Ben bu gece Ayvalık'a gidiyorum ailemle birlikte. 10 günlük bir tatil yapacağız. Kendinize iyi bakın.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İyi tatiller Mert abi.Şeytan sofrasın'da benim içinde para atın![]()
ben agustosa ankara yolcusuyum ama ordada pc nin başından kalkacagımı sanmıyorum
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bu yaşımıza kadar gidip denize 1 hafta tatil yapmak nasip olmadıBu yaz da olmayacak heralde
![]()
22'sinden sonra fethiye'ye gidiyorum ordan ankara, mersin ikilisi yapıp istanbul'a dönerim heralde..
Almanya'ya dayımların yanına 16 günlük gidiyorum.Oraları soğukmuş, 18 derece,ne güzel!!!
@İki dayım da Almanya'da yaşıyor...
Bende B.Çekmece Folklör Festival'inden geldim,evdeyim.20 Temmuz gibi Bodrum'a gidip bir hafta kalcam,geri döneceğim,Ağustos'un sonlarında bir daha gideceğim
3 Hafta Alanya'dayım. Dondurma satacağım.Allah'a emanet olun. Arasıra internet kafeye kaçıp girerim.
![]()
Böhüü arkadaşlar yarından itibaren 3 haftalık tatile çıkıyorum.Köye gidiyorum inek güdeceğim
.Görüşürüz.Hakkınızı helal edin
Güle güle Oğuzhan hayırla git gel.
OleyyyyHoşçakal Oğuzhan..
Aygün bu keyfle artık yatmaz sabaha kadar...![]()
Sağol Emre abi.
Aygün sen mi sevinmelisin ben mi.Sağol.Senide özliyecem
Güle güle git güle eğlene gel Oğuz...Hayırlı Yolculuklar...
Şimdi senin evdekilere ben gelmiyorum deme lüksün yok değil mi?![]()
Abi ben neler diyebilceklerini tahmin edebiliyom...![]()
Oğuzhan bir de buluşma yapalım diyosun.Sonra köye gidiyosun![]()
Oğlum bi hafta sonra gelicem işte.Sizin buluşacağınız yokki.Bana inat buluşursunuz şimdi.Sağol Fratcan abi.
Emre abi 17-18 yaşıma geliyim evde tek kalacam.Kız atcam eveD
:
Hşşt. Yavaş ol Oğuzhan.Daha yaşın kaç başın kaç?
![]()
1 haftadır Giresundaydım bugün Samsun'a geldim 1-2 hafta daha buralardayım...
2 haftadır Balıkesir-Ören'deyim 1,5 ay daha burdayım...![]()
Aygün'den kurtuluyoruz...![]()
Ben 1 Haftadır Antalyadaydım hatta Antalya buluşması yaptık![]()
Perşembe günü dönüyorum oley![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Önümüzdeki hafta 10-15 günlüğüne köye gideceğim. Ama tatile değil çay toplamak için. Yani bize hiç tatil yok.![]()
Seçimlerden sonra Avşa'dayım. Bekle beni Avşa ve kızları![]()