Tebrikler şampiyonluk gelmiş.
Yalnız Türkiye kupası şampiyonluğundaki resimde volkanın ne işi varTek maçlıkmı geldi
![]()
Tebrikler şampiyonluk gelmiş.
Yalnız Türkiye kupası şampiyonluğundaki resimde volkanın ne işi varTek maçlıkmı geldi
![]()
Teknik Direktörümüz Bahadır Yagan Samandırada sezonu değerlendiriyor dinliyoruz.
Öncelikle herkese merhaba ;
34 haftalık bir dönemden alnımızın akıyla çıkarak 7 puan farkla şampiyon olduk. Sezon başında takıma geldiğim zaman şampiyonluk yaşıyamıyıcağımızı düşünüyorlardı ama biz azimle çalışarak başarıya ulaştık. Devre arasında kulübümüze uzun yıllar hizmet vermiş Volkan Demirel ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Önümüzdeki sezondan başarılı olmamız halinde diğer sezon avrupa'ya gidicez. Bunu başarmak için ben teknik ekibim ve futbolcularımız bu sezonki gibi güzel performans gösterip avrupa'da ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Sorularınız varsa alayım.
Ntvspor: Gökhan Gönül'ün Cska Moscow'un gündeminde olduğu konuşuluyor.Gökhan Gönül hakkında siz ne söyliyeceksiniz?
Bahadır Yagan: Gökhan Gönül kulübümüz için değerli futbolculardandır. Eğer yüksek ücret gelmesi halinde Gökhan Gönül'de gitmek isterse yapabiliceğimiz bir şey kalmıyor.
Fotomaç: Son Kayserispor maçına alt yapıdan 2 futbolcu oynatmanız taraftarlar ve yönetimi sevindiren bir hamle oldu. Bu konu hakkında düşünceniz nedir?
Bahadır Yagan: Göreve başladığım günden beri gençlerle iç içeyim. Onların bu kulübün ve ülkemiz futbolunun ne kadar önemli oyuncular olucaklarını her fırsatta dile getirdim. Onların bu fırsatı iyi değerlendirmesi herkes gibi benide sevindiriyor. Teşekkürler İyi Günler
Şampiyonluk gelmiş tebrikler. Emenike de iyi sezon geçirmiş belliki. Transferleri bekliyoruz.
Şampiyonluk için tebrikler.Gençlerle iç içe olmak şu oyunda en sevdiğim şey güzel transfer yapacağından şüphem yok![]()
İngiltere'nin Southampton takımı Caner Erkin için 8M€ bonservis ücreti önerdi.
Last edited by Serzenish : 04.Mayıs.2014 at 18:05
İtalya'nın Bologno takımına €3.8M'ya satılmıştır. Oyuncu geçen sezon €2.2M'ya gelmişti.
Caneri defansif yönden kötü olduğu için beğenmiyorum ama sen memnunsan Türk solbek zor bulunur![]()
İngiltere'nin Swansea takımı Sow için 10M€ bonservis ücreti önerdi.
Transferler hayırlı olsun![]()
Trabzonspor'u yenerek kupa kaldırmak gerçekten güzel olmuş , Robin Yalçın'ı çok beğendim![]()
Murillo iyiymiş hayırlı olsun![]()
Yeni transferler ile kadromuz yavaş yavaş şekillenmeye başladı.
Muhtemel 11imiz bu şekilde olucak. Genel olarak topa sahip olma yönünde bir taktik benimserim ama bu sezon daha çok dikine oynayan bir takım yaratmaya çalışıyorum. Stoch Salih gibi yedeklerimiz var bunlarıda yavaş yavaş kadroya monta edicem.
Ekdal sevdiğim futbolcuların başlarında gelir güzel transfer , kim derdi Krasic 1.5 M transfer olacak![]()