Öncelikle Herkese Merhabalar.
Tahmin ediyorum çoğu kişi yenilendi , gidenler geri gelenler vs olmuştur illaki.Belki aralarında hatırlayanlar olacaktır belki de hiç tanımayanlar.O yüzden kendimi kısaca bir tanıtayımYaklaşık 8 senelik bir üyeliğim var.Bu süreçte yöneticilik makamında da bulundum sonrasında belirli tatsızlıklar o zamanların fanatikliği falan derken yanılmıyorsam 2 maximum 3 senedir forumdan uzaktım.Bir rica da bulunduk uygun görüldü tekrardan buralarda teşrif ettik
![]()
Gelelim kariyerimize ; Forumda bazı klasikleşen kariyerler her zaman olmuştur.Buralarda takılan kişilerde benim için klasikleşen kariyerin Samsunspor ile olacağını biliyorlardırGerçi Murat ve Mustafa eğer uygun olurlarsa onlara efsane ortak kariyerlerimizde yine ders vermek için zaman yaratabilirim
Ve gelelim takımıza ; Takımımız Karadeniz bölgesinden Samsunspor.Türk futbolunda önemli bir yeri olan bir takımız fakat son 10 senelik süreçte gerek mali krizler gerek ise yanlış yöneticiler yüzünden çok sıkıntılı dönemler yaşıyoruz.Şuan da kulüp başkanlığı yapan isim Emin Kar sadece kayyuma kalmamak adına takıma başkan olmuştur ve göreve halen daha devam etmekdedir.Emin Kar talihsiz kazadan yaşamını yitirmeyen fakat kaza sonucu sakat kalan eski Samsunspor futbolcusudur aynı zamanda.
Hedef mi ? Başarı