Sezondan Geriye Kalanlar
Sezondan Geriye Kalanlar
Gidecek Oyuncular
Bertul ve Sanagodan verim alamadık sanagonun kiralık sözleşmesini uzatmama kararı aldık.
Metin Depe Diouf ve Oğuzhan emeklilik kararı verdiler.
Timur form sağlayamadı.Pablo ise Yaşlandı kaliteli ama elimizde genç yetenekler ver gençlerin önünü açmak lazım.
Gözlenen Oyuncular
Uygun koşullar sağlanırsa bir çoğunu kadromuzda görmek isteriz.
Yeni sezona geçmiş bulunmaktayım.Transfer sezonu başladı.Antrenör ekibinde de bir rotasyon söz konusu.Bu gün ilk devreye kadar oynamayı düşünüyorum.Hala bir pilot kulüp bulamadık.Oyuncu yetişme planımı pilot kulüp bulmaya odakladım.Çünkü bazı oyuncular kiralık teklif almıyor veya gitmek istemiyor.Transfer de Kaleci Forvet ve Kaliteli iki kanat oyuncusuna öncelik verdik.Bize verilen bütçenin hepsini kullanmak istemiyorum ileride sıkıntı çıkarabilir.Yabancı oyunculara abanmayacağım önceliğim yerli oyuncular ama piyasa fiyatları ve maaş talepleri fazla.Kesemize uygun transfer yapacağım.Boşa harcayacak paramız yok!.Yurt içi ve Yurt dışı bir çok kulüpten tekli alıyoruz ama yerimiz belliÖnerilerinizi ve Şikayetlerinizi bekliyorum.
Yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
>>>>>>>>>>>>
Yeni Sezona Yeni Stad ile Başlıyoruz
Transferler
Taktikler
İlk Başladığımız taktiğimiz ile devam ediyoruz .Ofansif bir taktik ama orta saha ve forvetlerden birini destek rolünde oynatarak geri dönüşlerde avantaj elde ediyoruz . İleriye topu ulaştırmada kanatları kullanıyoruz.
Personellerimiz
Aralarında Didier Drogba Raul Ujfalusi Arif Erdem Tugay Kerimoğlu gibi tanıdık dünyaca ünlü eski futbolcular var.
Fikstürümüz
Avrupa Ligi Grubumuz
Bu sene tamamen tecrübe amaçlı oynayacağız maçları.Herhangi bir hedef koymuyorum gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi planlıyorum.
Tff Süper Kupa
Kombine Rakamları
Yeni Dönem Yeni Stat
Lige kupa ile başladık bizim için çok iyi oldu moral açısından.Transferler güzel oldu istediğimiz takviyeleri yaptık ama kadro uyumu sıkıntılı biraz.Yedek oyunculara as takım sözü verdik bu sıkıntı yaratacak gibi.Mali durumumuz nispeten iyi.Tecrübeli oyuncu eksikliği çekiyoruz maçlarda sarı ve kırmızı kart çabuk görüyoruz.Ligdeki hedefimiz ilk 7 Ziraat Türkiye Kupasında en az Çeyrek Final oynamayı planlıyorum.Yabancı oyuncusu sayımız çok fazla o yüzden kupada fazla ileri gitmeyebiliriz.Ligde oturaklı bir takım olma yolunda ilerliyoruz.Antrenör ekibimizi yeniledik.Genç antrenörlük ekibimizi sil baştan yaptık.Maçları oynamaya devam ediyorum.Çalışmalarımız Devam ediyor.
Tebrikler. Avrupa da başarılar.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
transferleirn güzel cok fazla oldugu bocalman normal avrupada çeyrak finale çıkarsın gibi geliyor
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Puan Durumu
Maçlarda iyi oynamadığımız için çok gol yemeye başladık bunun üzerinden gelmeye çalışacağız.Transferlerden daha istediğimiz verimi alamadık form tutma problemimiz var bunu aşmaya çalışacağız.Şimdi ilk yarıya kadar oynayacağım.Umarım orta sıralarda kalmayı başarırız.Al de ilk maçta yenildik.Gruptan çıkmaya çalışacağız zor da olsa çıkamasak da önemli değil güzel bir tecrübe olur bizim için.Yebi Güncelleme geliyor.
>>>>>>>>
İyi başlamız sayılırız ama daha iyi olmak zorundayız .
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Malesef gruptan çıkamadık. Tamamen tecrübesizlikten kaynaklanıyor bence . Maç içinde sakatlıklar çok sık yaşandı.Herşeye rağmen güzel bir tecrübe oldu bizim için . Önümüzde Lig ve Türkiye kupası var.Elimizden geleni bu maçlarda göstermeye çalışacağız.
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Puan Tablosu
4.Tur
Bu sene kupada en az yarı final oynamak istiyorduk ama olmadı.Elimizde sadece lig kaldı. İlk 4 de yer almaya çalışıyoruz bu senede Avrupa Ligine gitmek istiyoruz.İnşallah planladığımız gibi olur.
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
Ligde iyi gidiyoruz.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
Yönetim ile masaya oturduk bir pilot kulüp istedim yine bulamadılar. Ahh Mehmet Sepil sen nerelerdesin.
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
Puan Tablosu
Ligde çok iyi gidiyoruz. Hedefimiz ilk 4 ama her an herşey olabilir . Liderle aramızda 5 puan var ama şampiyonluk çok zor. Rotasyon yapamıyoruz kadro derinliği eksik.Başta demiştim çoğu oyuncuda as takım sözleşmesi var onlarda haklı olarak as takımda oynamak istiyor huzursuzluk çıkarıyor takım uyumu etkileniyor.Serdar Aziz çok kırmızı kart gördü .Stoperlerimiz her maç sarı kart görüyorlar.Durumu düzeltmeye çalışacağız.Transfer dönemi başladı ama transfer bütçemiz sıfır o yüzden bir iki kiralık oyuncu almayı planlıyorum.
Oyun Durumu
Transfer Dönemini Kapattık
Sadece 3 oyuncuyla anlaştık kiralık olarak.Maaş ve Transfer bütçesinin arttırılmasını istedik ama nafile olmadı.Bu sezonu iyi bir yerde bitirmemiz lazım kulüpte para yok malesef.
İleride sadece Luısi takıma katmak isterim.İnş beklenilen etkiyi yaratacaklardır.Transferi böylece kapatmış olduk.
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
Maçlardan istediğimiz sonuçları alamadık.Düşme potasındaki takımlardan Karabük ve Trabzona yenildik ama ligde 3. yüz ama sabit değil 6. ile aramızda bir puan var şu 4 maçtan 10 puan çıkarabilseydik çok iyi olurdu ama olmadı.Bu sezon ilk 4 de bitirmemiz lazım.
Puan Durumu
Bir iyi Bir de Kötü Haber
İyi Haber
Kötü Haber
Alper Hocam Senin İçin Bu
Bekliyoruz Ebedi Dostumuz Ezeli Rakibimiz Karşıyakayı
2 Haber Sunalım
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta