı var o yüzden kazandım maçı sağlı sollu ortalar falan çok boğuldular

hadi bakalım şans yanında olsun

hadi bakalım ilk seneden avrupada kupa kazanmak müthiş olur
    hadi bakalım şans yanında olsun

Kazandım olum kazandım

UEFA FİNAL MAÇI

LİG 34.MAÇ

Kulübün mali durumu kötüye gidecekmiş :P Transfer bütçesinden kısmazlar inşallah. Zaten Süper Kupayı aldığım an bırakıcam Dortmundu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gomez diyorum ve susuyorum adamın içine messi+ronaldo+falcao kaçmış 71 puan da almanya standartlarında gayet iyi zaten 3.ye de fark atmışsın gomez seneye durursa bu puanla rahatça şampiyonluğa oynarsın

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Mario Gomez ailecek takip ediyoruz abi

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri