saol kardeş bu arada msn yi aç
saol kardeş bu arada msn yi aç
açık zaten
mesajda anladığım kadarıyla galatasaray brezilyadan 18yaş altında oyuncu almıyor yazıoyo.ama arkadaşın da dediği gibi brezilya da 18 yaşı doldurmamış futbolcular transfer olmayabilirOriginally Posted by Pazzini_06
![]()
neyse 1 ay kalmış kerlon gs ye gelmedi boşuna bekledim![]()
![]()
![]()
kerlon benim oyunumda benficaya sezon basindayken yani daha 17 yasindayken transfer oldu... sanirim sadece belli ulkeler icin yasak var olabilir...
Evet olabilir..
arkadaşım pek konuyla ilgili olmayacak ama merak ettim öyle her futbolcunun fotoğrafını siz nerden buluyorsunuz söylerseniz sevinirim![]()
![]()
![]()
![]()
ewet onu demeyi unutmuşum mesala portekizde bu kural yok çünkü portekizdeki brezilyalılar yabancı statüsünde deill
"galatasarayın brezilyadan 18 yaş altı futbolculara imza attırmasına izin werilmiyor" yazıyo ama arkadaşların da anlattığı gibi portekiz dışındaki avrupa ülkelerinin hiçbirinde 18 yaş altı brezilyalı alınamıyo.
abd ve portkizde alıo adamları 18 yas altında
yeni mevkisi artık ortasaha oldu ayrıca ortasahadada iyi oynuyor ben zaten adam bolluğundan oynatıyorum
So what?
Saike
Tam olarak nerde oynatıyorsun kerlonu? hazırlık maçındamı attı o kadar golü yoksa lig maçlarındamı.. Birde Kerlon ınsan Insan![]()
HAzırlık maçı değil kardeş lig maçı kapı gibi...Originally Posted by SaMaNYoLu
Adam Rize maçında 4
İstanbulspor maçında 5 gol attı zaten gerisini sen hesapla...
Aynen öyle 2'si de accaip bi varlık...Originally Posted by Aslan41
samanyolu kerlon-deivid gibi adamlara insan diyenin alnını karışlarım ben.adamlar biyonik resmen ya.Attıkça atıyorlar taktıkça takıyorlar.
senin forvetlerin karşısında durabilecek defans yok sanırım....
l**uinta ve kerlon
adam süper bişey ya bendede 18 maçta 25 gol attı
Erzurumsporu 1. lige çıkarmak üzreyım Ben alıyım Kerlonu![]()
Kardeş Kerlon'u almak demek hile demek ben satacam kerlon'uOriginally Posted by SaMaNYoLu
![]()
![]()
Aynen
![]()
Originally Posted by KaÇaK_1907
bir kere aldıysan satmak da hile.getir 6.000.000 m £'a sonra sat 15 milyona olur mu yaf![]()
![]()
![]()
Sigames'ten Fm 2007'de Kerlon'u kaldırmalarını istiyorumOriginally Posted by Silent Island
![]()
![]()
yahu Erzurumsporunda hıleye ıhtıyacı var zaten Superlıge cıkmak uzreyım Lıderım Ikıncı lıgde.. Ama Seneye cıddı adamlar lazım yoksa tekrar düşerim![]()
Kerlon oyunda tartışılmaz manyak bi oyuncu yapmışlar. Bakalım 2007 dde böle olurmu kerlon.
Bence 2007'de de iyi yaparlar keşke böyle oyuncular hiç avrupaya gitmese 2005'te Robinho'yu alabiliyorduk şimdi imkansızlaştı...Originally Posted by miharbi
Evet ya kimler geldi kimler geçti.Tam yeni yetenekler çıkıyo yaşadık derken PAT!Gerçekte bi Avrupa klübü çıkıp kapıyo.Sonra uğraş durOriginally Posted by KaÇaK_1907
...
manyak adam
ne uğraşıcam bilader ya sobis bu sene Brezilya'da yılın oyuncusu ödülünü aldı.Ve daha gitmedi takımından.Dehşet topçu olacak fm 2007'de.
kerlon sa atar atar bünyesinde war onun golcülük![]()