STSL 4. Hafta
Yine zorlu bir Erciyes deplasmanına gidiyorduk.Derken 2. yarıya girmeden kendi kalemize gol attık.Çalışkan orta sahamız Nizamettin hızlı başladığımız 2. yarıda bizi tekrar canlandırdı.Sıkı takip altında olan Jimmy'i ortaya aldık maçın gidişatına göre.Beraberliği kabullenmişken Jimmy kendini kaybettirip güzel bir gol attı.
Spoiler: Maç Verileri
STSL 5. Hafta
Yine ilginç bir mağlubiyet aldık.Kalecimiz Moya ani çıkış özelliği sebebiyle çok fazla açılıyor.Her açıldığında da rakip forvetler onu avlıyor.Çok basit gollerle evimizde maçı kaybettik.
STSL 6. Hafta
Tek kişilik şovuyla Nizamettin gönülleri fethetmeye devam ediyor.Penaltıyı kaçırmasa taraftarlara bir hat-trickte hediye edicekti
STSL 7. Hafta
Rakibin tek mutlak gol şansı penaltıdan olmasına rağmen atamayana atarlar felsefesinin işlediği bir maçtı.Haketmediler diyemeyiz
STSL 8. Hafta
Kötü bir form grafiği çizen Adana karşısında rahat bir galibiyet aldık.Penaltı kazandıklarında bir geri dönerler mi sendromu yaşasamda penaltıyı kaçırdıklarında onlarda çoktan demoralize olmuştu.Böylece mücadeleden kopmamış olduk.
Puan Durumu
Gol yeme sayımızı hala her maç 1'e indiremesekte birazda olsa ilerleme var.Tabi bunun sebebi henüz demirbaşlarla oynamamış olmamızda olabilir.İleride en azından bu oranı korumak lazım.
Nizamettin çalışkan formuyla göz dolduruyor.Yine bir orta sahamız ligin ilk çeyreğinde parlıyor.Bu formu devam ederse takımın demirbaşlarından biri olabilir.
Spoiler: Nizamettin Çalışkan
22. Hafta
Geçen sene aldığımız genç yeteneğimiz artık abileriyle antreman yapıcak
23. Hafta
Sonunda en az gol yiyen 5 takımdan biriyiz
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
Dipnot:Beşiktaş ve Fener'in beraberlikleri ve GS'nin puan kaybetmeye niyetinin olmaması sebebiyle şampiyonluk umudumuz kalmadı.Fakat 2. likte tehlikede.Aşağıdaki takımlarda yenilmeyi reddediyor.Bir kere tökezlersek yine 5.liğe kadar gerileyebiliriz
Yaptığımız Transferlerden İlk 11 Adaylarımız
Spoiler: Yunus
Spoiler: Serdar
Spoiler: Onur
Spoiler: Koray
Gençler
Spoiler: Emrah
Spoiler: Müfid
Spoiler: Hasan
Kadromuz
Kaleciler
Klasik Türk takımı kalecilerini aldıkRegen bulana ve oyuncular sorun çıkarana kadar burası bunlara emanet gibi
Defans
Defans hattı daha geliştirmemiz gereken bir hat.Bütçe azlığından genç oyuncu bulmamız lazım.Arayışlarımız sürüyor.
Orta Saha
Defansif orta saha eksikliğimiz harici görünürde bir eksik yok gibi.Yeterli kalitede bir orta hattımız var.Takımımızdaki tek yabancıda defansif orta saha olarak görev yapıyor.
Forvet
Cenk 1 sene daha bizi götürür ancak kaliteli bir regen bulmak lazım.En azından Enes'i falan alabilmemiz lazım.Gözüm üzerlerinde
STSL 4. Hafta
Oyun bizim taktiği 3 6 1 olarak görüyor.Bu taktiği bir ara denemiştim 2 3 2 1 1 olarak ama en son kendi taktiğimi oluşturdum(2 2 3 2 1).Hiç istediğim gibi oynamadı takım o taktikte.Acaba o kısa sürede kayıt mı etti oyun ne yaptı bilmiyorum
Buda gerçekte olan
Riquelme nerde o olmadan senin kariyerin başladı sayılmaz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
STSL 9. Hafta
Bu skoru ne ben nede oyuncularım tahmin ediyordu bence.Maçta ilk başta bir arbedeye sebep olan penaltı pozisyonundan sonra Galatasaray'ın kalecisi Sosa'nın halı saha maçlarında yapılan rakip forvetin sırtına top atma mevzusunu profesyonel bir maçta yapması sonucunda sahada ender rastlanan gollerden birine şahit oldukDaha sonra uzaklardan gelen bir Tosic füzesiyle skoru biraz daha güzelleştirdik.Bunu telafi etmek isteyen rakibimiz ne kadar uğraşsada istediğini alamadı.
STSL 10. Hafta
Hücum hattımızın müthiş oyunuyla 0-2 önde kapattığımız devreyi defans hattının hatalarıyla geri verdik.Arkasında rakip forvet varken topu dışarı atmak yerine yavaş bir şekilde geri pas vermek sanırsam halı sahada bile olmaz.Yediğimiz komik gollerden sonra birde Bilic'in biz bu takımı nasıl yenemedik laflarıda ayrı bir trajikomiktir.
STSL 11. Hafta
Geçen 2 haftanın stresini Antalyaspor üzerinde güzelce attık.Müthiş oynadığımız maçta arkama yaslanıp oyuncularımı izlemek ayrı bir zevk verdi.
STSL 12. Hafta
Bir deplasmanda ancak bu kadar güzel oynanabilirdi.Müthiş top tutuşumuz ve kaliteli bitiriciliğimiz bize bir 3 puan daha getirdi.Ligin korkulan ekiplerinden biri haline gelmekte bizi ayrıca mutlu ediyor.
STSL 13. Hafta
Karşıma her kariyerimin belalısı Fenerbahçe gelmişti.Malum Sow faktörü nedeniyle zaten umudumun olmadığı bir maçta Salih Uçan şov yaptı.Beklenmedik bir performansı vardı.Eminim tüm Fenerbahçeliler izlemek isterdi bu maçı
Onun haricinde aramızda iyi bir elektrik var Ersun Yanal ile.Tabi berabere falan kalsaydık Bilic gibi bizi küçümseyen açıklamalarda bulunabilirdi diye düşünüyorum.Yinede biz teşekkürümüzü ettik
Spoiler: Maç Öncesi
Spoiler: Maç Sonrası
ZTK 4. Ön Eleme
Dipnot:Ozan İpek'in yeterli forma şansı bulamaması sebebiyle gerek kendisi gerek Daum'un baskısı sonucu geri gönderdim kulübüne...
O çok kötü bi durum yahuBazen daha yüksek rep'in olsa dahi bazı oyuncular masaya bile oturmuyor asap bozucu bi durum..İlerleyen senelerde emekliliğe yakın alırsın belki
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
STSL 14. Hafta
Cenk Tosun müthiş bir geri dönüş yaptı.Uzun süredir formsuz bir görüntü sergiliyordu.Bu gollerşe silkindi
STSL 15. Hafta
ZTK 5. Tur
Tam rotasyon tam hezimiet
STSL 16. Hafta
STSL 17. Hafta
Cenk Tosun'dan bir rekor daha
Puan Tablosu
Ligin sonundaki boş puan kayıpları aradaki farkı açtı
Takımın en işlevsel oyuncusu
Spoiler: Nizamettin
Sonunda hedeflerimizden biri dikkat çekmeye başladı medya üzerinde
[FONT=Arial Black]18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
Spoiler: Maç Verileri[/FONT
21. Hafta
Transfer Gelişmeleri
Yeni taktik varyasyonları deneme çalışmalarım nedeniyle birkaç oyuncu kiralamak zorunda kaldım.
Spoiler: Sidney
Spoiler: Pedro
Spoiler: Cenk Ahmet
Transferlerin bence gayet güzel. Ligde durumun da güzel ancak yenildiğin zaman çok kötü skorlarla yeniliyorsun. Ona çözüm bulduğun vakit ligde harikalar yaratacağına inanıyorum![]()
Gayet iyi gidiyorsun hocam da Elazığdan 4 yemişin olmamış ilk sezonda 4 yemiştin galiba![]()
Taktiği bir türlü oturtamadım.Bazı takımlara uymuyor bazı taktikler.En güzelini bulmaya çalışıyorum.Neredeyse her maça farklı komut farklı taktikle giriyorum.Pozisyonların güzelliğine göre denemeye devam ediyorum.O maçlarda bunlara denk geliyor.
Herkesin bir ters klübü vardır.Bizimkide o demek ki![]()
28. Hafta
Yönetim kurulunda hareketlenme var
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
Bu senede Avrupa'yı garantiledik
22. Hafta
Mervan daha iyi bir klübe gitmek istiyor
Spoiler: Mervanla sohbetler
23. Hafta
24. Hafta
Bir bu eksikti.Tam onun için taktik değiştiriyorum.Her şeyi ayarlıyorum 3 ay sakatlanıyor
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
Dipnot:Kuru anlatım için özür dilerim.Hem bu aralar yoğun olmam(Quiz, Uyg. sınavları, Finaller) hemde zaten ilgi olmamasından dolayı sade bir şekilde ilerliyorum.Maksat kariyer kapanmasın.Kendi kendime takılayım boş zamanlarımda
Takip edenlere teşekkürler
Avrupa ya katılım güzel olmuş ilerleyen yıllarda da bir şampiyonluk gelirse daha da kimse durduramaz seni![]()
33. Hafta
34. Hafta
Puan Tablosu
Spoiler: Tablo
Spoiler: Yılın Menajeri
Spoiler: Yılın Türk'ü
Spoiler: Yılın Orta Sahası
Adından bolca söz ettiren oyuncumuz
Spoiler: Çalışkan
Seçimlerden yine bize ekmek yok
Bütçe yine düşük
Karı yöneticilere yapıyoruz
Lig Değerlendirmesi
Mervan'a yol gözüktü
Spoiler: Hararetli Konuşma
Hazırlık Maçları
Transfer Dönemi
Spoiler: Transferler
Diğer sayıda transferlerimiz tanıtılır^^
Amacımızdan dolayı biraz zor.Yoksa öyle kaliteli yabancılar önüme çıktı bu kariyerimde 2. sezondan şampiyonluk kovalayabilirdik belkide.Fakat Türkler ile bir şeyler başarmak istiyorum.Düşük bütçeli bir kulüple zor olsada yavaş yavaş birkaç Türk almaya başladık.Dahası içinde para gerek![]()
Spoiler: Oğuzhan
Spoiler: Erkan Yılmaz
Spoiler: Gülüm
Spoiler: Bekir
Spoiler: Olcan
Spoiler: Cenk
Spoiler: Olcay
Spoiler: Fatih Atik
Spoiler: Yunus
Spoiler: Tolga
Kale
Defans
Orta Saha
Forvet
STSL 1. Hafta
Avrupa Ligi Eleme 1. Ayak
STSL 2. Hafta
Tam sakatlanıcak zamanı buldu
Avrupa Ligi Eleme 2. Ayak
Avrupa Ligi Grubumuz
STSL 3. Hafta
Tolga'nın sakatlanması ve taktiğime birkaç ekleme yapmam sebebiyle bu arkadaşı kiraladık.%50 maaşını ödüyoruz.
Spoiler: Badu
STSL 4. Hafta
AL D Grubu 1. Maç
STSL 5. Hafta
Cenk'in fırsatçı golcü olarak performansı göz dolduruyor
Spoiler: Tosun
Transferler çok iyi. Fiorentina yı elemen süpriz değil bence ama grup biraz dişli. Ligde de süper gidişat var şimdilik![]()
Transeferler 10 numero (:
EyvAllah.Birde orjinal 10 numerom takımda olsa tam olurdu
Grubuda az kalsın gafil avlıyacaktık ama tecrübe baskın çıktı.Hiçbir hatayı affetmediler.
Avrupa'da 80'den sonra bozuyor taktik.Onuda ayarlarsam kupalar bizim kupalar bana![]()
STSL 11. Hafta
STSL 12. Hafta
AL Grp D 5. Maç
STSL 13. Hafta
ZTK 4. Ön Eleme
STSL 14. Hafta
AL Grp D 6. Maç
STSL 15. Hafta
ZTK 5. Ön Eleme
Rotasyon takımımız için iyi oldu.Biraz daha maç yapabilecekler
STSL 6. Hafta
AL Grp D 2. Maç
STSL 7. Hafta
STSL 8. Hafta
Spoiler: Puan Tablosu
Enteresan taktiğimiz rakipleri şaşırtıyor
Taktiğe ilginç şekilde en iyi uyumu sağlayan oyuncumuz
Spoiler: Olcay
AL Grp D 3. Maç
Oyuncularımız taktiğimizde yıpranıyor mu ne oluyor anlamadım valla.Giden gelmiyor
STSL 9. Hafta
Bu adamı çok seviyorum ya
STSL 10. Hafta
1 kırmızı 2 penaltı verdi anca aldı maçı
AL Grup D 4. Maç
Birazcıkta şans be gülüm
Elenmemiz bir bakımdan iyi oldu.Son 2 maç yedeklerimizi vitrine koymayı düşünüyorum
Taktik süpermişAvrupa da tutmamış ama
![]()
Ligde puan durumu nasil![]()
STSL 16. Hafta
STSL 17. Hafta
STSL Puan Durumu
Spoiler: Puanlar
Bütçe isteğimiz kabul edildi
ZTK Grp B 1. Maç
2. Maç
3. Maç
STSL 18. Hafta
Galatasaraysın sen nasıl bir oyun anlayışıdır.Nasıl bir adam markajıdır bu.Yazık yemin ederim ya.Yunus'un yerine soktuğum adamıda 1 dk içinde biçtiler.
STSL 19. Hafta
STSL 20. Hafta
Transfer Dönemi
ZTK B Grp 4. Maç
5. Maç
STSL 21. Hafta
ZTK B Grp 6. Maç