Ofansif olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gerek gençler gerekse tecrübeli oyuncular hücum olarak beni şimdilik tatmin ediyor. Yeteri kadar gol buluyoruz. Ancak defansımız çok kötü bu yüzden 4-2 öne geçtiğimiz maçtan 4-4 berabere ayrılıyoruz. Anlaşılan o ki devre arasında defans hattını masaya yatırmam gerekecek.
16. Hafta
Maçın başında yenik düşünce acaba dedim, kötü günlere geri mi dönüyoruz. Ama Çocuklar hocam sakin ol sıkıntı yok bizde dediler, 4 tane atıp geçtilerSpoiler: ISTATISTIK
17. Hafta
Bizim takım bir garip yahu, gol yemeden go latamıyoruz. Yine geri düştük, ardından 3 tane atıp bu deplasmanı da sağ sağlim atlattık. Devre arasına doğru kayıpsız gitmek istiyoruz.Spoiler: ISTATISTIK
Takımın performansı yükseldikçe ödüllerde gelmeye başladı. İşte sol kanatın beyni, maestrosu Mendez
18. Hafta
Alıştık artık her hafta direkten dönen toplara, sayılmayan gollere. Kupada da bu takımla eşleştik , rövanşını almak istiyoruz bu maçınSpoiler: ISTATISTIK
kaç takım yükseliyordu ?
19. Hafta
İlk devrenin son maçıydı. Karşımızda ligin 2. olunca kontra atak oynayalım en azından deplasmanda beraberlik alırız dedik. Ancak daha maçın başında ceza sahası dışından enfes bir golle öne geçince maçı almak tahmin ettiğimden kolay oldu. aferin çocuklar, böyle devam...Spoiler: ISTATISTIK
Arkadaş böyle bir şey olabilir mi ya? Ben zaten 3 oyuncuyla anlaşmıştım yıl içinde. Daha bir sürü transfer yapmam gerekiyordu. Ama Federasyon sağ olsun böyle akla mantığa sığmayan bir kuralla bizim defans hattımızı yenilememizi sene sonuna erteletti. Neyse yapacak bir şey yok, elimizdekilerle devam.
Yıl içinde ücretsiz olarak kadromuza kattığımız ancak transfer dönemi olmaması yüzünden takımımıza yeni gelen oyuncularımız. Devre arasında 2 transfer yapılacağını bilmememden ötürü 3 oyuncuya da imza attırdık. Mecburen 18 yaşındaki genç arkadaşımızı 20 Yaş Altı takımımıza gönderiyoruz. Bu oyuncuların yanında stoper mevkiinede sağlamlaştırma amaçlı bir oyuncu satın aldık. O arkadaşımızda yıl sonunda takıma katılacak.
Bu arada koymayı unutmuşum, ilk yarı sonundaki puan durumu...
Son haftalardaki performansını aynen devam ettirirsen ilk 3 içinde olursun mutlaka![]()
Ligin bitmesiyle birlikte 2 aylık bir araya girdik. Bu arada tek maçımız Arjantin Kupası 5. tur maçı. Aslında kupadan elenmek için yedek kadroyla çıkmayı planlıyordum ama klübe gelir sağlamak için bundan vazgeçtim. Tam gez devam...
5. Tur
Spoiler: ISTATISTIKLigde 0-0 biten maçın rövanşını fazlasıyla aldık galibaTakım 2. yarı fırtına gibi oynadı. Özellikle Pereyla 4 dk da 2 gol atınca tam bir cümbüş yaşandı. Ne yazık ki 2. sarıdan kırmızı görmesi biraz kötü oldu.
Artık son haftalara doğru fena heyecan olucak![]()
Bir Juan Diaz sözü daha söyleyim sana
çok gol yiyoruz transfer olmasada eldekilerle çözüm üret yoksa işler sıkıntıya girerAtanın iyi olursa kafaya oynarsın ama tutanında iyi olursa şampiyon olursun
Şu 6.haftadan sonra biraz daha puan alsan ilk 3ün içinde olabilirdin belki de ama böyle devam edersen zaten çıkarsın ilk 3e. Bi de böyle takımlara oyuncu alırken teknik özelliklere o kadar fazla takılma zihinsel özellikleri iyi olsun gelişirler zaten. Zihinsel özellikler kötüyse hiç verim alamazsın
Federico Falcone'ye bakabilirsin forvet hocam.Çok gol yiyoruz ama.
Yihuuuuuuuuuuu çok sağol Mood !!! RODİ MOOD RODİ MOOD sen nereye ben orayaonu sen Ünsal Karaz yap
![]()
Güncellersin artık 2 yıl sonra
Güncellemeyi bekliyoruz![]()
RodiMood'cuğum kötü bir haberim var. J.Pereyra'nın kasığında problem çıktı.Yaptığımız tetkitklere göre 3 ay sahalardan ayrı kalıcak![]()
![]()
[quote=resoag;2502561]
Yok hocam o sadece trip atar havaya girdi kondisyoner oldu ya
Sen sus konuşma hakkın yok
RodiMood oyuncuların keyifleri yerinde bugün antrenman boş geçti ya çakallar hemen sevindi yarınki maç için galibiyet diyorlar![]()