Yeni takım arayışlarına hemen başla ve takım bulana kadar taktiğini hazırla
Tabi takım kadrosunun taktiğe uygun olmasıda önemli bir faktör , forumda paylaşılan güzel taktikler var![]()
Berk mümkün oldukça mesajlara tek tek cevap verme lütfen
sana dedim o direktifleri değiştir diye ne oldu sen değiştin
Geçmiş olsun.Sezon içinde takım bulman kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Teklif
Gitsem mi sizce ? İlk sezon kümede kalıp, diğer sezon çıkmaya çalışabiliriz.
Mali durum kötü.
Edit : Kadro biraz sıkıntılı bu yüzden reddettim.
Bursa'yla görüşüyoruz !
İngiltere macerası iyi olabilirdi. Bence 2. Ligden bir anadolu takımına da gidebilirsin , hoş olur![]()
Bursaspor bence ideal hem böylece iyi bir ivme kazanırsın kardeşim![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ordudan kovulup Bursaya gitmek harika olur.
Umarın Bursaspor teklifini kabul eder , başarıya aç bir takım ve gençleri sağlam..![]()
Tekrar başarılar..
Ziya Erdal ve Hakan Çalhanoğlu'nu Bursa'nın almasına hem şaşırdım hem de senin adına sevindim..
Ligde pek içaçıcı bir yerde değil takım , sakatlar fazla ve fikstür zor.. Elini taşın altına koydun , bakalım bu kadar zorlukla başa çıkabikecek misin![]()
Lig çok önemli değilde , AL'de Çeyrek Final harika Bursa için , Udinese'yi mutlaka geçmelisin![]()
Türkiye kupasındaysan en azından oradanda AL'ye saldır Berko
Millette Bursa küme düşüyor , Ordudan kovulan gidiyor , ben şampiyonluk hedefliyorum![]()
![]()
Tekrar başarılar. Bu sezon kupada ilerliyorsan kupayı almaya bak.. Avrupa Ligi'nde Udinese'yi geçersen büyük iş başarırsın.![]()
Başarılar 5267![]()
seneye toparlarsın takımıBaşarılar
![]()
Kadroyu görünce bende sevindim, Hakan keşke kiralık olmasaydı.Hedef Avrupa Ligi.
Gruplarda sonuncu olmuşuz, 1. ile aramızda 4 puan varmış.
Teşekkürler koç, İnş. geçeriz Udinese'yi.
Bursasporla başarılar![]()
Başarılar![]()
Fenerbahçe baya şansız olmuş olsun ligde bir iddamız yok zaten
Fenerbahçe maçı şanssızlık olmuş , ligde pek bi hedefimiz olmadığından dolayı çok önemli değil..
İtalya'dan 3-1 galibiyetle ayrılmak muhteşem , artık yarı final garanti diyebiliriz![]()