Kardeş saol bunların hepsini sen yazdıysan ayrıca teşekkür ederim.
Kardeş saol bunların hepsini sen yazdıysan ayrıca teşekkür ederim.
Sen de sağol. Evet ben yazdım.
karışık ama güzel sağolasın
1-2 kere yapıldımı kolaylaşıyor.Bende Emrah abiden öğrendim golleri video yapmayı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Camtasia kısmını kullanacağım.Anlatım için çok teşekkürler![]()
bence bundan daha açık anlatılanamazdı. ellerine sağlık
Okumadım ama gerçekten emek vermişssin saolasın
bunu arıyordum ve tamamın okumadan çözdüm
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Emrah sağolasın ama şöyle bir baktım da en iyisi bu işe hiç girmemek kafamı fazla karıştırmaya gerek yok
Güzel paylaşım sağolasın.
Harika bende bunu ariyordum![]()
Tesekkurler guzel paylasim..
Bende şimdi Camtasiayı indiriyorum çok teşekkürler Emrah abi
Araştırmacı kullanıcı Nerzhull'u tebrik ederiz![]()
sagol kardes
İlk FM 2007 gol videomu Emrah Abi'nin yaklaşık 9 ay önce açtığı bu konu sayesinde yapmayı başardım. Teşekkürler Emrah Abi, Teşekkürler Camtasia![]()
çok saol arkdaşım güzel anlatmışın işime yaradı
Emrah abi bende kullanıcam yakında anlattıklarını.
Ben bu konunun tarihin derinliklerine karıştığını düşünüyordum.![]()
Valla sistemim yeterli olsa hergün bu kliplerden yaparım. PES6 çok kasmadığı için ona klip yapıyorum ama sizler FM'ye yapabilirsiniz. Hatta bir lig kupasının tüm maçlarını yapabilirdim. Tabi kendi takımımın..
ellerine sağlık ama biraz uğraştırıcı ama o kadar uğraştıktan sonra çıkan müthiş eserlede grur duymamak mümkün değil
Süper olmuş tebrikler.
Arkadaşım bunu anlatmak yapmaktan çok çok daha zordur eminim.. Bu yüzden uğraşın ve emeğin için helal olsun diyorum. Arada youtubeda görüyordum böyle videolar ben de yapmak istiyordum. Karışık gibi duruyor ama adım adım anlattıklarını uyguladığımda eminim olacaktırÇok teşekkür ediyorum şimdiden...
Ek:
İşe programları indirmekle başlayacaktımki kotamın dolu olduğu aklıma geldi. Artık bir hafta bekleyecem. Yalnız bir şey rica etmek istiyorum. Resimli anlatımlarda kullandığınız proramların versiyonlarını yazabilir misiniz? Çünkü bazen o programların güncel versiyonu çıkmış olabiliyor ve ss'ler ile uyuşmayabiliyor. Gerçi yine anlatım sayesinde yapılabilir ama versiyonu bilip ona göre indirirsek daha iyi olur diye düşündüm...
Tekrar teşekkürler...
Ellerine sağlık güzel bir rehber olmus
Camtasia 1.1.1 versiyon, X Vidyo Converter farketmez, Memories 3.5.7 idi sanırım.
emrah ellerin dert görmesin bizimle bu bilgiyi paylaştığın için...
ama şahsen çok zahmetli bir iş...benim şöyle bir önerim var...
artık cep telefonları video kaydediyor...video yapmak istediğimiz golleri video ya çekeriz sonra data kablosu ile bilgisayara aktarır youtube a upload ederiz...en kolay çözümü bana kalırsa bu...
amma yararlı
maçı kaydetmeyi akıllarına getirmişlerde daha önemli olan gol kaydetme neden yok ki oyunda çok saçma olmuş.Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler)