Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: "Yıldız yaratmak mi?" Yoksa "Yıldız Getirmek mi?"

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

getirmek daha havala
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

en güseli TURK gencleri yetistrmk ben 3yilimda dagtym ortaligi MILLI TAKIMLA bakin bi sunalra ...
    1-polatkeser(GK) 2-ugurucar(DR) 3-ergünteber(DL) 4-Ilhandemirci(DC)5-canarat(DC) 6-arda(MR) 7caner(ML) 8-olcan(MC) 9-nuri(DMC) 10-halukTURKERI(FRL) 11-özgürcan(ST) +++ cafercan - m.sedef - aydinkarabulut-korayicten-ferhat-oguzsabankay-serdartasci ....... deneyin arkadaslr görün ne paralarla gelceklerAVRUPALI LAVUKLAR ... gfb

bence ikisi de önemli ama yaratmak daha ağır basıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre ikiside birbirine bağlı 1-2 yıldız oyuncu getirip geçlerle harmanlayıp takımı ön plana çıkarmak önemlidir,sonuçta bu bi ticaret değil önemli olan takımı başarılı yapmak,yani kişisel fikrim bu yönde.

the_besiktasli Misafir

Default ....

yıldız yaratmak tabiki ... Boboooooooooooooo boboooooooooooooooo boboooooo bobooooooooooooooooooooooo

oynadıgımız takıma, takımın konumuna, ve yonetim isteklerine gore değişir bence bu arkdaslar...yani mesela Daum fenerbahcedeyken gencleri oynatmıyor diye eleştiriliyordu fakat orası Fenerbahce yani yıldız yaratacak zamanı olmayan bi klup Galatasaray, Besiktas gibi..( ARDA DEMEYİN O ADAMDA ÖZEL Bİ YETENEK WAR )ama daha kucuk butçeli ve daha kucek hedefli takımlarda tabii ki yıldız yaratmaya çalısmak en mantıklısı..

İkiside lazımm!!!
    Ama getrsen daha bir şöhretli oluyorsun
    cEVAP:Yaratmak

Quote Originally Posted by Rustu_Mania View Post
    oynadıgımız takıma, takımın konumuna, ve yonetim isteklerine gore değişir bence bu arkdaslar...yani mesela Daum fenerbahcedeyken gencleri oynatmıyor diye eleştiriliyordu fakat orası Fenerbahce yani yıldız yaratacak zamanı olmayan bi klup Galatasaray, Besiktas gibi..( ARDA DEMEYİN O ADAMDA ÖZEL Bİ YETENEK WAR )ama daha kucuk butçeli ve daha kucek hedefli takımlarda tabii ki yıldız yaratmaya çalısmak en mantıklısı..
    Sen Galatasaray2a küçük hedefli mi diyorsun!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

getirmek için vizyon sahibi olmak lazım!!!
    ikiside zor ama
    bence yaratmak daha güzel çünkü adamın profiliinde senin adın oluyo onun havası bi başka olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

İkisi de önemli ama getirerek daha başarılı olunuyo sanki.

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Sen Galatasaray2a küçük hedefli mi diyorsun!!!
    arkadasım sanırım orda (..) ile ayırdıgım yere dikkat etmedin, n'yse problem değil

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

fm scoutla oyuncu yetiştirebilirsiniz.bu programı pcnize yüklüyorsunuz.kurdugunuz oyunlardaki oyuncuların listeleri çıkıyor.ve ayırıyor potansiyele göre,kabiliyete göre.siz hep potansiyeli en yüksekleri almaya bakın kabiliyeti kendi kendine yükseliyor...

13. Default

yıldızı yaratmak için öncelikle yıldız almak gerekir

YAratmak, yaptıklarını görmek çok hoş oluyor. Yıldız da Avrupa kupalarında coşturunca güzel oluyor.

Arkadaşlar Oyunda Ne Kadar Uzun Yıllar Oynar Ve Şampiyonluklar Kazanırsanız Altyapınızdan O Kadar Kaliteli Futbolcular Yetişiyor.2016dayım Ve AMC Bi Futbolcum Var 19 Yaşında Çok Kaliteli 4.5 mlyn oldu

Yildiz Yaratmak

yaratmak...

Quote Originally Posted by as_kral View Post
    Arkadaşlar Oyunda Ne Kadar Uzun Yıllar Oynar Ve Şampiyonluklar Kazanırsanız Altyapınızdan O Kadar Kaliteli Futbolcular Yetişiyor.2016dayım Ve AMC Bi Futbolcum Var 19 Yaşında Çok Kaliteli 4.5 mlyn oldu
    evet bu doğru..

bence yıldız yetiştirmek daha iyidir...

20. Default

arkadaşlar biliyorum konuyla alaksı yok ama konu acıyorum kimse cvp yazmıyo bari burda cvp verin yardım edin size şimdiden teşekkür ediyorum ve sorunumu söylüyorum bende yıldız yaratmak istiyorum ve vieri antraman programını kullanıyorum ama bütün gücleri düşüyo oyuncularımın artık genclerden vaz gectim as takımımdaki oyuncuların gücleri düşmesin bariya durumum baya bi kötü bana hangi antreman programını önerirsiniz arkadaşlar lütfen yardım edin yine teşekkür ederim

yıldız getirmek en güzeli bu devirde para harcarsan kazanıyosun yaratmak için baya uğraşmak gerek yıldızı alınca onun forma satışları parasını karşılıyoo hemen hemenn

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence de yıldız yaratıp onu avrupaya satmak ve o adamı geliştirmek çok daha zevkli

ben yıldız getirmeyi daha cok isterim yıldız yaratmak zaman istiyo.benim takımım deneme tahtası diil.Ama sırp zigic var onu aldım manyak bişi.zigicte zaten yıldız sayılır milli takımda falan oynuyo.ayrıca fenerde kezmanla birlikte fena oynuyolar

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

imkanım varsa yıldız getiririm keyifle izlerim imkanım yoksa yeterli finans ım yoksa o zaman mecburen kendi yıldızlarını kendin cıkartacaksın

25. Default

Yıldız yaratmak

yaratmak tabıkı ve yarattım 2 tane sao poulo dan gomez ve fabıo gomez 2side 18 yasında ve muthısler gomezı 2.5 trilyona aldım real madrıd 60 trilyon verıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

yaratıp satmak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yıldız yetiştirmek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

yıldız getirmek...