Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: Seni Seviyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

oda senin yapına bağlı eğer konuşkan biriysen bir iki espri patlatır bakarsın hafif tebessümler varsa devam ama ben hayır lafını duyduktan sonra yapama yıkılırım diyosan umarım fikrini değiştirebilirim fikrini değiştirmek için elimden geleni yapacağım deyip uzaklaş oradan biraz duygu sömürüsü yani

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    oda senin yapına bağlı eğer konuşkan biriysen bir iki espri patlatır bakarsın hafif tebessümler varsa devam ama ben hayır lafını duyduktan sonra yapama yıkılırım diyosan umarım fikrini değiştirebilirim fikrini değiştirmek için elimden geleni yapacağım deyip uzaklaş oradan biraz duygu sömürüsü yani
    çok saol emre abi süper bi insansın allahın izniyle yarın bu işi halletmeye çalışacağım hallettiğim gün sonuçlarını buraya yazarım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    çok saol emre abi süper bi insansın allahın izniyle yarın bu işi halletmeye çalışacağım hallettiğim gün sonuçlarını buraya yazarım
    Eyvallah kardeş.İsim neydi senin kusura bakma?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eyvallah kardeş.İsim neydi senin kusura bakma?
    Göktuğ......

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Bursa'ya maca gittik p.tesi sabah 8 de Afyon'da olurum dedim.. Şampiyon olamadık o sinirle kutlamaları töreni falan alelacele ektk hemen topukla Afyon'a. Pazar akşam saat 9 gibi Afyon'daydım anamı babamı görmeden direk bizim manitanın eve koştum sürpriz yapcaktım.. Sınıftan kızlardan biini ayarladım dedim dışarı cıkar onu.. İşte böyle böyle bizimki mesaj atmış senle başka zaman görüşrüz işim var başka yere gitcem diye. Kıllandım ben.. Evin karşısındaki bankta bekliyoum üzerimde eşofmanlar yanımda cantam daha eve gitmemişim.. Yarım saat sonra bi tane hödük dikildi apartmanın kapısına çok gecmeden de bizimkisi indi aşağıya.. Sarılıp öpüştüler kolkola uzaklaşıyorlardı.. Hayatımda henüz ogün olduğım kadar şok olamadım . Beynimden vurulmuşuma döndüm nan biz ne niyetle geldik kızın ettiğine bak.. Tepem attı dedim senin de yanındakinin de başlarım böyle işe ikigün salıvermeye gelmiyor.. Koştum yapıştım kolundan dedim ne oluyo lan bu kim.. Eminim o anda o benden daha çok şok olmamıştır.. Aziz!! Sen!! Narıyorsun burda Bursa'da değilmiydin sen ?? Bu cümlereleri kekeleye kekeleye zor çıkartı ağzından.. Neoldu çok şaşırdın falan dedim.. Yanındaki enik ordan karıştı hop mop noluyo gibisinden. Sen karışma nan pez.. dedim önce onu indirdim.. Sonra döndüm ötekisine. ne... yersey ye lan Allah'ından bul yazıklar olsun nankör köpek.. Senin için ben bıçak yedim ölümden döndüm geber git beter ol şerefsiz dedim aldım çantamı yürüdüm.. iki üç ay sindiremedim olayı ama harbiden seviyordum sindirilecek gibi değil.. Dediğim gibi okadar çok seviyordum ki onu koruyacam diye bıcak yedim ayagımdan...

Baya bi kendime gelemedim ama hayatımın düzeni gitmişti sigaralar iki pakete cıktı günde haftasonları sabah ezanlrıyla eve giriyordum sarhoş sarhoş.. Sonra sonra ablam acıdı yürü dedi gidiyoruz o kızı göstereceksin saçını başını yolucam lan hayatını mahvetti biinsan bu kadar mı şerefsiz olur.. Sonra onlar araya girmeden ben kendime ceki düzen verdim hala acısı var bazen görüyorum Afyon'da sokaklarda cafelerde falan.. Her gecen gün daha az yanıyor içim onu farkettim.. Allah kimsenin başına vermesin ihanet felaket koyuyo insana heleki benim yaşadıgım şekilse.. Hayırlısı neyse o olsun...
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

geçmiş olsun abi ne diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Göktuğ ne oldu senin iş???

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    Bursa'ya maca gittik p.tesi sabah 8 de Afyon'da olurum dedim.. Şampiyon olamadık o sinirle kutlamaları töreni falan alelacele ektk hemen topukla Afyon'a. Pazar akşam saat 9 gibi Afyon'daydım anamı babamı görmeden direk bizim manitanın eve koştum sürpriz yapcaktım.. Sınıftan kızlardan biini ayarladım dedim dışarı cıkar onu.. İşte böyle böyle bizimki mesaj atmış senle başka zaman görüşrüz işim var başka yere gitcem diye. Kıllandım ben.. Evin karşısındaki bankta bekliyoum üzerimde eşofmanlar yanımda cantam daha eve gitmemişim.. Yarım saat sonra bi tane hödük dikildi apartmanın kapısına çok gecmeden de bizimkisi indi aşağıya.. Sarılıp öpüştüler kolkola uzaklaşıyorlardı.. Hayatımda henüz ogün olduğım kadar şok olamadım . Beynimden vurulmuşuma döndüm nan biz ne niyetle geldik kızın ettiğine bak.. Tepem attı dedim senin de yanındakinin de başlarım böyle işe ikigün salıvermeye gelmiyor.. Koştum yapıştım kolundan dedim ne oluyo lan bu kim.. Eminim o anda o benden daha çok şok olmamıştır.. Aziz!! Sen!! Narıyorsun burda Bursa'da değilmiydin sen ?? Bu cümlereleri kekeleye kekeleye zor çıkartı ağzından.. Neoldu çok şaşırdın falan dedim.. Yanındaki enik ordan karıştı hop mop noluyo gibisinden. Sen karışma nan pez.. dedim önce onu indirdim.. Sonra döndüm ötekisine. ne... yersey ye lan Allah'ından bul yazıklar olsun nankör köpek.. Senin için ben bıçak yedim ölümden döndüm geber git beter ol şerefsiz dedim aldım çantamı yürüdüm.. iki üç ay sindiremedim olayı ama harbiden seviyordum sindirilecek gibi değil.. Dediğim gibi okadar çok seviyordum ki onu koruyacam diye bıcak yedim ayagımdan...

Baya bi kendime gelemedim ama hayatımın düzeni gitmişti sigaralar iki pakete cıktı günde haftasonları sabah ezanlrıyla eve giriyordum sarhoş sarhoş.. Sonra sonra ablam acıdı yürü dedi gidiyoruz o kızı göstereceksin saçını başını yolucam lan hayatını mahvetti biinsan bu kadar mı şerefsiz olur.. Sonra onlar araya girmeden ben kendime ceki düzen verdim hala acısı var bazen görüyorum Afyon'da sokaklarda cafelerde falan.. Her gecen gün daha az yanıyor içim onu farkettim.. Allah kimsenin başına vermesin ihanet felaket koyuyo insana heleki benim yaşadıgım şekilse.. Hayırlısı neyse o olsun...

arkadaşım varya okurken içim acıdı aldatılmak çok koyar insana ben yaşamdım ama koyuyodur heralde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ArkadaŞlar Yaniyom Valla Ya!!!!!!! Kizdan Acaİp HoŞlniyom Hatta Delİler Gİbİ AŞiĞim Ama Kizin Bende GÖnlÜ Varmi Bİlmİyorum.. Nasil ÖĞrenebİlİrİm Bende GÖnlÜ Olup OlmadiĞini Bİr Yardim Edİn.....
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    arkadaşım varya okurken içim acıdı aldatılmak çok koyar insana ben yaşamdım ama koyuyodur heralde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ArkadaŞlar Yaniyom Valla Ya!!!!!!! Kizdan Acaİp HoŞlniyom Hatta Delİler Gİbİ AŞiĞim Ama Kizin Bende GÖnlÜ Varmi Bİlmİyorum.. Nasil ÖĞrenebİlİrİm Bende GÖnlÜ Olup OlmadiĞini Bİr Yardim Edİn.....
    ben sen olsam beklerim. Simdi ona ne hissetigini soylersen, bide negativ bi cvp alirsan, cok buyuk bi hayal kirikligina ugrarsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aşktan yeni kurtuldum ve uzun bi süre aşık olmayada niyetim yokk..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    ben sen olsam beklerim. Simdi ona ne hissetigini soylersen, bide negativ bi cvp alirsan, cok buyuk bi hayal kirikligina ugrarsin.
    zaten öyle yapıyom arkadaşım bekliyom kız çok hoş bakıyo zaten bişeyde söyliyemiyom
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar benim kız bana baktı bugün offf ne güzel bakıştı o öyle
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

taylan sen delisin valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post

Yüzüne tükürmeyi unutmuşsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Onu çok seviyorum ama hergün aramızda bir tartışma geçiyor. Bir yandan arkadaşlarım, bir yandan da o beni ihmal ediyorsun diyorlar. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu arada kendimi de artık unutmuş durumdayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Al bir tane daha mevsimi midir nedir herkeste aynı sorunlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Al bir tane daha mevsimi midir nedir herkeste aynı sorunlar?
    Malesef 888888

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Epeyce kalabalıklaşıyoruz vallaha.

Yok sevgili falan! Bitirdim ben 1-1 bucuk ay önce.Kafami dinlemem lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yok sevgili falan! Bitirdim ben 1-1 bucuk ay önce.Kafami dinlemem lazim.
    En iisini yapmışsın.. Bekarlık Sulanlıktır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bende varım o kalabalık grubun içinde maalesef .. Karşılıksız aşk kurbanı bir beden ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen benimkide karşılıksız aşk ve enkötüsü sevdiğim kız beni değil en yakın arkadaşım yani dostumu seviyo ama arkadaş beni satmadı bi kıza sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Seninki daha da kötüymüş yav ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ahhhh ahhhhh....
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben böyle işin. nedir bu ya bizim çektiğimiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

5 aydır çekiyorum .. Tam da Öss dönemi, hemde dershaneden ... Haftanın en az 4-5 günü görüyorum .. Harbiden ah yani ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba ona söylesem tepkisi ne olur
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    5 aydır çekiyorum .. Tam da Öss dönemi, hemde dershaneden ... Haftanın en az 4-5 günü görüyorum .. Harbiden ah yani ..
    tanidigin birimi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı sınıftayız yav, iyi de bir arkadaşım .. Söyledim zaten ama olmadı işte ..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynı sınıftayız yav, iyi de bir arkadaşım .. Söyledim zaten ama olmadı işte ..
    hic gormedigin biri olsa bi ihtimal unuturdun belki

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri