Transferlerin iyi bir forvet transferi bekliyorum senden
Transferler süper.![]()
serkan transferi bence harika olmuş yabancı kontejyanından kurtulmuş olursun ama mehmet topuzdan nefret ediyorum ya bi anda takıma karşı bi önyargı kurmaya başladımkov mehmedi ya da sat
Gekas Gitti Yerine 2 Forvet Geldi !
Deniz Yılmaz - Mainz - 650.000 €
Cristian Danalache - Jiangsu Sainty - 1.900.000 €
Daha önce de forvette denemiştim Danalache'yi. Umarım bu sefer de beni yanıltmaz...
Transfer Özeti
Güzel bir transfer dönemi geçirdik. Fakat bazı bölgelere alternatif oyuncular bulamadık. Devre arasında ilk hedefimiz iki tane merkezi orta saha almak olacak.
TariboWest
O kadar yeni oyuncu katıp ilk 11 oyuncularını gönderdin takım uyumu hayli düşmüştür normal bence
Takım toparlanırsa her şeyi yapabilir![]()
Çok kritik yerdeyiz ama toparlarız bence.
aynı sorunu bende yaşadım. Uyumu sağlamak 1 sezonu bulur
Ümit Boğa Kovuldu !
Resmi kararın açıklanmasının ardından basın mensuplarına konuşan Ümit Boğa hala şokta olduğunu, bu haberi televizyondan öğrendiğini söyledi. Başkan Hüseyin Eryüksel'i vefasızlıkla suçlayan Ümit Boğa Kayserispor'un teklifi geldiğinde de bu kadar rahat mıydı diye sordu...
TariboWest
Kötü olmuş kovulman.Yeni kariyer mi açacaksın yoksa başka takıma mı gideceksin ?
Kader Ağlarını Örmüş Bir Kere !
Geçen sezon ortasında Akhisar'ı bırakmayıp Kayserispor'un teklifini reddeden Ümit Boğa tam 1 sene sonra Akhisar Başkanı tarafından görevinden alındı ve Kayserispor ile görüşmelere başladı. Süleyman Hurma görüşen Ümit Boğa'nın kararını 2 gün içinde vermesi bekleniyor...
TariboWest
Kayseri çok iyi olur.
Kayseri'de Ümit Boğa Dönemi !
Akhisar Belediye ve Gençlik'ten kovulan Ümit Boğa Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı...
TariboWest
Kayseri Kupaya Veda Etti !
ZTK Grup B
TariboWest
Devre arası transfer döneminde 3 oyuncuyu kadromuza kattık. 5 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
Marlon Sawyers - 1.000 €
Marcio Azevedo - Kira
Barış Ataş - Kira
Transfer Geçmişi
Not : Nymann benden önce transfer edilmiştir.
TariboWest
Kayserispor"da başarılar Ümit![]()
Azevedo iyimiş.Pek bütçe vermediler heralde.