steam : aytekin79
karlo lulic
Ryan Inniss Turk vatandasi Ingiliz stoper.
Guzel profili var. Almak nasip olmadi daha
Sebastian Giovinco > Galatasaray
Bedelsiz olarak aldım,iyi oldu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aytekin abinin sayesinde ; Dennis Praet ve uzun uğraşlar sonucu Zakaria Bakkali'yi de aldık ve FM 15'te ki ilk 3 transferim baya baya çok iyi oldu.Geç oldu ama güzel transferler olduHiç birine bonservis ödemedik.
Birde Ozan İpek var ama onu kiraladım sadece.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
roma- yarmolenkobeyler 10-15 civarı alınabiliyor. Ayew de 5-7 civarına
turksportal...
İlk sezondayım transfersiz devam Galatasaray ile namağlup gidiyoruz nazar degmesinve enes hala satılmadı
![]()
İşte ilk transferimiz
1 milyon peşin 2 milyon taksit toplam 3 milyona enes bitmiş, hatta ve hatta enes bitmiş
![]()
Buyuk takimlar almadiysa,
Eder Balanta
Stanciu
Gabriel Barbosa
C. Jean
Ewandro
Quintero
Alex Telles
Goretzka
M. Meyer
tsigalko yazan dosta nazire olsun Freddy ADU :-)
saka bi yana az kaldı iniyor oyun.bende burda vakit geciriyorum.
bakalım transfer takıma göre değişir...
Oyunu alınca:
*Martin Ødegaard* (bir bakın derim)
Enes Ünal
Nadir Çiftçi. Transfer etmek istediklerim.
Stoke'den Glenn Whelan 1-2 Sezon Oğuzhan'a Güzel Yedeklik Etmesi İçin Böyle Kaliteli ve Yedekliği Sorun Etmeyen Bir Oyuncu Gerekiyordu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ömer toprak galatasaray
liverpoolda oynuyorum eder alvarez balanta
ilk sezon devre arasında nasip oldu ilk transfer (sezon başı tüm parayı personel yenilemesine harcadım)
Bungert diye bi stoper 450 bine alım 2.sezon sonu 5e sattım
Nadir çiftçiyi de adım yedekliği hiç sorun etmiyo zaten tam sorun edecek zamana geliyo sakatlanıyoama oyuna girdiği zaman da atıyo her türlü
![]()
Alex sandro, eder alvarez balanta, paulo dybala
Kristoffer Ajer ilk tercihim olur heralde.Herifi 1-2 yıl düzenli oynattıktan sonra rahat 25-30 a satarsınız.
carlos fierro. 6.5 m € satın alma opsiyonu ile kiralık katıyorum kadroya. özellikleri her sene düşüyor denmiş ama leblebi gibi gol atmadığı bir kariyer daha yaşamadım. 2. sıra pavel savitsky 3. sıra pione sisto. pione sisto'yu denemeyen varsa hemen almasını tavsiye ederim.
1.5 sezon sonra galatasaraya 250bine john guidetti bu galatasarayın ekonomisi neden bu kadar kötü ya şl ye gidemesek filan klüp kayyuma kalacak diğer takımlarının transferleri 5 kat daha iyi