Kendi evimizde baskılı olabilseymişiz biraz daha fazla en azından 2 gol daha atlarmışız bu turuda :/
Neyse sağlık olsun ligi kesin alırız kadroyuda bi elden geçirdikmi olur bu iş![]()
Kendi evimizde baskılı olabilseymişiz biraz daha fazla en azından 2 gol daha atlarmışız bu turuda :/
Neyse sağlık olsun ligi kesin alırız kadroyuda bi elden geçirdikmi olur bu iş![]()
Temizliğin vakti gelmiş katılıyorum,kapasitesi ŞL'yi karşılayamayan oyuncular var.
Bütçe az bence takımı yenilemek için.
Kendi bütçemizi kendimiz oluşturacağız hocam. Gidecek oyuncular da maaş bütçesinde bize yer açacaktır.
Sene sonu puan durumu böyle.
Yeni başkanımız da geldi. İnşallah hayırlısı olur.
Mavi renkle işaretlediğim oyuncular kiraya verebileceğim oyuncular sene başı kampına göre karar vereceğim. Kırmızı renkliler kesin gidecekler. Sarı renkli Olcan konusunda kararımı vermedim ama büyük ihtimalle gidecek. Diğer oyunculara gelecek teklifleri değerlendireceğim.
İşte transferler:
19 milyona sattığımız Sneijder'i yaklaşık 4 milyon euro civarına geri aldık. Oyun tarzımıza çok uygun bir oyuncu ve maaş olarak da çok makul bir ücrete anlaştık.
Almak istemezdim ama.Gerçekten önemli bir oyuncu bu sene Fenerbahçe'de de çok iş yapacağına emin olduğum Nani'yi bir sezonluğuna kiraladık. Alabileceğimiz en iyi oyuncuyla anlaştık.
Nani ile rotasyon amaçlı transferi gerçekleştirdik.
Forvetimizi de transfer ettik.
Orta sahaya Nuri ve Sergi Roberto ile görüşmelerimiz sürüyor.
Bu seneki ilk 11'imiz.
Güzel transferler özellikle Zivkovic , ona iyi bak![]()
​Transfer çok sağlam.![]()
Sneijder tam İlhan cavcav işi olmuş![]()
Hocam şampiyonluklar için tebrik ederim . Transferler Şahane![]()
Teşekkürler arkadaşlar bu seneki transferler için özellikle çok titiz çalıştık. Meyvesini de alacağız inşallah.
Son transferi orta sahaya yaptık. Ayrıca kaleci Ömer Kahveci'yi de renklerimize kattık.
Ve Fenerbahçe ünlü bir oyuncu ile anlaşmaya vardı. Fazla maaş vermişler ama iyi transfer olmuş.
Nadir için sezon başlamadan bitti.
Hazırlık maçları da iyi geçti. Bu sene 3 kulvarda da en sona kadar gitmek istiyoruz.
TFF Süper Kupa:
Sezona yine kupayla başladık.
Yine çok şanslı bir kura çektik.
Şu Fenerbahçe'nin şansı bizde olsa... Sergi Roberto çok beğendiğim bir transfer oldu.
zor kura ama 3.lük garanti...
O kadar şansız değiliz ama gruptan çıkmamız geçen senekine göre daha zor.
Gelen gideni aratır. Bunun için bile zor ikna ettik Ali efendiyi.
Nani ilk golünü Fenere attı.Lige de yine bomba gibi başladık.
İki zor maçtan alnımızın akıyla çıktık. 3-2'yi bulduğumuz maçta müthiş baskılı oynayan Liverpool'a boyun eğdik ama ikili averaj için çok avantajlı bir skorla döndük.
Sneijder Göz Dolduruyor!
Sarı-Kırmızılılarda ikinci sezonunu yaşayan Hollandalı yıldız bu sefer daha iyi olduğunu herkese gösterdi. Münih maçını Galatasaray'a getiren Sneijder Erciyes maçında da attığı iki golle takımını sırtladı.
garip rum takımını içerde dışarda tokatlarsın...
Bayern'den en az 1 puan şart...eğer olmazsa Liverpool maçı çok kritik...
Amrabat da iş yapıyordu. En azından kiralanabilirdi bu sene.
Bu seneki transferlerin çok daha iyi. Defans hattı çok daha sağlamlaştı. Podolski ve Kaka transferlerini beğenmedim katkılarının düşük olacağını öngörüyorum. Yine de Emre Çolak'a ders verebilirse yararlı olacaktır.
Bedavadan imzalayabildiğin oyunculardan da verim alamayacağını ama al-kirala-sat metodu ile para kazanabilecieğnii düşünüyorum. Sadece Zakaria sık oynarsa kendisini geliştirip potansiyeli yansıtabilir gibime geliyor. Onun da fiziksel özelliklerinin yeterli olmadığını görüyoruz. Forvet oyuncusundan verim alamadım ben hiç. Umarım sen alabilirsin.
Sözleşme yenilediğin oyuncularla uzun vadede düşünmen çok iyi. Daha sırada baba isimler de var.
Bu sene ŞL'de iyi yerlere gelmeni bekliyoruz.
Bu sene kullanmayı planladığın dizilişli paylaşabilir misin?
NOT: Oha yeni mesajları görmeden bu mesajı yazmışım
Şimdi bir daha yorumlamam gerekecek. Geriden geliyorum biraz.
Sentugo.
Evet yeni transferleri görünce tüm eksikliklerin tamamlandığını düşünüyorum. Wesley'i satarken pişman oldun mu diye soracaktım ama sormamıştım, şimdi geri aldığını ve performansını görünce her şeyin para olmadığını düşünmeye başladım
Bu kadro efsane olmuş. Büyük ihtimal başarı gelecektir.
Sentugo.
Sneijder'i sattığımda pişman değildim. İyi para bırakmıştı ama şimdi geri aldığımız için çok memnunum.
Roberto'dan kötü haber geldi.
Lige bu sene geçen iki seneden çok daha iyi bir şekilde başladık.
Grupta beklediğim gibi bir tablo oluştu. Evimizde Liverpool'u yendiğimiz takdirde hiçbir şeyin önemi kalmayacak.
Zivkovic Fırtına Gibi!
Galatasaray'ın yeni transferi Zivkovic verilen şansı çok iyi kullanıyor. Rakibi Guidetti'den formayı kapan Zivkovic ligde ve ŞL'de attığı gollerle taraftarların sevgisini kazandı. Ligde gol krallığında birinci sırada bulunan Zivkovic attığı şık gollerle de ilgileri üstüne topluyor.
Zivkovic'le Nani çok benzemiyorlar mı?Sonuçlar süper.
Harbiden benziyorlarmış.
Ligde biraz bocaladık. Rotasyon ve sakatlıklar takımı etkiledi.
AL'de yolumuza devam etmek iyi oldu ama söylemek istediğim birkaç şey var. Münih deplasmanı ilk dakikalar top 30 metreden kalemizde. 1-1'i bulduk derken bu sefer 45 metreden. Hadi onu geçtim. Şu adamların her vurduğu mu gol olur. Liverpool maçı kaç pozisyon kaçırdığımızı hatırlamıyorum bile. Adamlar 30 metreden yine kaleyi buluyor. Yine de AL'yi kazanacağımıza emin olduğumdan burada devam etmemiz iyi oldu diyebilirim.
AL'yi kazanır kasamızı sağlamlaştırırız sıkıntı yok.
4 maçta 9 puan almışken son 2 maçını kaybetmen çok kötü. Maç motoru böyle makyajlar yapabiliyor.
Buna rağmen Avrupa Ligi'ni alabilmen garanti değil. Yine 30 metreden gol yiyebilirsin.
Yeni transferlere rağmen başarı bir önceki sezona göre daha kötü oldu.
Sentugo.
Başarılar hocam Alyi alırız gibi ama kesin gözle bakmak rehavete yol açabilir.
Devre arası transfer dönemini bu transferle kapattık. Rotasyonda Selçuk ile çok iyi katkı verecekler.
Galatasaray'da Hazırlıklar Sürüyor.
Sarı-Kırmızılılarda devre arası hazırlıkları sürüyor. Ukrayna'da kampta olan Galatasaray'da kaptan Selçuk, teknik direktör İbrahim Paketçi ve yardımcı antrenör Jaap Stam basın toplantısı düzenledi. Kaptan Selçuk: 'Devre arası hazırlıklarımız çok güzel geçiyor. Önemli takımlarla hazırlık maçları yapıyoruz. Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımız var. Onların maç kondisyonu kazanması takım için de çok önemli' dedi. Selçuk'a Nuri sorulunca 'Nuri milli takımdan da tanıdığım çok önemli bir oyuncu takımımıza büyük katkısı olacaktır. Forma rekabeti takıma her zaman güç katar' dedi.
Nuri güzel transfer hiç olmadı alternatif olur , genel olarak iyiyiz , Zivkovic sırtlıyor sanki![]()
ManU'yu atlatırsan finale kadar gidersin gibime geliyor
AL'yi bu sene gerçekten çok istiyorum ama ManU gerçekten zorlayacak bizi. Bakalım inşallah tur atlarız.
Nuri rotasyonda iyi iş yapar.Ayrıca,Nani'nin sakatlanması çok kötü olmuş.
Zivkoviz iyi sırtılıyor valla takımı Nani'ye de iyi bak lütfen![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: