Tebrikler çok iyi bir sezon geçirmişsin, bomba gibi bir transfer bekliyorum senden![]()
Tebrikler çok iyi bir sezon geçirmişsin, bomba gibi bir transfer bekliyorum senden![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Avrupa olmaması kötü ama yine ligi ağlatırsın![]()
Tebrikler hocam
Gökhan Töre'yi alabilirsin Beşiktaş almadıysa..
Kaldığımız yerden devam...![]()
Fenerbahçe'de Mali Kurul Toplandı
Yeni Sponsor
Sezon Bütçesi
Teknik Ekipte Yıkım
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
3 kupa güzel ama sezonun asıl flaş takımı Bursaspor olmuş![]()
Bursasporun Şlde maçlarını toplu verirsen bittiğinde sevinirim bence şampiyon olamasaydınn sebebi evinde şok mağlubiyetler yüzünden olacaktı bol şans
@omersal sorma ya çok uğraştırdı.
@Leonadias tamamdır, atarım.
Transfer Gündemi
Transferlerimi mevki mevki olarak yayınlamak istiyorum. Bu sezon epey bi transfer yaptım. Karışıklığı önlemek adına yapacağım bunu.
Kaleciler birazdan...
Ayrton Senna da Silva
O bütçeyle müthiş transferler bekliyoruz![]()
@Firat1907 elimden geldiği kadar.
Kaleci Transfeleri
Gidenler
Volkan Demirel
Bedelsiz > AS Monaco FC
Mert Günok
€1.7M > Olimpique de Marseille
Ertuğrul Taşkıran
€1.1M > Vitesse
Gelenler
Sergio Romero
Bedelsiz < Boştan
Sinan Bolat
€600K < Porto
Nazım Torun
€525K < Köln
Last edited by SacrificeGGTC : 19.Ekim.2013 at 17:08
Ayrton Senna da Silva
Mert"in satılması şaşırttı beni![]()
@Moussa Sow 7 iyi para verdiler. Yoksa kalacaktı.
Defans Transferleri
Gidenler
Gökhan Gönül
€7M > Southampton
Joseph Yobo
Bedelsiz > Bordeaux
Ozan Tufan
Kiralık > Bursaspor
( Aldıktan sonra kiraladım. Yazayım dedim.)
Gelenler
Ömer Toprak
€9.75M < Bayer 04 Leverkusen
Levin Öztunalı
€5.25M < Bayer 04 Leverkusen
Ozan Tufan
€2M < Bursaspor
Santiago Vergini
Bedelsiz < Estudiantes (LP)
Last edited by SacrificeGGTC : 19.Ekim.2013 at 17:41
Ayrton Senna da Silva
Hocam transferler güzelde yabancı kaleci bence pek Fener'e göre değil birde Gökhan Gönül'ümüzü satmasaydın![]()
@Firat1907 transferlerin hepsini yazayım, genel bir değerlendirmesini ve açıklamasını yapacağım tüm transferlerin.
Ayrton Senna da Silva
Orta Saha Transferleri
Gidenler
Miroslav Stoch
€3M > Aston Villa
Samuel Holmen
€3M > FC Nantes
Selçuk Şahin
Bedelsiz > Zaragoza
Milos Krasiç
Kiralık > Malaga
Gelenler
Simone Pepe
Bedelsiz < Juventus
Ayrton Senna da Silva
Forvet Transferleri
Gidenler
Semih Şentürk
Bedelsiz > ---
Gelenler
-----
Transferler genel bir değerlendirmesini ve açıklaması birazdan...
Ayrton Senna da Silva
Transfer Geçmişleri
2013/2014
Gidenler
Gelenler
2014/2015
Gidenler
Gelenler
Last edited by SacrificeGGTC : 19.Ekim.2013 at 18:22
Ayrton Senna da Silva
Fenerbahçe SK
2014/2015 Kadrosu
Ayrton Senna da Silva
Transfer Dönemi Açıklamaları
Senelerdir Fenerbahçe'de kaleye geçen bir yabancı görmedik. İlk önce Volkan, daha sonrasında Mert'in de gitmesiyle kaliteli yerli tek isim Sinan Bolat oldu benim. Sinan'ı aldıktan sonra, Sergio Romero'nun boşta olduğunu gördüm ve teklif ettim. Çünkü hem çok kaliteli bir isim hemde Ömer Toprak'tan sonra azalacak yabancı kontanjanıyla ilk 11'i garantilediğini düşündüm. Aldığım iki kaleciden de çok memnunum.
Defansta ise üzülerek göndermek zorunda kaldığım Gökhan Gönül ile başlamak istiyorum. Sezon bittikten sonra sözleşmesindeki fiyatı yukarı çekmek isteyen Gökhan benden yıllık €4.4M istedi. Aslında Gökhan Gönül böyle birşeyi gerçekte hayatta yapmaz. Gökhan Gönül gayet temiz futbolunu oynamaya çalışan, saygılı, efendi birisidir. Hatta Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecinden sonra Alex'le başta olmak üzere Fenerbahçe'den maaş istemeyen futbolcuların başında gelir. Burada bir gerçekçilik açığı olduğunu düşünüyorum. Bu fiyattan sonra kendisine iyi bir teklif geldi ve satmak zourunda kaldım. Benim canımı sıkan diğer bir konuda Monaca'oda €2M anlaşması oldu. Levin'i ve Ozan'ı onun yerine transfer ettim. Çoğunlukla Veysel ile başlayacağım. Ara ara Levin'e şans verecem. En az 10 maçta forma giyer Levin de. Gelelim Ömer Toprak'a, Ömer'e Milan, Juventus, Monaco, Malaga, Paris Saint-Germain, Roma gibi takımlar €10.5M teklfite bulundular. Bende yerli defans oyuncuları arasında en iyisi olan Ömer'i kaçırmamak için teklifimi sundum. Kontrat ücretini de biraz yukarıya çekerek Ömer'i aldım. Kadlec ve Alves bu sezonda oynayabilirdi; fakat Ömer'i kaybetmeyi göze alamazdım. Santiago Vergini'nin profili zaten açık, yaşına göre, tekniği olsun, zihinsel özellikleri olsun, fiziği olsun yani herşeyiyle iyi bir oyuncu. Yaşlanan diğer yabancılara göre ilk 11'i hakettiğini düşündüğüm için aldım.
Orta Saha'da sağ kanatta Kuyt'ın gitmesiyle alternatifim kalmadı. Simone Pepe'yi o yüzden aldım. 1 sezon beni gayet idare edebilir. Mehmet Ekici'nin yedeği konumunda forma bekleyecek. Geçen sezon sözleşme imzaladığım Benjamin Moukandjo'yu ise yanlış bir hesap sonucu kadroya dahil edemiyorum. Yabancı sınırlaması önüne geçti. Bir sonraki sezon ve ya devre arası Alves'in satılmasıyla kadroya dahil olacak. Orta alanda ise çok isim var ama benim bu sezon için düşündüğüm futbolcu yine Meireles. Onun haricinde Hakan'ı sık sık oynatacağım o mevkide. Sol kanat ise tek gerçek alternatifin bulunmadığı mevki. Caner oynuyor ve Caner'in oynayamaması halinde Hasan Ali Kaldıırım'ı koymayı düşünüyorum. Hasan Ali Kaldırım sol bek olarak ilk 11'de de olsa, Kadlec'i o alana çekip, boşluğu doldurabilirim. Hiç olmadı Pepe'yi sağa koyar, Ekici'yi sol kanata çekebilirim. 10 numara mevkiinde de Salih değişilmez ismim. Onun yokluğunda Alper oyuna girecek.
Forvetlerim içinse söylenecek pek fazla birşey yok. Muazzam oynuyorlar. Gol krallığını 20 golle Emenike aldı. 2. sırada ise 19. golle Sow takip etti. Oynayamamaları durumunda 1 numaralı alternatifim Cenk olurken, 2 numara ise Recep Niyaz olacak.
Fenerbahçe Teknik Direktörü
Burak Ergen
Bana her türlü önerilerinizi ve eleştirilerinizi yazabilirsiniz.
Gece Kupa Maçı ve Lige birkaç hafta giriş yaparak devam edeceğiz. Görüşmek dileğiyle...
Last edited by SacrificeGGTC : 19.Ekim.2013 at 22:00
Ayrton Senna da Silva
Hazırlık Karşılaşmaları
Caner Erkin, Vergini, Sow/2, Recep Niyaz/3
Sow, Cenk Tosun/3
Türkiye Süper Kupası
Süper Kupa Tekrar Fenerbahçe'nin
Ayrton Senna da Silva
yanlış anlamassan bişi söylemek istiyorum bence konu başlıgını değiştirin... yanlış tepkiler alabilirsin
Takım tamamiyle değişmiş gençleşmiş güzel olmuş![]()
Arkadaşlar kariyeri kapatma kararı aldım . Bana destek olan ve yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ayrton Senna da Silva