İyi transfer :sigara:![]()
İyi transfer :sigara:![]()
Nerden aklina geldi ki boyle bir taktik hocam![]()
Başarılar, taktik baya bi ilginç ancak sonuçlar gayet güzel![]()
Harbiden çok değişik bir taktik ama sonuçlar cidden çok iyi bakalım devamı nasıl olacak![]()
Dayı biri çok fena patlar sana benden demesi![]()
Taktiğin üzerine beklenen sonuçlar pek uyuşmuyor ama 3'te 3ü yapmakta önemli. Yalnız o taktiğin ne kadar verimli olduğunu uzun vadede daha iyi göreceğiz.
Calderon"un değerine bak![]()
Taktik aşırı ilginç ama lige de harika başlamışsın.Bakalım devamı gelecek mi![]()
Dürüst olmak gerekirse transfer yaparken ek seçeneklerden bu şekilde faydalanmak pek hoş olmuyor..Beksiz kanatsız bu kadar az gol yemen ise fırtına öncesi sessizlik misali umarım yanılan biz oluruz (:
GORKA IRAIZOZ DA SAKATLAR KERVANINA KATILDI !!!
İşte şimdi yandkIraızoz ve Laportesiz Celta Vigo karşısında bakalm neler yapabilecez
Last edited by muzoadux : 05.Kasım.2013 at 20:11
Kalecinin sakatlanması kötü olmuş.
Güncelleme ne zaman geliyor![]()
inanılmaz başlamıssın helede bu taktikle o taktiği gördügümden beri takip ediyorum.R.Madrid galibiyeti bence efsanebaşarılar takipteyim.
Taktik çok ilginç olmuş cidden ve başarılar![]()
Celta'yı yensek iyiydi![]()
Arkadaşlar herkes taktik nerden esti gibi şeyler soruyor şöyle cevap vereyim.Mourinho bu sezon chelseanin başına geçince bir çok haber kaynağında ilginç bir taktik deneyeceği yazmıştı.Araştırdım tekrardan buldum o taktiği
Buda örnek link : http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...0mm2464462.jpg
Bende bunun üzerine biraz düşündüm ve bılbaoya uyarladım böyle bir taktik çıktı ortaya
forumun en marjinal kariyeriiyi yoldayız hocam