İyi gitmiş takım lige en kötü 3.lük garanti , ŞL'de mağlubiyet görmemişiz daha ama çıkmak için 1-2 maç almamız lazım .
İyi gitmiş takım lige en kötü 3.lük garanti , ŞL'de mağlubiyet görmemişiz daha ama çıkmak için 1-2 maç almamız lazım .
Evet henüz mağlubiyet görmedik ama Sağ kanada ve defansa sağlam 2 transfer lazım, defansta R. Madrid gibi kafa topunda iyi olan takımlara karşı sıfır kalıyoruz, ofansta ise Bitirici bir forvetimiz yok bir forvete bağlı olarak oynamak zorunda kalıyoruz, oda performans göstermeyince malesef ki zor oluyor bizim için, adriano ve villa kaleci ile karşı karşıya kaldıklarında %90 dışarı atıyorlar![]()
Nirde hani güncelleme nirde ?
Benim sıram bittiği için resoag'a yollamıştım ancak eğer 5267 yada başka bir arkadaş devam edecekse onada yollayabilirim, ben devam ederdim ama haksızlık olur öyle başkasının devam etmesi daha doğru![]()
Tamamdır acelesi yok yanibana her türlü uyar
maksat insanları bekletmemek
![]()
Beyler maçlarını bitiren puan durumunuda paylşasın bir zahmet şl dahilbu arada Barça , Real ve Bayern gibi takımlar hala bileğimizi bükememiş
![]()
Bana fark etmez hocam istersen Berk başlasın yine sırayla gidelim bana gelince oynayayım zaten ben de ancak kendime gelirim ki siz hızlı oynuyorsunuz yarın sanırım sıra bana gelir
Çok uzun olmuş özetle Berk e at hocam siz devam edin
Önerin için Sağol halil abi dikkate alırız![]()
Sen başlarsın ya sıkıntı yok, bende bu arada lig tablosunu falan atayım![]()
Oyun başa dönmeden gönderirseniz bugün ben devam edeyim ?
Osasuna'ya içeride maç veren kim bir adım öne çıksınŞL'De Bate ve içeride oynayacağınız Juve maçı çok önemli orada herşey lehimize
Laa beni disladiniz
Neyse ben de yarın başlarım inşallah
Godin ve Miranda'ya rağmen 3.lük pozisyonundaki bir takıma rağmen çok gol yemişiz beyler sebebi nedir ? bu ilk sorum 2.si ise Koke oynuyor mu ? eğer oynuyorsa kim hangi pozisyonda oynatıp nasıl bir verim alıyor ?
Oyunun saçmalığından gol yiyoruz, 70den sonra gol yememek imkansız gibi, 70dk tek pozisyon vermiyoruz 70.dk dan sonra takım kim olursa olsun Barça kesiliyor, defansif anlamda çok sıkıntımızın olmasnın sebebi kafa topuna iyi çıkan bir oyuncumuz olmaması, ben Kokeyi genelde oyun kurucu olarak kullandım ama arada sırada savaşçı olarak DMC ye çekmişliğimde var
Ayrıca taktikte kuran arkadaş bekleri iki yönlü yaptığı için çok kontra yiyoruz taktiksel olarak sıkıntımız var geride az adam yakalanıyoruz
Villareal'a çok kötü kaybetmişiz onun dışında maçlar güzel.ŞL'de her şey bana kaldı![]()
Getafe Maçı harika.
Sanırım Lig için bu yıl hedef ilk 3 orası garanti gibi ŞL Hedefiniz nedir ?
Villareal Erdoğana bildiğin tecavüz etmiş.![]()