yazı kendilerini harab ediceklergidin kahvede seyredin.hatta radyodan dinleyinki golleri canlı canlı görmeyin.Balili hat-trick yapacak
![]()
yazı kendilerini harab ediceklergidin kahvede seyredin.hatta radyodan dinleyinki golleri canlı canlı görmeyin.Balili hat-trick yapacak
![]()
Taşkın abi çok fanatiksin![]()
yok üzülüyorum ben televizyondan görücemde onlar staddan görünce çok üzülücem onlar için2000 UEFA Şampiyonu ne hallere düştü
![]()
Adama bak ya.. Sanki kendisi gelmiyo![]()
Biletler alındı bile.. 7 kişiyiz.
ya bi dakka ben sana gelcem dedim dimigelemiycem eray .
siz gideceksiniz gs yıne berabere kalıcakk![]()
YÖNETIM ISTIFA!! diye bagiracakmisiniz eray.insallah bütün stad inler YÖNETIM ISTIFA!! sesleriyle
Taşkın seni gördüğüm yerde ağzını burnunu kıracam..
mcx eraycııımmekanımı biliyorsun
ya cihan evde Lig tv var o bakımdan![]()
sanki stada gelenlerin hiç birinde lig tv yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sanki bizde yok adama bak ya..
bizimde evimizde lig tivimiz var ama biz sennin gibi gelmemezlik yapmıyoruz..
gelmezsseenn gelme![]()
alırım ayağımın altına düzgün konuş![]()
sakin pikachularım benim(çok özenitiym ha bide patavatsız bide nobran
)
iyide canım istemiyor cihan. Ben çok beraberlik gördüm bu kadar yeter
son maçta galip gelmedik mi?
bırak bu işleri ya..biz oraya yönetim istifa, özhan, saz arkadaşlarını topla diye bağırmaya gidiyoruz
![]()
Eray Abi çok güzel konuşuyorsun ya....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
biletler alinmistir yucel sanda3 bielt aldim
tamam evdek'lerlede konustum. git dediler. sonuc ? geliyorum. kesin ve son kararim
samiyen tribünlerinin kalbi, taraftarların örnek aldığı tek grup Turksportallı Aslanlar'ın bu maçta nasıl bir tavır alacağını merakla bekliyorum![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bi karisiklik yuzunden elimzde su an 2 bilet fazla var herkleze duyurulur
barışıldıben bi el koydum olaylar çözüldü
![]()
maca felan geldigim yok
olm valla dövcem bu adamı ben
Taşkın bak herkes bize bakıyor, rezil oluyoruz..
Bu ilişki nereye gidiyor?Ne ayak?
![]()