Sayfa 3 / 48 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada, transfer hiç bir zaman bitmez. Çok önemli yıldızlarla görüşüyorum Haberler birazdan...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

transferler çok akıllıca abi başarılı olacağına eminim

ÇILDIRT BİZİ DELİRT BİZİ İLHAAN BU FORUMU BAŞLARINA YIKALIMM!...

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

ayrıca ilk 11 de wright philips in oynaması daha iyi olmuş
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Takımı resmen yeniden kurmuşsun İlhan Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bol alternatifli kadro oluşuyor, şampiyonluk istiyoruz olmazsa kesin 1 kupa bekliyoruz, ona göre.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

taktiğin işlemesi için gerekli yapıdaki oyuncuları almışsın. Böylelikle taktik tıkır tıkır işleyecek. Süper kariyer olacağı belli. Başarılar İlhan abim.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Melberg hiç yedek olurmu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    taktiğin işlemesi için gerekli yapıdaki oyuncuları almışsın. Böylelikle taktik tıkır tıkır işleyecek. Süper kariyer olacağı belli. Başarılar İlhan abim.
    Evet, zaten takımlarım hep benim istediğim şekilde şekillenir. Teşekkürler Alicancığım.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bol alternatifli kadro oluşuyor, şampiyonluk istiyoruz olmazsa kesin 1 kupa bekliyoruz, ona göre.
    İngiltere liginde alternatifin bol olması gerekiyor Serkancığım, bildiğin gibi. Her pozisyonda iki adamımız var. Kadro geniş, savaş büyük

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Melberg hiç yedek olurmu
    Ben defansı rakip forvetlere göre diziyorum. Mellberg'in zıplama özelliği 14. Zıplama özelliği 14 ve üzeri olan bir forveti marke etmede zorlanacaktır. Ama sezon içinde ona kesinlikle şans vereceğim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kluise72 View Post
    ayrıca ilk 11 de wright philips in oynaması daha iyi olmuş
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Takımı resmen yeniden kurmuşsun İlhan Abi...
    Yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

çok iyi transferler yapmışsın bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Morais Villa'ya mı?

Vasco'nun gelecek vaat eden orta saha oyuncusun önümüzdeki günlerde Aston Villa'ya transfer olacağı söyleniyor.

Aston Villa tarafından futbol şube sorumluluğuna getirilen Celalettin Kolot (), oyuncunun transferi için teklifi yaptıklarını ve beklemede olduklarını belirtti.

Vasco menajeri ise Morais için fiyatın belli olduğunu söyledi:

- 15 milyon avro. Hemen neden diye soracaksınız. O benim göz bebeğim. Bence geleceğin Ronaldinho'su. 15 milyonu getiren onu alır. İlla da Villa olması gerekmez.

Basında yer alan diğer haberlere göre Kolot fiyatı 10 milyona çekmeye çalışıyor. 15'te direten Vasco menajeri transferin önündeki en büyük engel.

22 yaşındaki oyuncu orta sahanın her alanında rahatlıkla yer alabiliyor.

Kolot alır getirir Moraisi İlhan Abi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

morais gercektende cok guzel bir oyuncu gelirse yararli olacagina eminim
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gianni Nanni Aston Villa'da

Aston Villa, Bologna'nın doktoru Gianni Nanni'yi ekibine dahil etti.

Her sakatlığı çabucak iyileştirmesi ile tanınan ünlü doktor Nanni, Villa kulübünün yeni doktoru oldu.

İlhan Aydoğan, bir kaç süper antrenörle görüştüklerini ve ekiplerine dahil edeceklerini belirtti. Aydoğan sözlerine şöyle devam etti:

- Dünya'da sayılı kulüplerden olmak istiyorsak, her alanda iyi bir ekip olmalıyız. Önce kadim dostum Celalettin Kolot ile anlaştım. Kendisi bana önümüzdeki seneler dünya yıldızlarını getireceğine dair söz verdi. İyi bir doktor olan Nanni'yi daha önce ödül aldığım törenlerden hatırlıyorum. Kendisi sayılı İtalyan doktorlardandır. Adım adım en iyi olacağız, söz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oo Cok Iyi Doktor Ilhan Abi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Jose Sosa Aston Villa'da

Aston Villa, Estaduentes'de forma giyen ileriye dönük orta saha oyuncusu ile sözleşme imzaladı.

Son bomba Sosa. Genç oyuncuyu 750 bin avro karşılığında takıma katan İlhan Aydoğan transferin henüz bitmediğini, bir orta saha oyuncusu ile anlaşmak üzere olduklarını, bunun için Şube sorumlusu Kolot'un Hollanda'da olduğunu belirtti.

Aydoğan Sosa'yı şöyle tanıttı:

- Forvette Luke Moore'un dizinde kronik bir problemi var ve sık sık sakatlanabiliyor. Ashley Young da gelecek vaat eden bir isim olmasına rağmen onu bu sene as kadroda düşünmüyorum. Sosa forvette rahatlıkla oynatabileceğim bir isim. Kulübüne 750 bin avro ödedik. Oldukça ekonomik bir transfer. Onu takımıma kattığım için çok memnunum.

Sosa ise transferi hakkında şöyle konuştu:

- Benim idolüm Hernan Crespo olmuştur her zaman. İleride onun kadar iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Sayın Celalettin Kolot taa kulübüme kadar gelip benimle görüştü. Ben bana değer veren bir kulübe kendimi adarım. Boş kağıda imzamı attım. Yeni hocam İlhan Aydoğan ile çalışmakta son derece memnunum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

güzel transferler abi.....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Nanni çok iyi bi doktor.Hayırlı olsun.Jose Sosa zate kariyerlerin klasikleşen transferlerinden
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Villada transfer bitmez

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sosa ıyı Ilhan abı basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar evdeki internet sorunu bir halledemedim. Halledince daha hızlı bir şekilde maçlarım ekleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya bu ınternet sorunları herkesın basına bela valla Ilhan abı kolay gelsın ınsallah sorunu bıran once halledersın

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

ins cabuk halledersin ilhan abi maclarini bekliyoruz
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan Aydoğan'dan yeni transferleriyle basın toplantısı

Yeni sezon için tam 11 futbolcu ile anlaşan Aston Villa'da teknik direktör İlhan Aydoğan, oyuncuları ile basın toplantısı düzenledi.

Aydoğan'ın yaptığı basın toplantısından bir kaç ayrıntı:

- Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Yeni sezon için 8 oyuncunun bonservisini aldık, 3 oyuncuyu da bir yıllığına kiraladık. Şimdi oyuncularımdan teker teker bahsetmek istiyorum:

Steffen Iversen: Hava toplarında inanılmaz etkili. Yeni sezonda Carew ile bana çok güç katacaklar Eski takımını çok sevmesine rağmen teklifimizi kabul etti. Taraftarın yeni sevgilisi olacağından eminim

Mark Wilson: Kendisi yeni sezonda sağ bek mevkisinde görev alacak. Diri bir oyuncu. Defansif yönüne bayılıyorum. Bize çok şey katacağından eminim.

Scott Cuthbert: Kendisini gelecek vaat ettiği için aldım. Henüz çok genç ve pişmesi için onu kiralık yollayacağım.

Jose Sosa: Hücum hattında bize güç katacak. Soğukkanlılığı ve tekniğine bayıldığım bir oyuncu.

Felipe: Kendisini Galatasaray döneminden yakından tanıyorum. Sol kulvarda çok etkili ve takımımız için çok iyi bir transfer.

Luka Modric: Geleceğin starı. Kulübüm için büyük bir atılım oldu. Onu kadroma kattığım için çok mutluyum.

Vyacheslav Hleb: Yetenekli bir futbolcu. Sağ kulvarda çok etkili, aynı zamanda gol yollarında da kuvvetli.

Gökhan Zan: Milli takı ve Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performans gerçekten çok iyiydi. Ben olduğum sürece burada uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum.

Wright Phillips: Sağ kanatta çok etkili bir isim. Onu kadromda görmekten çok mutluyum. Gücümüze güç kattı. Seneye Chelsea ile fiyatta anlaşırsam onu kadromda görmek büyük bir zevk olacak.

Diarra: Orta sahanın dinamosu. Geleceğin Makalele'si. Çok iyi bir transfer.

Marchisio: Orta sahada yaratıcılığı ile asistleri bana çok faydalı olacak. Önemli bir oyuncu.

Bu saydığım oyuncularla çok kuvvetlendik. Elimdeki oyuncuların hepsinden faydalanacağım. Dünya yıldızı almadık ama olabilecek oyuncuları aldık. Sokağa saçacak paramız yok. Hedefimiz basamakları kademe kademe çıkmak.

Basın mensupları bu sözlerinden sonra Aydoğan'ı soru yağmuruna tuttular:

- Sayın Aydoğan, takımdan bu yıl beklentileriniz nelerdir?

- Benim hedefim her maçtan yüzümün akı ile çıkmak. Gerçekçi konuşmak gerekirse, sezonu en az bir kupa ile tamamlamak istiyoruz. Oyuncularım ellerinden geleni yaparlarsa başarılı olacaklarından şüphem yok.

- Sayın Aydoğan, transfere devam edecek misiniz?

- Transfer bitmez. Takımımız için en önemli oyuncuları kadroya katacağımızdan şüpheniz olmasın. Unutmayın, merdivenleri ağır çıkacağız ki zirveye ulaştığımda orda kalmayı bilelim.

- Sayın Aydoğan, Morais transferi hakkında neler söyleyeceksiniz?

- Kendisi ile Celalettin Kolot her konuda anlaştı, kulübüne 10 milyon avro verdik ama kendisi gelmek istemedi. Sezonun bombası olacaktı ama Vasco kulübünün inatçılığı yüzünden alamadık. Şimdi rotamız kontratı sezon sonunda bitecek oyuncularda. En iyi oyuncuları kadromuza katacağız, taraftarımız merak etmesin.

Aydoğan bu cümleden sonra toplantıyı bitirdi. Ligin başlamasına bir hafta kala Aydoğan ve öğrencileri kararlı gözüküyor. Bakalım Aston Villa sezon sonunda beklentileri karşılayabilecek mi?

asiqenc7 Misafir

konuya guzel girmissin basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aston Villa İskoçya'ya hazırlık kampına gitti

Yepyeni transferlerle sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Aston Villa, İskoçya ülkesine hazırlık kampına gitti. 15 gün boyunca kampta kalacak olan ada ekibi 5 tane hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör İlhan Aydoğan, kampla ve takımın yeni şablonu ile alakalı şunları söyledi:

- Güzel bir kamp olacağından eminim. 5 adet hazırlık maçı ve günde 3 antreman ile hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Harika bir kamp olacak. Moore özel sebepleri nedeniyle kampa 10 gün geç katılacak. Yeni transferlerimizi de 3 gün sonra özel uçak ile buraya getirteceğim.

- Hocam hangi takımlarla hazırlık maçı yapacaksınız?

- Mmm; Falkirk, Exeter ve Chesterfield maçları ile başlayacak. Diğer iki takım da bir gün içinde belli olur.

- İlhan Bey; neden güçsüz takımlarla maç yapıyorsunuz? Takımın asıl gücünü görmek için kuvvetli takımlarla maç yapmanız gerekmez mi?

- Güzel soru. Maç yapabileceğimiz güçlü takımlar tekliflerimizi kabul etmediler. Biz de yerel takımlarla maç yapmaya karar verdik. sonuçta amaç maç kondüsyonu kazanmak.

- Moore neden yok? Sakatlığı var da mı gizleniyor acaba?

- Sakatlık değil de, hayırlı bir mevzu diyelim. O benim oğlum gibi oldu. Onu çok seviyorum, ve bir iki gün içinde onun çok güzel bir haberini alacaksınız.

Aydoğan'ın "hayırlı iş" sözünden birşey anlamayan basın mensupları, Moore'dan gelecek haberi merakla bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bekliyoruz moore ile ilgili haberi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aston Villa'nın genç golcüsü Luke Moore, Seda Sayan ile Dünya Evi'ne girdi!

Aston Villa'nın ünlü golcüsü Luke Moore, sabahların sultanı Seda Sayınla evlendi.

Aston Villa takımın ünlü golcüsü Moore, çok mutlu olduğunu söyledi. Düğün İlhan Aydoğan'ın yüksek çabaları ile İngiliz Kraliyet Sarayı'nın balo salonunda yapıldı. Düğüne içlerinde İngiltere Başbakanı Tony Blair, imparator İbrahim Tatlıses , Sir Alex Ferguson, diva Bülent Ersoy'un da bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı. Damadın şahitliğini Aston Villa'nın teknik direktörü İlhan Aydoğan yaparken, gelinin şahitliğini de Bülent Ersoy yaptı. Nikahı başbakan Tony Blair kıydı. Tony Blair'ın Moore'un ağzından evet sesini duymasıyla beraber Bülent Ersoy'un baskısıyla Moore'un ayağına basan Seda Sayan, oyuncunun sakatlanmasına sebep oldu. Moore iki hafta sahalardan uzak kalacak.

Düğüne İbrahim Tatlıses, Bülent Erson gibi ünlüler söyledikleri şarkılarla renk kattılar.

Düğünden sonra basın mensuplarına konuşan Moore, şunları deklare etti:

- Benim için harika bir gece. Gerçekten çok mutluyum. Hayatımın kadınını buldum. Bizi tanıştıran hürmetli hocam İlhan Aydoğan'a çok teşekkür ederim. İyi ki var. Artık o benim babam sayılır. Seda da artık benim helalımmm

Düğün sonrası da pek çok haberle magazin basını çalkalanıyor. Düğün haberini alan Nihat Doğan'ın Aston Villa'nın golcüsünü öldürebileceği söyleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

zuhaha süper ya

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Puhahahahahha Süperdi abi yerlerdeyim seda Sayan hea Nihat Doğan görmesin bu sayfayı
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sayfa 3 / 48 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri