Finnesiz olmaz kesin gelir![]()
Finnesiz olmaz kesin gelir![]()
Finne'nin gelme ihtimali olabilir.İtalya'nın tek kötü yanı Serie A dışında AB dışı oyuncu oynatamıyorsun sanırım.Serie A'da bile sezon başı max 2 AB dışı olması seni zorlayacaktır.
Yani Brezilyalı adam gelme ihtimali yok beyler![]()
Sıkıntı yok rahat olun gençler (:
eyv hocam palace beklediğimden kısa sürdü bizde yeniden serravalle yolunu tuttuk
Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasınBenden demesi Finneyi alacak takıma...[/quote]
Arjantinli diyorum Finne diyorsunuz (: Gelmek isterse her daim kapmız açık tabii (: Ama 3.ligdeyiz eski bebelerden kimler gelmek ister bakacağız artık
Hernan Altolaguirre olabilir mi hocam Arjantinli bebe o iyidir ?
- Diaz seninki şu uçaktan inecek birazdan
+ Hadi karşlayalım o zaman..Sahi adı neydi ?
- Gaston
+ Gaston mu ? Gaston Cellerino mu yoksa ???
- Orasını hatırlamıyorum
...............................
Sahiden o muydu acaba ?................................
Yok canım Onun seri C de işi ne ?
O degildir heralde
ya oysa ?
+ Gabrielll !!!! Abi bu o yaa
- Seni tanıdığını söylemişti zaten.
+ Ama ben Cellerinonun geleceğini hiç düşünmemiştim
Cellerinoyu karşıladık. Oturup biraz konuştuk. Adım duyunca beklemeden atlayıp gelmiş saolsun..Geleceğini hiç düşünmemiştim açıkcası ama süper oldu onun gelişi..Gelir gelmez sorduğu ilk kşiyi tahmin edersiniz heralde ? (: Ekürisini sordu zira sırayla Lyngby ve Palace takımlarında beraber top oynamışlardı..Bütçemizin elvermediğini ama finansımızı zorladığımı belirttim. Tanıdık yüzler görmeyi bende isterdim doğrusu..
Cellerino harika olmuş.Ligin tozunu atar bu sezon gol kralı olur hatta![]()
hadi bakalım ... transferlerini bekliyoruz birazda farklı yüzler getir takıma juan diaz![]()
iyiydi bu![]()
Çay felan ikram ettin mi? ama sen TÜRK değildin dimi![]()
Teveccühünüz (: eyv Canaries..aslnda cavcav gibi afrikadan bi kamyon adam getirip tutanlarla yola devam edecektik ama ab dışı oyuncu getiremiyoz (: Bu arada Türk ananelerini de iyi bilirim ünsal (:
İlk sene transfer sezonunda ince eleyip sık dokuyan birisiyim..Eldeki mevcut oyuncular, almak istediklerimiz, bize gelenler yada gelmek istemeyip ama biraz para yedirince gelecek olanlar, free olanlar, ileriye dönük gelecek adına iskelet kurma için kadroda istediklerim ve tüm bunların ötesinde eldeki parayı düşününce oldukça zahmetli bir dönemden geçiyoruz..Taksitte kullanmayınca işler çok zorlaştı..Beklettiğim için k.bakmayın ama mazur görün nokta atışı yapmak durumundayım (:
Nediyon sen Diaz bi havalardasın sorunun mu var?
Mecburen öyle olacak ben de almam gerekenlerin en iyisini aldım mesela ama senin durumun daha zor çünkü takviye gereken mevkiler çoktur sende.
Finne yi şimdi alamazsa bir daha da alamaz benden demesiBu arada San Marino C2 de demi?
Transferler bekleniyor![]()
teke tek adlay misun ? Sorunun varsa kariyer içi değil özelde halledelim (:
Mevkiiler çokta kelimemi takımı komple yenilemek gerek (: Şayet masaya oturduklarımızla anlaşabilirsek seri B için çok iddialı konuma gelicez. Seri c1 deyiz yani.
Bu takım hala maçlara başlamadı mı (:
...
Güncelleme bekliyoruz... yine iftara gitti herhalde bir yerlere![]()
Epeyce bir fesih yaptıktan sonra baktık mevcut kadroya ve ardından para edebilecek en azından fesetmek yerine bedava dahi olsa klüpten göndereceğimiz bütün adamları 3-4 tane bonservis ortaklıgı olan adamlar dahil istenmeyen listesine koydum..Tabi 3-5 para edeceği kendim önerdim klüplere
Nitekim genç kadro yedek kadro fesihler satışlar yani tam 62 oyuncuyla ilişiği kestik..Bütçe olarak bizi rahatlattı fakat finansal açıdan feshiler falan zora soktu ancak oyuncu almamız için fedakarlık yapmak durumunda kaldık
şimdi ise işin can alıcı kısmı yani yaptığımız transferler (:
Herkes Finne gelmiş nidaları atacak ama nasıl geldiğini birde gelin bana sorun hiç değilse tam 10 kere masaya oturduk anlaşamadık tekrar kalktık..Gelmek istmeiyordu uçuk teklif istiyordu..e klübün yapısıda belli nihayet oyuncu fesihleri falan biraz maaş bütçem arttı ve gözümü karartıp tüm şartları zorladım bebeğimi getirmek için (: Maaş bütçe marttı dediysem 10-15 bin kadar (: ve yine eski bir öğrencim Dehnle anlaştık. Başta gelmek istemedi klübü kiralıyordu opsiyonlu kiraladık sonra bonservisini aldık. ( Bazen oyuncular gelmek istemeyince bu yöntemle gelebiliyor )
Transferler çok iyi.Serie B'de bile iş yapar bu adamlar rahatlıkla.