ewet böle oyuncular olabiliyo ama araştırmak lazım ama bişi hatırlatıyım ronaldinho dan ii değğilllll bence.....
ewet böle oyuncular olabiliyo ama araştırmak lazım ama bişi hatırlatıyım ronaldinho dan ii değğilllll bence.....
ilk defa 14 yaşında fmde oyuncu gördüm
Arkadaslar konu ile alakasi yok ama bir sorum olucak Fm deki oyuncularinizin özelliklerini filan fotograf gibi nasil cekmeyi basariyorsunuz ben bir türlü yapamiyorum
çekmek istediğin yere gel sonna klavyendeki print screen tuşuna bas. oyundan çık painte yapıştır sonna da upload fln et.Originally Posted by Kara_Kartal1903
valla ben bjk oynuyorum bende alt yapıdan 6-7 oyuncuyla sözleşme imzaladım.özellikleri neredeyse böyle.olabiliyor böle durumlar...
yaww olmaz böle şeyy basbaya programla oynamışlar birazz
arkadaslar benım fıkrım.. yıl 2009 14 yasında ben kayıtlı oyuna edıt yapılamıyor dıye bılıyorum ama.. bence bu cocuk REGEN sadce benım fıkrım![]()
oynama değil kardeş,regen bencede.sanmıyorum yapılabilsin.
werder bremendeki mohunmed zidanı denemelisin belki ben ismini yanlıs yazmıs olabilirim sen zidan yaz bulursun kardes
abi gökhan bilişik ılgiz martheskin ve tabiki biraz yaslı ama pablo aimar
bence olurda bu kadar olmaz kesin bi oynama var 14 yasında böle olamaz biraz abartılı kusura bakmayın
böyle de hani bi de 18 yaş altı oyuncuları ülke dışına çıkaramıyosun o da var be kardeş
yaaa arkiler 1994 lü oyuncu nası 14 yaşında oluo
oyuncu süper bence editmi değilmi bilmeiyor, ama oyuna zevk veriri bence
kesinlikle oynanmistir arkadaslar
kardeş ii bulmuşsun da bazen brazilyada 18 den aşağı oyuncu alamıyon ondan elini biazçabuk tut
yuh bole regen gorulmedi
arkadaşlar regen megen önemli olan oyuncu olması değilmi işime yaradıktan sonra hiç önmeli değil regen olması
yaw bu veya bunun gibi oyuncunun özellikleriyle nası oynanıyo ? bilen warsa sölesin, bende istediğim oyuncunun özelliklerini değiştiriyim(imkan warsa)
Regen ßea ne editi Saçmalamayın ßasßaya REGEN
bencede edit
14 yaşında o kadar ii olması imkansız bence
2010 yılındaım ve helio die bi oyuncu yoq adam sallıo ..
Helio edit olabilir ...
Zaten arkadaşımız "alıntıdır" demiş. Üstelik, "regen" oyuncular her oyunda çıkmazlar. Belki tesadüf eseri birkaç kişinin oyununda çıkabilirler ama özellikler, mevkiiler, ortaya çıktığı tarih değişebilir. Bu yüzden de Helio'nun sende çıkmaması çok normalOriginally Posted by ultrAslan150
.