Güzel bir sezon geçirmişsin seneye takviyelerle çok daha iyi yerlere gelirsin![]()
Güzel bir sezon geçirmişsin seneye takviyelerle çok daha iyi yerlere gelirsin![]()
ligdeki konum çok iyi her yıl biraz daha üstüne koymalısın
Akhisar Bld. Kar Açıkladı !
Yeni Sponsor Anlaşmaları İmzaladık.
Sezon Özeti
Geçen Sezonun Yıdızı Akhisar Bld !
TariboWest
Yeni sezonda transfer bütçemiz 7.85 m €
TariboWest
İyi bütçe vermişler.İyi transferler bekliyoruz![]()
Bekliyoruz transferleri![]()
Ligi iyi bir yerde bitirmişiz, transferleri bekliyoruz![]()
Transfer döneminde çok fazla yeni oyuncu aldığımız için teker teker koymayacağım. Aldığımız yabancı oyuncuları paylaşacağım. Profilini görmek istediğiniz Türk oyuncuları da yazarsanız ekleyebilirim.
Antonio Adan - Bedelsiz
Miroslav Vuljevic - Bedelsiz
Mikkel Kirkeskov - Bedelsiz
Kamil Grosicki - Bedelsiz
Osei Banahene - Bedelsiz
Transfer Özeti
Lejeune ve Katongo ise paf takıma gönderildi. Sözleşmeleri en kısa zamanda fesh edilecek.
TariboWest
Transferler çok çok iyi, Ewerthon kalsaydı ..?![]()
Transferler gayet iyi bu sezon Avrupa Ligi vizesi almamız lazım en kötü ihtimalle
STSL 7. Hafta Puan Durumu
Sezona çok kötü başladık. Fakat bunda en önemli etkenin geçen sezon kullandığımız sistemin olduğunu düşünüyorum. Çünkü oyuncuları geri çektikse baskı yiyen ve sonunda golü kalesinde gören bir takım olmaya başladık. Sezon ortasında felsefe değiştirmek ne kadar yanlış da olsa bir kereliğine bu değişime gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bundan böyle rakibe basan aldığımız topları da hızlı ve dikine paslarla gole çevirmeye çalışan bir takım olacağız. Oyuna başlangıç felsefesini standart ve dengeli olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik bu kadar. Biraz taktiğe yoğunlaştıktan sonra devam edeceğim.
TariboWest
Akhisar'ın Üstünde Kara Bulutlar Dolaşmaya Devam Ediyor !
Sezona oldukça kötü başlayan ve kendini düşme potasında bulan Akigolar ilçeye uyum sorunu yaşayan yabancı futbolcularıyla da baş etmek zorunda. Adan ve Vuljevic'e izin veren Akhisar Bld'nin bundan sonra ne yapacağı ve ülkelerine giden oyuncuların akıbetinin ne olacağı çok merak ediliyor...
TariboWest
Hocam bu kötü gidişe dur demek için Servet Çetin'i getirmen lazım bu takıma.Aylardır bir kariyerde bile aldıramadım kimseye bari sen al![]()
Cok kopmadan toparlanmak lazim.. transferler guzel ama uyum sorunu oldu galiba.
Öncelikle çok güzel gidiyoruz bence
Forvete Fierro gibi genç birini kiralık alsan iyi olurdu ama olsun![]()
STSL İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
ZTK Grup
Antrenman tesisleri yenilendi.
Akhisar Bld'de Seçim Heyecanı !
3 Mart'ta yapılacak seçimlerde mevcut başkan Hüseyin Eryüksel de aday...
Transfer bütçemiz olmadığı için yönetimle konuştuk.
Bütçeyi 1.48 m € ya çıkarmayı başardık.
Bundan sonra daha detaylı ilerleyeceğim ve yavaşlayacağım. Transfer döneminde bir santrafor bir tane merkezi orta saha almayı planlıyorum. 2-3 kişi ile de yolları ayıracağız.
TariboWest
Turkiye Kupasinda guclu rakipler var, Final'a kalmak zor olur. Ligde ise baya bir fark var. Zor kapanir. Bu yil da hedef ilk 10'da bitirmek olmali bence.
Yeni sezonda başarılar![]()
Hocam André diye bir forvet vardı Atletico Mineiro veya Santos'ta olması lazım.Bide Biro-Biro var ben onu çok beğenmiştim bir arkadaşın Fluminense kariyerinde görmüştüm bu iki adama bak derim paran falan yeterse![]()
Djiby Fall Akhisar'da !
Bu sezon Randers'da fırtına gibi esen ve 22 maçta 21 gol atmayı başaran Djiby Fall Akhisar'a geldi. Sözleşmesi sona ereceği için Akhisar'a maliyeti sadece 100.000 € oldu.
Umarım gol sorunumuz artık çözülür. Ewerthon'dan sonra bizi taşıyacak ikinci isim Djiby Fall olur.
TariboWest
Teknik ve Zihinsel özellikleri vasatın altında ama her zenci gibi güçlü kuvvetli hızlı bir abimiz hayırlı olsun inşallah yağmur gibi gol atar![]()