Anket Sonuçlarını Görüntüle: NedvedMania adlı üyenin imzasına yazdığı NKFVAS için özrünü kabul ediyor musunuz?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Evet

8 26.67%
  • Hayır

22 73.33%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 125 sonuç

Konu: Özür dilerim

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hem Cihan kesin bir sitede falan görüp öylesine yazmıştır işte. Çünkü kaç yıldır bu sitede ve hiçbir kötülüğünü görmedim.

JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm
    Abi komiksin yaa
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Düşüncen yanlış demedim olay farklı!Alakalı,ama farklı!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunun bukadar tartışılıyor olması bile bir hata bence yaptığı büyük bir terbiyasizliktir ve aslında kural açıktır....

Argo, küfür ve Hakaret
    - Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.

Bunun savunmasınıda açık açık yazmamış kısaltma kullanmış diyede geçiremezsiniz....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Batuhan hala neden burda ?

Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.

Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Batuhan hala neden burda ?

Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.

Bu yöneticilerden birinin sana yazdigi cevap mi?

Öyleyse ben bisey anlamadim,kusura bakmayin.Biri tam net olarak aciklasa

Sonucta 20-25 milyon kisiye kaniniz pis deniliyor ki bu forumda 2 kisiye kani pis denildigi icin forumdan mod ve üye banlanmisti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu yöneticilerden birinin sana yazdigi cevap mi?

Öyleyse ben bisey anlamadim,kusura bakmayin.Biri tam net olarak aciklasa

Sonucta 20-25 milyon kisiye kaniniz pis deniliyor ki bu forumda 2 kisiye kani pis denildigi icin forumdan mod ve üye banlanmisti
    Evet birisi cevap yazmış ama kim ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak

Ha kanınız pis ha anaya,bacıya küfür etmek.Ben yine Gs'liyim ama bu konuda takım ayrımı yapmıyorum.Sen her kimsen sana kanın pis ve annene küfür etse o kişiyi burda ister misin istemez misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya beyler aranızda küfür etmeyen mi var? atılsın cihan tamam banlansın gitsin..
    Cihan sadece bunu teşhir etmiş.. iyi mi yapmış? hayır, çok büyük terbiyesizlik.. ama küfretmeyen bi var kardeşim yotube yaz tezahürat diye en az birini maçta söylüyosundur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Cihan sadece bunu teşhir etmiş.. iyi mi yapmış? hayır, çok büyük terbiyesizlik.. ama küfretmeyen bi var kardeşim yotube yaz tezahürat diye en az birini maçta söylüyosundur.
    Küfür etmeyen varmı?yoktur!Ama yüzüne baktığın insanın anasına eder misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Küfür etmeyen varmı?yoktur!Ama yüzüne baktığın insanın anasına eder misin?
    evet, ettiğin olmadı mı hiç ama hiç.. Atılsın cihan iyi fazla uzattınız ama diyorum ya mesela belki de bende koyacaktım o işareti anlamını bilmiyorum mesela neyse alakasız oldu ama atın o zaman. Ya fazla yüklenmeyin, yada direk atın arkadaşlar uzamsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    nerenden anlıyorsun sen ?
    Germe ortamı.
    evet, ettiğin olmadı mı hiç ama hiç.. Atılsın cihan iyi fazla uzattınız ama diyorum ya mesela belki de bende koyacaktım o işareti anlamını bilmiyorum mesela neyse alakasız oldu ama atın o zaman. Ya fazla yüklenmeyin, yada direk atın arkadaşlar uzamsın
    Yüzyüze baktığım insanın kendisine ettim!Ama annesine asla,atılmak değilki sadece yaptığını düşünsün yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar benim dediğim bu yaşta bir arkadaşımıza bu kadar yüklenmememiz gerektiği...
    Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    atılmak değilki sadece yaptığını düşünsün yeter.
    Düşünmüş anlamış suçunu ve özür dilemiş
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burası forum.Stadyum değil..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Argo, küfür ve Hakaret
    - Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.

Madem bu kural var forumun kuralı bu Banlanması lazım zaten..

Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.

Alakali ama farkli

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.

Alakali ama farkli
    Ben ondan daha küçüğüm.Ama ben neden ana,bacı küfür etmiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alakali ama farkli
    Bak EmperoR ;

Madem bu yaşta bir çocuk bunu yapıyorsa bununda bilincindedir heralde bilmese yapmaz bunu kusura bakma '' Her koyun kendi bacağından asılır ''..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Madem bu yaşta bir çocuk bunu yapıyorsa bununda bilincindedir heralde bilmese yapmaz bunu kusura bakma '' Her koyun kendi bacağından asılır ''..
    Asıl bilincinde değildir. Eğer bilincinde olsa böyle bir şey yapar mı sence?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bilincinde değil diye gitsin hırsızlık yapsın misal yada başka bir suç,sonra özür dilesin.Aklım yerinde değil desin olur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Sana gülüyorum yaa hala suçlu bir arkadaşımız var boş yere onu korumakla hükümleniyorsun..

Artık Anketteki oylamalar belli ediyor kendini..

Gereğinin yapılması için beklemedeyiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok gereksiz uzuyor bence herşey bu kadar ortadayken neden hala bekleniyor...Siteden atılması gerekli arkadaşın ve atılmalıda...

Sakin arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim yazdıysa çıksın kendisi yazsın ayıp oluyo ama.

Nesil
    2006
    Yer
    -

bütün herkez bu konuda valla ben evet dedim ama konu fazla bilmiyordum özür dilediği için evet annelere küfür edilmesi affedilemez ama yinede özür diledi şahsen ben üstüme alınmadım...

Sheriff Misafir

İkisi arasında dağlar kadar fark var..
    Birinde okadar adamın annesine bu affedilemez..
    Ama diğeri özür dilerse affedilebilir.. Kurallar herşeyin üstündedir. Affedilebilir kurallarımızda mevcuttur. Daha önce banlanan ve geri alınanlar da aramızda bulunmaktadır..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ama diğeri özür dilerse affedilebilir.. Kurallar herşeyin üstündedir. Affedilebilir kurallarımızda mevcuttur. Daha önce banlanan ve geri alınanlar da aramızda bulunmaktadır..

Kanın pis..! Bu affedilir mi Burak abi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ancak Mustafa Budak'ın açıklaması tam zıt yönde....

İlgili üye gerekli sert uyarılar yapılarak foruma tekrar alınmıştır. Üyeyi geri alanda benim. Kurallarımız açıktır açıkça site içerisinde kimseye küfür edemezsiniz. Ama küfürü dolaylı yollar ile etmekte hatadır. Küfür olarak algıladığınız kısaltmanın başka forumlarda veya kulüp üyeleri arasında sıkça kullanıldığı ve bu üyenin bu kısaltmayı forumumuzda kullandığını tespit ettiğimizden sonra gerekli uyarıları kendisine yaptık. Ulu orta kimse kimseye forumlarımızda küfür edemez bu üyeler sitemizden uzaklaştırılır. Ama dolaylı yollar ile diğer üyeleri rahatsız eden kişileride uyarırız ve devamı halinde sitemiz ile olan ilişkisini hemen keseriz.

O yüzden bu olayı fazla büyütmemenizi öneririm.

Bence daglar kadar fark yok.Ciksin biri bana desin sen Galatasaraylisin,kanin pis ozaman neler olur neler.O kim ki kani pis diyor?Kaldiki bu kani pis mevzusundan 2 kisi b-a-n-l-a-n-d-i!

Ozaman bu kisi hakkindada yeni anket acalim.Sadece Galatasaraylilar oylasin,affedilebilir mi diye.%95 affedilmez gelmesse ben adam degilim!

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri