ZTK'da grup şansı müthiş maçlarda iyi![]()
ZTK'da grup şansı müthiş maçlarda iyi![]()
Rubin dişlidir,Rondon fenadır aman dikkat.![]()
Tur'da çok zor rakipler gelmiş be Reşit'im bu bile ilk yıl için başarı en azından bütçeyi iyileştirdin seneye akarız![]()
Fazla başarılı olup forumdaki diğer Trabzon kariyerlerinde çıtayı yükseltme la
başarılar maçlar güzel.
Helalin var hocam şampiyonluk gelir gayet iyi gidiyoruz![]()
Böyle gidersek Şampiyonluk gelir![]()
Juan kızacak ama şampiyon olacaz
Transfer döneminde oyuncu almama politikama devam edeceğim. Ama yine de 'Bosman' kuralı ile bir sürü 'kaliteli' oyuncu aldık. Önceki dönemden kalan 3.5 milyonluk transfer ve 2.2 milyonluk maaş bütçesinin hepsini maaşa çektim ve önümüzdeki sezon için inanılmaz iyi transferler yaptım , en azından kendimce.
Fernando
Cenk Tosun
Erkan Zengin
Veysel Sarı
Orhan Gülle
Efe Özarslan
Bafetimbi Gomis
Özet
Transferler şahane Gomis bomba.
Başarılar mükemmel gidiyorsun transferler harika bendede Gomis bedava ama almıcam Ademilson var takipteyim![]()
Herkes gomis demişte esas bomba fernando olmuş cenk biraz gereksiz duruyor efe halilde hızı düşük o da gereksiz gibi olmuş ama genel olarak çok iyi durumdayız gerek lig konumu gerek transferler
Gomis çok iyi Efe Halil ortalama bir Süper Lig takımının stoperi olabilir TS'de ise ancak alternatif olur benim kanımca.
Gol kralı olur satarız para alırız yenileri gelir
Parayla transfer yapmıyorum şu anlıkTeşekkürler
Seneye Malouda Jovanovic Govou Batuhan gidecek , forvet olarak elimde Henrique kalıyor. O yüzden de Gomis ve Cenk'i aldım en azından 3 forvetim olsun
Efe ise kontenjandan çok çekiyoruz , Bamba'yı yollarsam diye aldım zaten Fernando ve Orhan da geldi. Ayrıca Zokora gider , Bosingwa giderse diye Veysel'i aldım tek paralı transferimizi Caner Erkin'i alarak yapabilirim
Zaten yedek olarak aldım Bamba giderse kulübede alternatifim olsun
Gomis süper olmuş hocam.. Fenerbahçe ne uğraşmıştı geçen sene Gomis'i almak için![]()
Transferler çok iyi gerçekten
Gomis akar gider![]()
Gomis ve Fernando'yu almaya çalışsan bonservisiyle toplam gider 20 milyon €dan aşağı çıkmaz.Harika transferler
Henrique nasıl yardırıyor la herif yontulmamış odun verim alabiliyosan helal olsun (:
Maşaallah kardeş çok güzel gidiyorsun
Jovanovic Henriqeyi nasıl geliştiriyor yahu herifin yaşı tutoring yapılmaya müsait değil ki :F ben söyledikçe herif gol atmaya devam ediyor oda ayrı bi konu..bu kadroyla şampiyon olursan takdir ederim seni (:
Onların profillerini takıma gelince atacağım, son hallerini yani
Zokora'yı kessem kim oynayacak , ne Bamba ne Aykut yeterli değil
Tutoring anlamında değil varlığı yeter![]()
![]()
Fırsatçı ağır olarak çalıştırdım hep sana da öneririm
Kondisyon sorunu olmazsa olur da ...
Erkan ve Gomis çok çok yerinde transfer , Cenk'de çok verimli oynuyor