Originally Posted by
sherryy
Şu yazdığın bölüm sana mantıklımı geliyor.Ne demek asgari ile askeri aynı.Bunların ne yazılışı birbirlerine benziyor ne de anlamları.Ama tabi sen kendini haklı çıkarmak için Türkçeyi ingilizceye rahatça çevirebiliyorsun.Burada yok ben böyle Türküm Türkiyenin her şeyini koruyoruz değerlerine saygı gösteriyoruz diyorsun.Ama daha TÜRKÇE yi kullanmayı blmiyorsun.Vatan severlik ne demektir.Yaşadığının vatanın her yerini bir kabul edip,vatan için değerli olan tüm değerleri sahip çıkmak onu korumaktır.Sen ben vatanseverim diye geçiniyorsun,daha vatanının dilini konuşmayı bilmiyorsun.Vatanseverlik öyle kuru kuru demekle olmaz,Git Türkçe yi öğren de öyle gel ben vatanseverim de.Askeri-Asgari ilk iki harfleri aynı son harfleri aynı aradaki kalanlar ker-gar gerçekten bunlar yazılış olarakda okunuş olarakda birbirine çok benziyor
ya bir kelime yanlış yazdım diye beni türkçe katili yaptın.bak beni bunları konuşmak zorunda sen bırakıyorsun.asıl siz kürtler türkçeyi katlediyorsunuz.ben senden mi öğrencem türklüğü milliyetçiliği.ewet ben yaşadığım vatanın her yerini kabul ediyorum.diyarbakırda TÜRK yurdudur Muşta BADMANda buraların hepsi TÜRK kontrolü altındadır.benim 2 hafta içinde doğu seyahatim olucak.orayı ve oradaki insanları insan gibi gören nadir insanlardanım.tabi kürt milliyetçileri dışında.bakın benim vatanım var bayrağım var ben bir türk milliyetçisiyim.ama kürdistan diye bir yer olmadığına göre kürt milliyetçiliği diye de bir şey olamaz.bu ülkede yaşayan türkler ancak türk milliyetçisi olabilir.aksi takdirde bunu gördüğüm heryerde yapmakta olduğum ve yapacağım şeylere devam ediceğim....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...