Ve Başkan Elini Cebine Attı.
4 yeni kiralık oyuncu geldi.
Antoine Conte
Jerome Phojo
Hugo Videmont
Valeri Qazaishvili
Transfer Özeti
Ve Başkan Elini Cebine Attı.
4 yeni kiralık oyuncu geldi.
Antoine Conte
Jerome Phojo
Hugo Videmont
Valeri Qazaishvili
Transfer Özeti
TariboWest
5. Hafta
Twente 3-0 Sparta
Spoiler: Maç Verileri
6. Hafta
Sparta 5-1 AZ
Goller : David Edgar, Gaetano Monachello ( 2 ), Henrik Furebotn, Aurelian Chitu
7. Hafta
Sparta 2-2 NAC Breda
Goller : Gaetano Monachello, Molla Wague
8. Hafta
Feyenoord 1-0 Sparta
9. Hafta
Sparta 0-0 RKC
10. Hafta
SC Cambuur 1-2 Sparta
Goller : Hugo Videmont ( 2 )
Puan Durumu
Maç eksiğimiz var ve yukarıdan kopmuş değiliz. Ya iyi sonuçlar almaya devam edip yukarıya çıkacağız ya da seri mağlubiyetlerle ligin dibine gideceğiz. Bunu belirleyecek de tabiki futbolcular. İyi başladık umarım sürpriz yaşamayız.
TariboWest
Efsane Sparta - Bölüm 1 Yeniden Doğuş !
Hollanda Kupası 2. Tur
Hollanda Kupası 3. Tur
4. turda GA Eagles ile oynayacağız.
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
Puan Durumu
Taşları Yerinden Oynatmışım !
TariboWest
Sonuçlar harika ki toplama bir takım olarak.
Sonuçlar harikulade![]()
İlk yarıyı kapatırken kötü sonuçlar aldık. Pasa dayalı bir oyun oynadığımız için takım bazı maçlarda bunu kaldıramıyor. ( Deplasmanlar hariç ) Bu sonuçların bu yüzden gerçekleştiğini düşünüyorum. O nedenle devre arasında takım kalitesini biraz yukarı çekmeye çalışacağım.
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
İlk Yarı Değerlendirmesi
Geçen sezon son 8 hafta takımın başına geçtiğimde şampiyonluk rahat gözüküyordu ve rahatça kazanmasını bildik. Yeni sezon için takım oyuncuları yetersizdi ve geniş çaplı bir revizyona gidilmesi gerekliydi. Takımı baştan aşağı değiştirmemize rağmen korktuğumuz başımıza gelmedi ve ilk yarı küme düşme potasından uzakta tamamladık. Genel olarak takımın performansından memnun olsam da bazı oyuncular vasat durumda. Devre arasında elden çıkarabildiğim oyuncu çıkarıp hem kulübü mali olarak biraz rahatlatmayı planlıyorum hem de sezon başında bonservisi elinde olup alamadığım isimlere yönelmeyi planlıyorum. Bu isimler tabiri caizse cuk oturacak transferler olacak. Eğer istediğim isimleri kadroya katamazsam belki bir iki üç yeni oyuncu alıp mevcut kadro ile yola devam etmeyi planlıyorum.
TariboWest
Tebrik ederim.Takım kümeden uzaktan ancak daha çok ilerlenilebilir.Çünkü 9-8-7. sıradaki rakiplerle olan puan farkı aşırı az.
19. Hafta
ADO Den Haag 2-2 Sparta
Goller : Konstantin Vassiljev, Gaetano Monachello
20. Hafta
Roda 1-1 Sparta
Gol : Aurelian Chitu
21. Hafta
Sparta 1-2 Ajax
Gol : Hugo Videmont
22. Hafta
Sparta 4-1 Twente
Goller : Rajiv van La Parra, Konstantin Vassiljev, Mohamed Camara, Pieter Nys
23. Hafta
AZ 1-0 Sparta
24. Hafta
NAC Breda 3-1 Sparta
Gol : Molla Wague
Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final
Yarı finalde PSV ile oynayacağız...
Twente 0-0 Sparta ( Penaltılarla 7-8 )
TariboWest
Yarı final büyük başarı,umarım kupayı alırız.Ligin 2.yarısına iyi girememişiz ama toparlarız.
İkinci yarıda oldukça sallandık. Bir ara potaya girdik ama son 2 hafta galibiyetiyleriyle büyük ölçüde ligde kalmayı garantiledik.
Puan Durumu
Monaco'dan sonra Fiorentina ile de kardeş kulüp olduk.
Birazdan...
Hollanda Kupası Yarı Final Maçı
PSV - Sparta Rotterdam
TariboWest
PSV'yi önceden yenmiştik sanırım.Hatırlıyorum 4-0'mıydı neydi ? Umarım bunu tekrarlarız.
Hollanda Kupası Yarı Final
Kupaya yarı finalde veda ediyoruz. Hem güç dengesi hem moral bozukluğu maçı kolay vermemizi sağladı.
TariboWest
Geçmiş olsun.![]()
31-32-33-34. Hafta
Puan Durumu
Sparta Kar Açıkladı !
Yönetim Başlangıç Bütçesini Ayarladı !
Bu sene de bütçe yetersiz olacak gibi. Zor bir transfer dönemi daha bizi bekliyor.
Ve bir sezon daha geride kaldı...
TariboWest
İyi bir sezondu seneye daha iyi yerlere geliriz.
Fena gitmiyorduk aslinda. En azindan ilk sezonda ligde kalmak iyi olmus. Seneye yine zor gecer ama biraz daha uste tirmaniriz diye dusunuyorum.
İlk yılında ligde kalmak önemli. Yeni takviyelerle daha üst sıralara oynayabilirsin. Başarılar
Last edited by pusathan01 : 19.Haziran.2014 at 22:05
Yorumsuz
TariboWest
Cidden yorumsuz.Seni atmasını biliyorlardı ama.
Kadroda düşünmediğim ve para edebilecek oyuncularla yolları ayırdık. Fakat büyük bir hata yaptık. Mali durumumuz kritik olduğu için transfer kullanım bütçesi %10 muş. Bu yüzden bonservis paraları bize değil kasaya kaldı...
TariboWest
Bedelsiz ama kalitelilere yumulman gerekecek. Şu iskandinavya ya bir el atsana ordan güzel gençler çıkıyor. Bende gözlemcilerim öneriyor ama o yerlerde zaten yabancı oyuncularım olunca ilgilenemiyorum. Söylemesi ayıp 21 yabancım varda![]()