Bursa'ya maca gittik p.tesi sabah 8 de Afyon'da olurum dedim.. Şampiyon olamadık o sinirle kutlamaları töreni falan alelacele ektk hemen topukla Afyon'a. Pazar akşam saat 9 gibi Afyon'daydım anamı babamı görmeden direk bizim manitanın eve koştum sürpriz yapcaktım.. Sınıftan kızlardan biini ayarladım dedim dışarı cıkar onu.. İşte böyle böyle bizimki mesaj atmış senle başka zaman görüşrüz işim var başka yere gitcem diye. Kıllandım ben.. Evin karşısındaki bankta bekliyoum üzerimde eşofmanlar yanımda cantam daha eve gitmemişim.. Yarım saat sonra bi tane hödük dikildi apartmanın kapısına çok gecmeden de bizimkisi indi aşağıya.. Sarılıp öpüştüler kolkola uzaklaşıyorlardı.. Hayatımda henüz ogün olduğım kadar şok olamadım . Beynimden vurulmuşuma döndüm nan biz ne niyetle geldik kızın ettiğine bak.. Tepem attı dedim senin de yanındakinin de başlarım böyle işe ikigün salıvermeye gelmiyor.. Koştum yapıştım kolundan dedim ne oluyo lan bu kim.. Eminim o anda o benden daha çok şok olmamıştır.. Aziz!! Sen!! Narıyorsun burda Bursa'da değilmiydin sen ?? Bu cümlereleri kekeleye kekeleye zor çıkartı ağzından.. Neoldu çok şaşırdın falan dedim.. Yanındaki enik ordan karıştı hop mop noluyo gibisinden. Sen karışma nan pez.. dedim önce onu indirdim.. Sonra döndüm ötekisine. ne... yersey ye lan Allah'ından bul yazıklar olsun nankör köpek.. Senin için ben bıçak yedim ölümden döndüm geber git beter ol şerefsiz dedim aldım çantamı yürüdüm.. iki üç ay sindiremedim olayı ama harbiden seviyordum sindirilecek gibi değil.. Dediğim gibi okadar çok seviyordum ki onu koruyacam diye bıcak yedim ayagımdan...
Baya bi kendime gelemedim ama hayatımın düzeni gitmişti sigaralar iki pakete cıktı günde haftasonları sabah ezanlrıyla eve giriyordum sarhoş sarhoş.. Sonra sonra ablam acıdı yürü dedi gidiyoruz o kızı göstereceksin saçını başını yolucam lan hayatını mahvetti biinsan bu kadar mı şerefsiz olur.. Sonra onlar araya girmeden ben kendime ceki düzen verdim hala acısı var bazen görüyorum Afyon'da sokaklarda cafelerde falan.. Her gecen gün daha az yanıyor içim onu farkettim.. Allah kimsenin başına vermesin ihanet felaket koyuyo insana heleki benim yaşadıgım şekilse.. Hayırlısı neyse o olsun...
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...