Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 72 arası toplam 72 sonuç

Konu: Almanya ve Hollanda milli takım sorunu!

Hybrid View

Evet doru silincede işe yarıyor.Ama her ihtimale karşı sildiğiniz dosyalırın yedeğini alın.

Arkadaşlar Almanya ve Hollanda'dan başka oyuncuları açılmayan bi sürü ülke var.Aynı kodları o ülkeler için de kullanırsak sorun giderilebilir mi?

sag ol Eray Dengiz cok tesekurler saten isimlerimiz uyuşuyo Eray-Eray anlaştık biz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Stamina View Post
    bunun icin tsk ederim bir ricam olucak ben salihliliyim ve fm de yeni salihlispor mevcut fakat almanya ve hollanda gibi oynanamiyor onu editorden yada baska bir sekilde 2.lige atip oyna imkanimiz var mi acaba yardimci olursaniz sevinirim
    evet Stamina öle yaparsan olur sanırım.data editöre gir clubs bölümden ligini seç kaydet we yeni oyuna gir.sanırım sorunun çözülcektir

sağol kardeş süper oldu eskiden o neydi öyle koca almanya milli takımında sıfır adam

bana da ne yaparsan yap olmaz diolardı bi deneyip görmek lazım.. ama farkettiyseniz adamların sadece isimleri değişik özellikler yine aynı esas milli oyuncularla..

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

helal size bea..saolun bende hollandayı merak ediyodm..

Bu sorunun hallolması çok iyi oldu.Almanya ile oynadığımda oyuncularının ismini şaşırıyordum

arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sorunu çözmeyi başardım...

FM 2007''de Almanya ve Hollanda milli takım oyuncuları görünmüyor ya da gerçek oyuncu adları yok Bu, sanırım oyunu yapan Sigames firması ile bu ülke milli takımlarının federasyonlarının isim hakkı konusunda anlaşamamalarından ileri geliyor.

Bu sorunu şu şekilde basitçe halledebilirsiniz: "C:/PROGRAM FILES/SPORTS INTERACTIVE/FOOTBALL MANAGER 2007/DATA/DB/INC"; burada "fake.inc" isimli bir dosya göreceksiniz. Bu dosyayı silmeniz gerekiyor, ama silmeden bir yerde kopyasını saklarsanız iyi olur bence. Bu dosyayı sildikten sonra başlatacağınız yeni oyunda Hollanda ve Almanya milli takımlarının gerçek oyuncuları görünüyor olacak ama yeni bir oyun başlatmalısınız..unutmayın

bende kayiti oyunda da oldu ama yeni oyun aciyorum transfer donemi bitiyor ve oyun hata veriyor oyunu oynayamiyorum yardimlarini bekliyorum

hata ise su:

Ciddi bir problem ile karşılaşıldı ve uygulama kapatılacak.Hatalı dosyaya şurada rastlanıldı:
    PC-A32DC8A84504/C:/Program Files/Sport Interactive/Football Manager 2007

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

Yaw beyler saveli oyunda düzeliomu bu problem bi cvp verin lutfen ????????

Quote Originally Posted by candeger View Post
    saveli oyunlarda düzelmez

Quote Originally Posted by candeger View Post
    bende düzeldi.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri