Hem Cihan kesin bir sitede falan görüp öylesine yazmıştır işte. Çünkü kaç yıldır bu sitede ve hiçbir kötülüğünü görmedim.
Evet
Hayır
Hem Cihan kesin bir sitede falan görüp öylesine yazmıştır işte. Çünkü kaç yıldır bu sitede ve hiçbir kötülüğünü görmedim.
JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm![]()
Düşüncen yanlış demedim olay farklı!Alakalı,ama farklı!
Bunun bukadar tartışılıyor olması bile bir hata bence yaptığı büyük bir terbiyasizliktir ve aslında kural açıktır....
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Bunun savunmasınıda açık açık yazmamış kısaltma kullanmış diyede geçiremezsiniz....
Batuhan hala neden burda ?
Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.
Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak
Ya beyler aranızda küfür etmeyen mi var? atılsın cihan tamam banlansın gitsin..
Cihan sadece bunu teşhir etmiş.. iyi mi yapmış? hayır, çok büyük terbiyesizlik.. ama küfretmeyen bi var kardeşim yotube yaz tezahürat diye en az birini maçta söylüyosundur.
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Madem bu kural var forumun kuralı bu Banlanması lazım zaten..
Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.
Alakali ama farkli![]()
Çok gereksiz uzuyor bence herşey bu kadar ortadayken neden hala bekleniyor...Siteden atılması gerekli arkadaşın ve atılmalıda...
Sakin arkadaşlar.
Kim yazdıysa çıksın kendisi yazsın ayıp oluyo ama.
bütün herkez bu konuda valla ben evet dedim ama konu fazla bilmiyordum özür dilediği için evet annelere küfür edilmesi affedilemez ama yinede özür diledi şahsen ben üstüme alınmadım...
İkisi arasında dağlar kadar fark var..
Birinde okadar adamın annesine bu affedilemez..
Ama diğeri özür dilerse affedilebilir.. Kurallar herşeyin üstündedir. Affedilebilir kurallarımızda mevcuttur. Daha önce banlanan ve geri alınanlar da aramızda bulunmaktadır..
Ancak Mustafa Budak'ın açıklaması tam zıt yönde....
İlgili üye gerekli sert uyarılar yapılarak foruma tekrar alınmıştır. Üyeyi geri alanda benim. Kurallarımız açıktır açıkça site içerisinde kimseye küfür edemezsiniz. Ama küfürü dolaylı yollar ile etmekte hatadır. Küfür olarak algıladığınız kısaltmanın başka forumlarda veya kulüp üyeleri arasında sıkça kullanıldığı ve bu üyenin bu kısaltmayı forumumuzda kullandığını tespit ettiğimizden sonra gerekli uyarıları kendisine yaptık. Ulu orta kimse kimseye forumlarımızda küfür edemez bu üyeler sitemizden uzaklaştırılır. Ama dolaylı yollar ile diğer üyeleri rahatsız eden kişileride uyarırız ve devamı halinde sitemiz ile olan ilişkisini hemen keseriz.
O yüzden bu olayı fazla büyütmemenizi öneririm.
Bence daglar kadar fark yok.Ciksin biri bana desin sen Galatasaraylisin,kanin pis ozaman neler olur neler.O kim ki kani pis diyor?Kaldiki bu kani pis mevzusundan 2 kisi b-a-n-l-a-n-d-i!
Ozaman bu kisi hakkindada yeni anket acalim.Sadece Galatasaraylilar oylasin,affedilebilir mi diye.%95 affedilmez gelmesse ben adam degilim!