burak alaskada olmasa o da gelirdi kesin maça ya...
burak alaskada olmasa o da gelirdi kesin maça ya...
Beyler Maça kesin gelecek olanlar yarın coşkunun hesap numarasına bilet parasını yatırsınlar. Cuma günü biletleri alacaklar. Hesap numarasını isteyenler özelden coşkundan alabilirler. Coşkun online olmazsa benden alırsınız hesap numarasını...
beyler kusura bakmayın doktor pazartesine kadar yerinden kalkma dediği için maalesef gelemiyorum...sizi seviyorum gözünüz arkada kalmasın=)
Banada oyle gibi geliyor gelirse birde Erdem abi gelir belkiEray abi'den ses seda yok.
ya sadece sol bacağımın arkasında kas sertleşmesi oldu diye 1 hafta sitirahat.sekerek geldim la koşmadım heralde aygün=)
Ne oLuyor yaf.Neden benim böyLe şeyLerden haberim yok.BeLki geLebiLirim bende.Durum nedir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Coşkun la görüşme imkanım olursa bende gelmek istertim maça Bursa tarafına![]()
Ben YaLnız GaLatasaray kısmına girerim![]()
Eray,Erdem sizin durum nedir ? Ben kesin gleiyorum maça. Eğer sizde gelirseniz GS tarafına bilet alıp gireceğim. (Gs tarafına arkadaş bulabilirsek) Ama Gs tarafına gelen yoksa ben coşkunlarla bursa tarafında olacağım. Ona göre durumu bildirinde biletleri ne taraftan alacağımıza karar verelim...
beyler kusura bakmayın ya benimde yattı bu üni durumlarından sonra yazlığa gitmem lazım bazı bi kaç işim varda..
artık başka zaman gerçekten kusura bakmayın..
msn de olmam çok zor... ben p.m atıyorum sana şimdi. haberleşmek için tamam.
Bende mactayım ee Bursada oturuyoruz maca gıtmezsek olmaz mac bıletlerı(Gslıler ıcın)saat pazar gunu 10 da satısa cıkıyor bende Gs trıbununde olacagım yakamdakı kırmızı gulden tanırsınız![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar madem çoğu kişinin işi var o zaman buluşmayı biraz erteleyelim.İlla ki maça mı gidecez.Bir hafta sonra gidelim buluşalım.Ne dersiniz...
VaLLa bende geLmeyi çok istiyordum ama çok işim var ya![]()
Yatiş.....
Valla abi bende Bursada oturuyorum ama Bursalı degılımeger Lincoln sakat olmazsa oynarsa bende kesın gelıyorum ama sakat olursa gelmem cunku ben en cok onu gormek ıcın gııdıyorum
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu buluşma işi sözde kaldı malesef... Başka zaman inşallah... Konunda bir anlamı kalmadığından kilitledim...
Ben de belki gelirim.Uludağ'a mi gireceksin?
![]()
Aslanları timsahların arasına nasıl oturtmayı planlıyorsunuz yav, Gs her gol attığında bunlar gol diye fırlar yerinden.. Topluca şiddetin tadına varırsınız valla..![]()
Bursalı'lar GS tarafında niye olmuyo ?
Arkadaşlar katılım bekliyoruz.Hadi yahu...
Ben kesin geliyorum arkadaşlar. Artık maça 1 hafta kaldı kesin gelecek olanlar buraya yazarsa ona göre organizasyon yaparız...
Bu arada maç 18:45'teymiş...
Ibrahim abi siz parayi Coskun abinin verecegi hesap numarasina yatirin Sonra biz Coskun abi ile bulusacagiz bana parayi taktim edecek bende Bilet pesinde kosturacagim![]()