Demirören Portekizliler geldikten sonra seneye yabancı oyuncu transferi yapmayacağız demişti. Eğer bu sözünü tutarsa ve Schuster'i yollamazsa çok büyük bir adım atmış oluruz. Şu an takım üstüste yenilgilerden ve İbrahim Üzülmez olayından dolayı morali bozuk. Üstüne Cenk ve Ersan'ın da sakatlıkları eklenince durum iyice kötüleşti.
Ben şahsen Schuster'in kalmasını istiyorum, istikrar veya yıldızları kontrol edebilmesinden çok oyun felsefesini, hırçınlığını sevdiğim için. Oyunu kendi sahasında kabul edip hücumda hızlı oyuncularla gol bulmaya çalışan değil de savunmayı önde kuran rakibin üstüne giden bir takım yarattı(son maçlardaki formsuzluğumuz bunu engelledi ama genel olarak felsefe aynı).
Bu takım yeterince teknik direktör değiştirdi, bir kere de elimizdeki adama güvenelim, medya yine yollayıp pprim yapmaya çalışıyor.

Alıntılı Yanıtla

En son Mehmet abi'ye nickinden dolayı Tarkan abi dediğimde rezil olmuştum, o gün bugündür nickten isim çıkarmamaya çalışıyorum insanların soyadıdır filan diye
Katılıyorum Schuster'in oturtmak istediği sistem çok doğru bir sistemdir Avrupa'da oynanan futbola göre ama dediğin gibi senin de bu ligde kasaptan bol şey yok. En çok İtalya ligine benziyor aslında ligimiz. Türk yardımcı antrenörler fazla aktif olmadığı sürece Schuster bu sistemin Türkiye'de tutmadığını acı tecrübelerle öğreniyor. Herşeyi zaman gösterecek..