Sağol Mert.Seydihan süper gerçekten.Lig A^'nın Ronaldinho'su.
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Sağol Mert.Seydihan süper gerçekten.Lig A^'nın Ronaldinho'su.
Orduda Seydihan yine boş geçmemiş.Deniz Abi senin yelgi biraz süpriz,şansa olmuş sen çabuk toparlarsın,Oğuzhan'da geçen haftadaki yediği gollerden sonra coşmuş bu hafta![]()
Ordu çok istikrarlı...
Hepiniz iyi transferler yapmışsınız ikinci hafta maçlarını ne zaman yapacaksınız ?![]()
Orduspor da Şadi gibi bir topçu neden yedek anlamadım
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
ne bırakması ya daha yeni başladınız o kadar güzel transfer boşa mı gitcek
Tabi kı daha yenı basladınız bız cok mutluyuz sızın karyıerınız takıp etmekten
3 takımda puan kaybetmiş bu hafta.İnşallah elele Süper Lige çıkmanız dileğiyle.
arkadaşlar kariyerime bir yorum programı gibi birşey eklemeyi düşünüyoruz bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Bence iyi olur Deniz Abi.
Deniz bir program yapalim, o programa katilalim iste soru sorsunlar Iste Dsporda ki Programa katilalim
Arkadaslar Sizleri D Spor' daki Lig A plus programına çıkartacağım. 3 ünüzüde otoritelerden Tunç KAyacı' da program da olacak. Bir çok soru birikti sizlere![]()
evet emrah arkadaşlar sizdende fikirlerinizi bekliyoruz kariyerimizi daha renkli hale getirmek için
Arkadaşlar yeni bir uygulamaya geçiyoruz bu haftadan itibaren geçen haftaların yorumlarını yapacağız.
Üç teknik adam buluşacak geçen 3 haftayı değerlendirecek.Lig A'nın tüm ayrıntıları ayrıntıları değerli yorumcularımızla konuşulacak.Transfer dosyaları ortaya çıkacak!...
lk Program Bugün Saat 14:00'de Yalnızca D Spor Ekranlarında Sakın Kaçırmayın!...
Bekliyoruz D spor'u.
PUAN DURUMU
LİG A PLUS PROGRAMI
D Spor Ekranlarından Hepinize Merhaba TSI!...
5 Haftası geride kalan Lig A'da heyecan tüm hızılıyla sürüyor.Bu günkü programımızda üç değerli teknik adamımız ve daimi yorumcumuz Burak KURAL(el_hadji) ile geçen haftaların tüm ayrıntılarını hep beraber analiz edeceğiz.
Güney(Spiker):Merhaba Deniz Hocam, Emrah Hocam, Oğuzhan Hocam ve Burak Hocam...
Hep Beraber:Herkese Merhabalar!...
Spiker:Öncelikle programımıza hocalarımızdan başlayalım takım durumlarını alalım kısaca
Deniz(Oftaşsspor):Öncelikle şunu belirtmeliyim ki çok genç, dinamik ve hırslı bir kadromuz var.Bu nednele takımımda heniz taşların yerine tamamen oturduğunu söyleyemem.Takımımdan tam performans almam için zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyoru.
Emrah(Orduspor):Takımımız şu an iyi yolda...Sezon sonunda inşallah süper lige biz çıkacağız.Bunun için gece gündüz çalışıyoruz
Oğuzhan(İstanbul BB):Takımımın durumunu şu an için beğenmiyorum açıkçası ama ileride oyuncularımın kendini düzenleyeceklerinden adım gibi eminim.
Güney(Spiker):Birde lig a hakında değerli yorumcumuz Burak Bey'in yorumlarını alalım.
Burak(Yorumcu):İlk beş hafta itibariyle çok çekişmeli bir lig olduğunu görüyoruz.Bu çekişme ligin sonuna kadar süreceğe benziyor.Özellikle Orduspor ve Oftaşspor'un hocalarının takımlara alıştıkları belli oluyor.Ligin en büyük favorileri arasında gösterilen İstanbul BB ise beklediğimin biraz altında performans gösteriyor şu ana kadar.Herşeyin zamana göre değişeceğini umuyorum.
Güney(Spiker):Peki Burak hocam sizden birde takımlarımız hakkındaki eleştirilerinizi alalım.
Burak(Yorumcu):Öncelikler Ordusporla başlayalım.Kıstlı bütçeyle çok iyi transferler yaptı ve bir anda kendini zirvede buldu.Yalnız Fatih Sen'in performansı düşerse ne olacaK.Onu görmemiz lazım ve birde şunu söyleyeyim ordunun Şadi Çolak'tan faydalanmıası gerektiğini düşünüyorum.İstanbul BB ise Mlatyasporla ligin en güçlü kadrosuna sahip iki takım.Kısa zamanda yükselişe geçeceklerini sanıyorum.Özellikle beledşyede Ali Güzeldal ve Erhan Küçüke dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Oftasşspora gelecek olursak genç ve dimaik bir kadroya sahipler.Bu aralar biraz sıkıntı yaşıyorlar ancak çok güçlü bir savunma hattına sahipler.Korhan transferinin çok yerinde bir transfer olduğunu belirtmekte fayda var.Birde Kasımpaşa ve Malayspora değinmek istiyorum.İki takımda çok güçlü bir yapıya sahip.Ama özellikle Kasımpaşaya dikkat!...
Günay(Spiker):Teknik direktörlerimiz ne düşünüyorlar bu eleştirler hakında?
Emrah(Orduspor):Şadi'den elbette yararlanacağız.Elimizde Galatasaraydan aldığmız genç yıldızımız var onu untmayalım.
Deniz(Oftaşspor):Şunubelirteyim öncelikle takımıma tam kafamdaki sistemimi oturtamadığım için biraz sıkıntı çekiyoruz ancak bu durum geçicidir.
Oğuzhan(İstanbul BB):Kısa zamanda liderliği alacağımız için şüphemiz yok.
Spiker:Peki Burak Hocam gelecekte Lig A'da ne gibi durumlar bizi bekliyor?
Burak(Yorumcu):Güneyciğim dediğim gibi bence zirve yarışı Ordospor, Oftaşspor, İstanbul BB, Kasımpaşa ve Malatyaspor geçer.Ligin henüz başı.Tşlar 10.Haftadan sonra yerine oturacaktır.İstersen bu soruyo 10.Haftadan sonra cevap vereyim
Güney(Spiker):Peki hocam bu konuyu 10.Haftadan sonra konuşuruz.Evet sevgili TSI ailesi, ilk programımızın sonu geldik.Önümüzdeki haftalar Lig A'da bizi ne gibi süprizler karşılayacak hep beraber göreceğiz.Gelecek haftalar görüşmek üzere esen kalın.
Bizi izlemeye devam edin
LİG A PLUS PROGRAMI
D Spor Ekranlarından Hepinize Merhaba TSI!...
8. Haftası geride kalan Lig A'da heyecan tüm hızlılıyla sürüyor.Bu günkü programımızda iki değerli teknik adamımız ve daimi yorumcumuz Burak KURAL(el_hadji) ile geçen haftaların tüm ayrıntılarını hep beraber analiz edeceğiz.
Güney(Spiker):Malesef Deniz Hocamiz Bazi nedenlerden dolayi programimiza katilamiyacak...
Güney(Spiker):Merhaba Emrah Hocam, Oğuzhan Hocam ve Burak Hocam...
Hep Beraber:Herkese Merhabalar!...
Spiker:Öncelikle programımıza hocalarımızdan başlayalım takım durumlarını alalım kısaca
Emrah(Orduspor):Valla Benim takimi Cok konusmaya gerek yok. Aldigim Sonuclar belli... Burda en onemli konu Oguz hocamin durumu onlar baya kötü gidiyor ve ben sozü Oguz hocaya veriyorum..
Oğuzhan(İstanbul BB):Bu sonuçlar beni pek memnun etmedi.Bir galibiyet bir beraberlik.Böyle giderse ligi kötü durumda bitiririz.Oyuncularıma çok güveniyorum umarım toparlanırlar.
Güney(Spiker):Birde lig a hakında değerli yorumcumuz Burak Bey'in yorumlarını alalım.
Burak(Yorumcu):İlk sekiz hafta itibariyle çok çekişmeli bir lig olduğunu görüyoruz.Bu çekişme ligin sonuna kadar süreceğe benziyor.Özellikle Orduspor ve Oftaşspor'un hocalarının takımlara alıştıkları belli oluyor.Ligin en büyük favorileri arasında gösterilen İstanbul BB ise beklediğimin biraz altında performans gösteriyor şu ana kadar.Herşeyin zamana göre değişeceğini umuyorum.
Güney(Spiker):Peki Burak hocam sizden birde takımlarımız hakkındaki eleştirilerinizi alalım.
Burak(Yorumcu):Öncelikler Ordusporla başlayalım.Kısitlı bütçeyle çok iyi transferler yaptı ve bir anda kendini zirvede buldu.olacaK.birde şunu söyleyeyim ordunun Bazi oyunculardan faydalanması gerektiğini düşünüyorum.İstanbul BB ise Mlatyasporla ligin en güçlü kadrosuna sahip iki takım.Kısa zamanda yükselişe geçeceklerini sanıyorum.Özellikle belediyede Ali Güzeldal ve Erhan Küçüke dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Oftasşspora gelecek olursak genç ve dimaik bir kadroya sahipler.Bu aralar biraz sıkıntı yaşıyorlar ancak çok güçlü bir savunma hattına sahipler.Korhan transferinin çok yerinde bir transfer olduğunu belirtmekte fayda var.Birde Kasımpaşa ve Malayspora değinmek istiyorum.İki takımda çok güçlü bir yapıya sahip.Ama özellikle Kasımpaşaya dikkat!...
Günay(Spiker):Teknik direktörlerimiz ne düşünüyorlar bu eleştirler hakında?
Emrah(Orduspor):Cok genis bir kadyoya sahibiz elbet herkez forma sansi bulacak
Oğuzhan(İstanbul BB):Taktigimizi bir turlu oturtamadik. insallah en kisa zamanda takim yerine oturacak
Güney(Spiker):Peki Burak Hocam gelecekte Lig A'da ne gibi durumlar bizi bekliyor?
Burak(Yorumcu):Güneyciğim dediğim gibi bence zirve yarışı Orduspor, Kasımpaşa ve Malatyaspor geçer.Ligin henüz başı.
Güney(Spiker):Peki hocam Evet sevgili TSI ailesi, ilk programımızın sonu geldik.Önümüzdeki haftalar Lig A'da bizi ne gibi süprizler karşılayacak hep beraber göreceğiz.Gelecek haftalar görüşmek üzere esen kalın.
Bizi izlemeye devam edin![]()
Evet arkadaşlar bugünkü programa ben de katılacağım
Eskişehir mağlubiyeti ile şoktayım şu anda.Az sonra Ordu-İstanbul maçını koyucaz.
Oğuzhan'ın yenilgi kötü olmuş.Ordu ve OFTAŞ devam ediyor son süratle.
Görüşürüz![]()