Azeri oyuncular süperligde yerli statüsünde mi acaba ?
Azeri oyuncular süperligde yerli statüsünde mi acaba ?
Fırtına estiriyoruz![]()
Ravan'ı yensek daha da güzel olacakmış. Fakat daha lig uzun.![]()
TariboWest
Bence değil yani benim oyunda en azındanBöyle bir bilgi oyun kuralları içerisinde yazmıyor
Yok be kardeşim keşke anlaşılan gene ligi Ravan'a vereceğiz
Onların kadroyu görseniz nasıl yenemiyorsun dersiniz asıl kariyerlik kadro onların![]()
Özbek oyuncum var benim vallahi gayet yabancı konumunda kullandıgım yama onu es geçmiş sanırım büyük bir hata öyleyse![]()
Gruplara katılman bile başlı başına büyük bir başarı hiç ihtimal vermiyodum valla![]()
Lig fikstürü
Şampiyon Xazar Lankeran
Azerbaycan Kupası Ravan
Gol Kralı Marius Pena 24 Gol FC Bakü
Takımda göze batanlar
Canales 10 gol
Nasimov 10 gol
Genel Değerlendirme
Yine bizden isteneni veremedik ve 2.senemizde de favori gösterildiğmiz ligde başarılı sonuca ulaşamadık.Bahanemiz yok çok gereksiz puanlar kaybettik.Yönetim gidişattan memnun görünüyor herhangi bir risk yok.Ben kovulurum diye düşündüm ama sanırım Avrupa Ligi'ne gitmemiz onları memnun etti aksi takdirde ligin sonunu bile göremezdim kaldı ki şu kadro ligde 10 Puan fark ile sampiyon olması gereken bir kadro.Oyuncularımıza yıllık maximum 69 bin € verebiliyoruz yeni sezon öncesi cogu futbolcunun sözlesmesi bitiyor.Kapıyı 80 ve üstünden açtı hepsi.Şükürov ve Canales'i ikna ettik ama Nasimov devre arası PAOK ile anlaştı bu kadar para kazandırdık kulübe bütçeye en ufak bir katkıları olmadı altyapıdan beklenilen verim bu senede gelmedi sıkıntılı günler bizi bekliyor...
Azerbaycan Milli Takımı Son Durumu
An itibari ile FIFA sıralamasında 125. konumdayız.Bu sene ne çok iyi ne de çok kötüydük.Grubumuzda tam olması gereken konumdaydık.Zira şu haliyle Azerbaycan,israil'den kötü Lüksemburgdan iyi bir takım bizde ortalarında bitirdik.Şimdi bu sene hedefimiz bi tık daha yukarıda olacak İsrail,Arnavutluk,Estonya,Letonya bu tarz takımları geçmek ve Fifa klasmanında ilk 100 içerisinde bitirmek Avrupa Şampiyonası Grup Elemeri kuraları çekildi ve biz yine yeniden zor bir gruba düştük.
Hedef İsrail'i bu grupta son sıraya itelemek.Macarları da en azından oyuncuları random olduğu için(databes küçük) evimizde yenebilirsek başarılı sayılırız diye düşünüyorum gelelim milli takımın kilit adamları
Neftçi'den kovulduk yola Azerbaycan ile devam edeceğiz o birşey değil boşta sağlam regeni Neftçiye aldık kovdular![]()
Azerbaycan ile devam ediyoruz eğer bir kulüp takımı boşta bulursak tabi ki futbolcu cıkarmamız gerektigi için başvuracağız.Bayağı hazırlık maçı oynadık çok taktik denedim verim alamadım ama son maç denediğim taktik sanırım tuttu zira çokta önemli bir maçtı daha o sırayı göremeyiz![]()
![]()
Bu arada Orhan Alıyev harika gelişim gösteriyor keşke kovulmasaydım ve benim antreman programım ile çalışsaydı tek üzüntüm o
aslında grupta çok güçlü takımlarda yok hocam çıkarsak efsane olur
Milli takım Aliyev önderliğinde gidiyor şuan maçlara çok var ve cidden maçlara kadar boş durmak sıkıcı oluyordu.FC Baku'den teklif aldık.Tranfer bütçesi 2.9 m € bu harika yalnız kulüp 9.sırada 12 takımlı ligde.İlk hedefim Aliyevi kadroya katmak parası ne olursa olsun.
Kulüp Bilgileri
Bakü Futbol Kulübü (Azerice: Bakı Futbol Klubu), Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de kurulmuş bir Azeri futbol kulübü.
2004-05 sezonunda FK Bakü Azerbaycan Kupasını kazandı.
2005-06 sezonunda UEFA Kupası'da ilk turda elenen kulüp, aynı sezonda Azerbaycan şampiyonu oldu.
Stad: Tevfik Behramov Stadyumu
Bakü
(Kapasite: 37,010)
FC Bakü kariyerimizin ilk üç maçını oynadık genel durum iyi yönde devre arası takıma geldigimizde takıma sadece 14 oyuncu vardı kadroda.2 tane genç Ganalı bulduk ucuz ve bu lig için yeterli olduklarını düşünüyorum
Bizim Yeni Elemanlar
Hakikaten TANK O
Agyemang
Öte yandan Macaristan maçı sonrası Estonya ile oynadığımız hazırlık maçından 2-1 mağlup ayrıldık.
Önümüzdeki maç San Marino ile hazırlık maçı
Genç Oyuncuya Tepki Büyük...!!
Neftçi Bakü takımına eski menajeri Sukas zamanında gelen Azerbaycan futbolunun gelecekte en büyük yıldız adayı Orxan Aliyev kulübü ile sözleşme yenilemeyip Neftçi'nin ezeli rakibi FC Bakü ile sözleşme imzaladı.Bu kararı vermesinde ki en büyük etkenin hocasının kulüpten ayrılması olduğu öğrenildi.Aliyev 'Hocamız kulübü tarihinde ilk defa Avrupa Ligi'ne taşırken böyle bir muamele görmesini beklemiyordum.Sözleşmem bitiyordu ve bana FC Bakü'ye gelmemi söyledi.Burda mutsuz olduğumu biliyordum ve benim için en iyi olanı yaptım.Tekrar onla çalışmak güzel olacak' dedi.
Aliyev Profil
Aliyevi alman çok iyi olmuş gerçekten müthiş bir forvet birde azerbaycan vatandaşlığına kaç yılda geçiliyor
FC Bakü ile kısa sürede takımı elimizden geldiğince yukarı çıkarmaya çalıştık ve ligi 4. bitirdik.Avrupa Ligi'ne gitmek bizim için önemli hem maddi açından hem prestij acısından elemelerde iyi performans ve biraz şansla bu müthiş deneyimi bu sefer FC Bakü ile yaşamak istiyoruz.
2014 2015 Sezon Sonu Ve Puan Durumu
Milli takıma gelince bi şekilde şuan grup elemelerinde 3.sıradayız yavaş yavaş düşüyoruzŞimdiki maç Hollanda ile oynanacak.En azından İsrail ve Macaristanı geçmeye çalışacağız.
San Marino tarihi gün yaşadı adamlar 2 atmış
Bakü'de iyisin
Ben olsam tabi açıksa İsviçre'ye ya da Bizim Türk ülkelerine giderdim çok Azeri adam çıkıyor![]()
Hollanda portakal biz armut
hocam aslında maça bakarsak 5-0lık maç değil adam gibi bi kaleci çıkarsa galibiyetler başlar bence
Aslında kalecinin refleks ve birebirleri 15+ gene anlamda diğer oyuncular sıkıntı full 5 defans 4 orta saha 1 forvet oynasanda kapansanda robben bir orta acıyo top bizim adama bildigin bilardo gibi carpıp iceri giriyor yani cok bişe olmuyor yapacak.Saldırıp hücum oynasan bu sefer çok açık veriyoruruz 10 yiyip 1 tane atmak işimize gelmez böyle maçlarda az gol yememiz lazım en azından
Aliyev'in sakatlanma eğilimi olmasa harika olur muş , onun haricinde macar maçı 10 numara olmuş , o gruptan play off oynarız en kötü oradan veda ederiz diye düşünüyorum
4 maç 5 puan olsa Milli takımda süper olur![]()
FC Bakü-Arjantin 2015/2016 Sezonu
Puan Durumu
Azerbaycan Milli Takımı.Tek tesellimiz Macarları geride bırakmak oldu.